![]() |
Re: discutii Satu Mare
Quote:
|
Felicitari si Casa de Piatra :-)
|
felicitari si din partea mea,casa de piatra sa aveti si multa fericire in viata.......
|
Multumesc mult de urari, acum m-am trezit, mi-am revenit:lol: Multa sanatate si voua si multa rabdare cu ceea ce se intampla in tara, sau emigram toti:lol:?
|
3 Attachment(s)
inca o cupa adusa la satu mare:)
|
Quote:
|
Sambata la Cluj a fost eventu si acuma m-am calificat in finala la Bucuresti,luna asta trebe sa ma duc....:P
|
Quote:
De ziceai pe forum ca mergi la cj la asa ceva poate mergeam mai multi... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
A fost greu dar am reusit un loc I la cupa SOMES-OAS si loc II la cupa FILADELFIA.Multumim dom.DAVID pentru organizarea acestui concurs,a fost la inaltime.Multumim sponsorilor pentru premieri.tot respectul
|
Stiti ceva despre accidentul de pe podul Golescu din aceasata seara? Treceam pe pod si am vazut 2 BMW-uri lovite urat...:???:
|
Quote:
|
Aha... Mersi de link
|
Quote:
|
esti nebun???? :shock::shock::shock: coco abia si-a scos masina d la tinichigiu..... iar ala cu seris 5 mi-e vecin, un pusti plin d el si de figuri. asta este..... se mai intampla.
|
Quote:
Bine ca e Coco bine ! Bafta ! |
urat o sifont-o,ce sa-i faci cu pamfleti din astia plin de ei.....lasa ca tabla se indreapta....
|
baieti aveti idee daca gasesc pe la voi MDF de 18, ca la noi nu gasesc nicaieri in oras...
|
stie cineva cine pune folie geamuri...în Satu Mare ...? :-)
|
omologate sau ne ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
se pare ca nu ...
|
spark, ti-au furat astia linku cu dacia ? :O
|
nu. l-am scos pentur ca etapa aia s-a terminat. a avut vremea ei de glorie acuma e ciuremata
|
Salutare.
Stie careva daca avem in sm loc unde se pot ioniza geamuri ? Sau unde ii cel mai apropiat loc ? Ms |
salutare. As avea si eu nevoie de un service de incredere in Satu Mare, as vrea sa cumpar un golf iv, si am nevoie de VAGcom, eventual verificare sub/motor. Cineva cine sa imi zica daca masina merita si eventual ce trebe schimbata la ea. Pe scurt cineva priceput si sincer. Sa jucam cu cartile pe fata. Am deschis un topic aici, dar nu am primit nici un raspuns pan' acum: https://forum.4tuning.ro/220-consilie...atu-carei.html
Astept ajutorul celor de la SM :) |
Quote:
1.Tiacom 2.Autotact (drumul spre vama Petea) 3.Virgocom (drumul spre vama Petea) La oricare poti merge si gasesti ceea ce ai nevoie, vagcom-u si oameni specializati . |
ms ptr ajutor. Le am adaugat in lista :)
|
Un video mortal.....
Rog a se pune centura in timpul vizionarii :paper: http://video.bzi.ro/video/show/top-a...auto-2010-8066 |
foarte tare clipul, 12 min nu te plictisesti...mie imi pare rau de pietonu de pe trecere, a zburat unu cu moticicleta direct in el, cat ghinion sa ai ? :O
sal |
foarte fain clipul! daca mai aveti dinastea post them. Destul de trist.. Cat de prosti sunt unii..
|
o parte din accidente le-am mai vazut aici pe forum postate, dar tot e interesanta sa te uiti la ele.
|
ai de mine ce accidente...buna piesa din videoclip,stie careva cum se numeste
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=4bdLEhkLo64 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning