![]() |
Re: Ce vor barbatii?
faza tare e ca n-o sa stii niciodata daca sta cu tine pentru tine sau pentru banutzii din portofel/banca..... :-P .... now this is something to think about.... :lol:
|
Quote:
cat esti tanar si nelinistit, si atat timp cat obtii ce vrei de la ea...nu e nici o problema zic eu daca sta o fata cu tine numai pt bani |
ba e nasol si cand esti tanar si ... nelinistit.. ;) incepi sa te obisnuiesti cu acest statut... ;)
|
Revin la topic:
SEX ! |
..... nu imi vine sa cred.... NU ASTA E TOPICUL!!!!!!!!!!!!!
refuz sa cred ca asta vreti... ;) |
Acum vreau sex ... =))
Gata ... numa' sex ... =)) Ieu vreau sex ... Femeile nu stiu ce vor ... macar stiu ca vreau ceva nu ? :) |
da.... CE??
ca nici tu nu stii ce vrei ....!!!! apropo... LA MULTI ANI!!!!!!! |
merci magos ...
dar eu stiu ce vreau acu ... sex ... :)) la 20 de ani ... azi ... pe 11 iunie ... vreau sex ... si daca nu gasesc vreuna pana la ora 21 ma duc la cwrve =)) |
well nu-s 100% d acord..ptr k barbatii vor sex d CALITATE!!!:D :D asa k,va rog tare mult sa nu ne injosim kiar in halu' asta..k numai sex,sex si sex...;)
|
si eu la 22 de ani tot la p!zda ma gandesc vai cat de nematurizat sunt , sunt un porc nesimtit ca nu vad dincolo de aparentele fizice !
|
si io ... si io ... si nu mi-e rusine sa recunosc ! :D
|
Quote:
acum ramane o dilema dak tu obtii ce vrei de la ea sau EA de la tine ;) |
Quote:
era mai rau daca nu va gandeati:lol: |
Quote:
|
nu nu nu...ideea era ca fiecare se gandeste ca face ce vrea din persoana de langa...dar oare nu e chiar pe dos? >:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:52. |
- Copyright 2026 4Tuning