![]() |
Re: Vw bora Edition
Quote:
buza de 4m nu pun...nu ma intereseaza,cel putin mie nu imi renteaza pentru 2 gauri in plus sa dau 250 lei... |
Quote:
de cand exista buza speciala pt 4motion? |
2 Attachment(s)
Quote:
...aceeasi buza pe care o ai si tu GopPo ;) |
buza de v6...denumirea de "buza de 4motion" e total eronata!
|
Quote:
|
- daca ar fi sa ma axez pe masinile pe care s-a pus de fabrica...in primul rand a fost optiune (daca vroiam pe 1.4, se putea) si 2, dupa de "fabrica" singurul este V6, dupa ARL ceva mai des intalnit...acel 4motion nu se regaseste prea des!
- daca ma axez pe baza programului de calculator si denumirile pieselor :lol::lol::lol: ma retrag! trebuia sa-mi spui de la inceput sursa ta de informare...ca nu ma bagam in discutie! o zi buna! |
Quote:
Quote:
si daca zici buza de 4motion ii acelas ca in poze...cel putin eu asa am gasit sub ambele denumiri si chiar si la reprezentanta au dat una si aceas chestie(evident 4 motion se refera la benzinar)ca este 4mo si la tdi si acela nu are buza din poze... |
4 Attachment(s)
azi am fost mai liber si m-am apucat de buza
cam 3 ore pe caldura,s-au dus lejer cu masuratori,modificari(taieri)si mai apoi cu prinderiile(18 la numar,sa fie sigur):D boxele din pacate nu le-am montat,astept inelele de adaptare |
5 Attachment(s)
am avut ceva timp,si am rezolvat cu buza
3 ore de lucru pe caldura,masurat,adaptat(taiat)si prinderea(vreo 18 holsuruburi sa fie sigur) is multumit,chiar arata ok boxele inca nu le-am pus ca astept inelele de adaptare.....:rolleyes2 poate in weekend rezolv si cu alea in rest vedem ce o mai fi |
Quote:
|
Quote:
se observa foarte bine la montaj,fiind oarecum "universala" nu vine dupa linia barii al masinii si este prinsa destul de tensionata sa zic asa si totusi se muleaza bine gasesti la reprezentanta seat sau vw...undeva la 30-40 eu Lip de Seat Cupra R |
foarte bine se vede cu buza pe masina.chiar imi place.
apropo.stii pe cineva care are buze pentru RH de 9j sau mai late???...vreau sa mi le schimb.ms |
Quote:
stiam ceva buze de 8,5 dar si alea s-au dat 9j greu gasesti...sa nu zic peste 9j....dar cine stie,poate poate oricum is scumpe rau |
Quote:
|
Quote:
parerea mea bafta si tie si sa ne auzim cu bine |
| All times are GMT +2. The time now is 13:16. |
- Copyright 2026 4Tuning