![]() |
Re: AG 88 PVA
1 Attachment(s)
Asa vine in spate..
|
ar merita si ea' o antifonare dupa părerea' mea, in rest baftă cu ce ţi'ai propus..
|
Nu merita..CERE....insa nu cred ca e vremea acum pt asta. La vara este programata tinichigeria si vopsitorie!:D
|
Quote:
|
Deci daca pastrezi cablul de frana de mana, cu tragere pe sus, vei avea aerisitorul in jos.
Dupa mine, asta-i singura pozitie rezonabila pentru tipul asta de etrieri pe puntea de Dacie, cu mici sacrificii din partea ta la operatiunea de aerisire ;) Daca-i pui invers, cu parghiile jos, nu prea vad cum rezolvi cu cablul. |
Daca pun etrierul in pozitia in care l-am pus in poza de aseara aerisitorul o sa vina fix in sus.la etrierul meu atat aerisitorul cat si gaura pt conducta vin alfel decat la cel de mai sus,cumva exact pe dos.poza aia am pus-o sa vada DVL-u sistemul pt frana de mana.
|
2 Attachment(s)
Niste poze cu etrieri ca ai mei ca sa iti dai seama cum vine aerisitorul si gaura pt conducta..
|
E excelent asa.
Spor! |
3 Attachment(s)
Proiectul cu franele spate a luat putina pauza din lipsa de timp, oricum cred ca vor venii alti etrieri pe spate si nume de Megane 2 daca pica la fel de bine ca si cei de Passat.
Intre timp aseara au sosit si amortizoarele de la reconditionat, intarit si scurtat. Baietii au facut o treaba excelenta, au iesit exact cum imi doream.:D |
sunt dure rau? cat a costat?
|
Nu sunt dure rau.am spus si mai sus sunt exact cum vroiam. daca le faceam bata nu mai aveam ce face cu masina pe drumurile de AG.
|
Unde le-ai facut? Cat te-au costat bucata sau set?
Poti sa ma ajuti cu un numar de telefon si o adresa de la locul respectiv? |
Undeva in Bucuresti se fac.Ai PM.
|
Quote:
60 lei buc si sa face la nea nu stiu cine uite nr ... dar .... |
11 Attachment(s)
Cum am spus si mai sus am renuntat la etrierii de VAG si am folosit unii asemanatori, marca TRW de Renault Megane 2. Multumiri baietilor de la Bistrita!:)
|
La motor si partea mecanica ai tot respectul...asa se face..mai intai sa mearga bine masina apoi te ocupi si de exterior...Apropo...pe la exterior ce ai de gand sa ii faci?...bafta cu masinuta si iti urez multa sanatate si bani logic:)))
|
La exterior va urma o vopsea si cam atat. POATE si pasaje schimbate, asta in functie de jantele care vor venii. Nu sunt inca decis. Mai e pana la vara..:-P
|
Jante mai frumoase si mai decente si mai de bun simt decat cele actuale... greu.
|
Asa ma gandeam si eu. M-am orientat la inca 4 bucati sa le dublez, dar nu sunt inca decis daca astea dublate sau sa mai astept dupa niste aliaje.
|
daca iti pica inca doua modelul asta le vreau eu..daca nu le vrei pt tine
|
Frumos lucrate flansele alea pt etrieri:!:
asa sa tot iti pui discuti pe spate :D |
tot ce este din aredeal este frumos ..
;) |
frumos Alex :D
imi place cum a iesit :D ... sper in vara sa ne intalnim la o bericica cu batranicile :D , spor la tuning in continuare si multe finante :-P |
Multumesc Cristi. Dau eu berea.:)
|
5 Attachment(s)
Zilele astea am schimbat capota portbagajului cu una modelul nou, cu incuietoarea aferenta, pe care am facut-o sa se deschida electric, renuntand totodata la vechea incuitoare de 1300 cu bobina (pt cine o doreste o dau pe o pizza si o cola). Intamplarea a facut sa o gasesc pe culoarea masinii mele.:D Poze din exterior nu am facut deoarece mai am ceva de montat la partea spate...:)
|
fain fain :D bvo tineo tot asa :D
|
A dat Domnu sa scapi de mizeria aia galagioasa si grea si nasoala... sti ca eu vreau coada aia de randunica :oops:
Vorbim noi maine la telefon:D |
Vechea capota am lasat-o la schimb cu asta ca sa nu ramana omul fara capota. Nu am mai stat sa demontez codita.:))
|
mirifica daciutza, imi place maxim.
spune-mi si mie cum tragea f3n-ala, am si eu unul multipunct tot de 90 de cai pe care vreau sa-l pun pe masina, dar m-am razgandit spre f7p. |
Eram foarte multumit de F3P-ul ala, acum depinde ce vrei de la masina. De tras tragea foarte bine. F7P-uri in stare buna nu prea mai gasesti, in schimb F3P-uri sunt pe toate drumurile. La consum la mers normal stau la acelasi nivel. Tu stii cel mai bine ce vrei de la masina.
|
sa fie fiabila puternica si economica
|
nu vreau sa ma duc la curse (cine stie) ma incanta f mult idea de 140 de cai. cred k o sa pun f3n-ul si apoi mai vad ce fac. ms de raspuns
|
1 Attachment(s)
La o barfa cu baietii!:D
|
Acolo sunteti in pitesti ?
|
Quote:
:D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
De ceva vreme ma tot orientez la ce incaltari sa ii trag vara asta si ieri a probat niste Keskinuri. Cred ca dau bine pe masina...acum astept si parerile voastre.:) Cele de pe spate sunt de 8J, iar fata de 7J.Oricum daca le iau, le schimb coloritul si anume miezul negru si buza polishata deoarece lacul de pe ele nu este intr-o stare extraordinara.
|
Quote:
|
Quote:
Bolidule, arata interesant, dar cu niste gume mici, gen 45... si vorba ta, vopsite negru si buza polisata |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning