![]() |
Re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs
Felicitari Domn Sef pentru bijuterie , se vede ca nu te dezminti cu nici un proiect.Nota 10 +.
p.s. sa vii dupa supape:D |
ilica spune-mi si mie te rog , ca eu pana la varsta asta nu stiu cu anume se deschid usile la cme?
|
cosmin,o sa vin dupa ele...sa vad cum dracu imi fac timp,bine ca nu e un motor intreg,sa ocupe spatiu :oops:
alex usa din dreapta se deschide doar din interior,iar cea de la sofer se deschide din telecomanda :) |
Quote:
|
aham... nu stiu daca ai vazut tu in una din emisiunile pimp my ride cand au facut o masina argintie fara clante cu touch
https://www.youtube.com/watch?v=WDvps_MCwu8 |
Quote:
|
stiu de kiturile astea cu touch,cu senzor de prezenta(mana pusa in dreptul geamului) de multa vreme...dar si pretul lor este pe masura,o sa incerc in viitorul apropiat sa fac ceva de genul,sa vedem ce o sa iasa ;) momentan ma descurc si cu telecomanda,am pus mana pe o alarma viper care are 2 canale auxiliare,si pot sa si deschid usa,cat si porbagajul ;)
|
Quote:
|
nu locul pe care il ocupa e problema ,pot sta la mine ani fara probleme. Asta era pretext sa vad bijuteria:oops:scz
|
spoileru de spate daca te plictisesti de el sau ceva il iau eu :)
|
Quote:
daca vrei,mai am unu dinala de fibra netaiat dar are nevoie de niste retusuri fiindca are niste sparturi...lasa-l dracu de spoiler tu strange bani pentru chestii serioase :!: |
ohoo ai muncit ceva la asta micu :D dar macar e bine facut....si eu ar trebuie sa ma apuc sa il refac cu antifon etc...dar vara e lunga :D spor! iar spoileru spate cu nitica fibra il poti face mai interesant.
|
Foarte faina toba aia,o lasi pe masina sau pui altceva.
Interioru il muti de pe aia rosie sau il transformi asta verde? |
Am zarit verdeata in Tarlungeni la giratoriu cand a fost vtm-u la Teliu. Nu stiam ca ai luat-o tu :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning