![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
Era interesant daca foloseai piele intoarsa la scaune...:-)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Capota o sa iasa bine,sunt sigur de asta,trebuie sa dai o bere,si cand mergi sa o iei da un telefon sa merg si eu cu tn ca sunt curios tare. Bafta.
|
Cum a venit vacanta cum ai fugit repede sa mai lucrezi ceva la masinuta :D.
Sincer eu nu pot decat sa te felicit ca fata de modificarile facute pana acum vad ca ai inceput modificari masive, nu gluma. Oricum stii parerea mea despre bondarul tau, dar acum adaugand si ultimele modificari va fi "mare" (cat poate fi el de mare). Se vede ca faci din ce in ce mai multe modificari care duc spre noua inimioara. Spor la munca in continuare Bogdane. |
Domnule pune şi tu poze din timpul lucrului :D, Să vadă şi ochiul nostru :D
Bafta man:D |
Pai poze din ce am lucrat pana acum am pus ce aveam (pagina anterioara) iar poze cu capota o sa vedeti cand am sa o vad si eu...poze cu incinta in fabrication o sa vedeti (inca nu mam apucat de ea)...pana mea...hold your horses :))
Cui dau si eu subwooferu ala? :) |
14 Attachment(s)
Toata saptamana nu prea am avut la ce lucra dar am incheiat in stil mare...aazi a fost o zi cat pentru toata saptamana...mai exact azi dim la 10 am terminat de taiat placile pentru difuzor si a inceput nebunia :) cu portbagajul...pe la ora doua aproximativ am fost sa vad in ce stadiu era masina si am aflat ca sa suparat intre timp tare tare, rau de tot ca am lasato o saptamana uitata intrun garaj (sa nu faceti si voi ca mine ca ajunge ca a mea)...in concluzie arata ca in poze, prea suparata :) si de ofticata ce e mam cam ofticat si eu ca nu mai vad nimic :) (ca am dat jos si xenonu si am pus niste prastii de becuri...)...baieti zic Las'o asa ca e de show :) da eu daca nu vad nimic? ce fac? fac bine :) dar am sa ii pun faruri de Corsa din mai multe motive care am sa le explic daca este nevoie...dar sa revenim...cum veneam cu masina acasa am trecut pe la Nea Tapitieru' care imi terminase pernutele la scaune (albe) si is de parere ca arata foarte foarte tare frate :) (am sa pun maine poze cu ele ca azi nu mam gandit sa le fac)...ajung acasa si lucrez lucrez la incinta cu ajutorul fratelui meu...si ajung in stadiul din ultima poza dupa care plec cu masina la intalnirea saptamanala...si...cam asta pe azi...in concluzie: trezit la 9 muncit pana la ora 20.00 cand am mancat 1 masa pe ziua de azi :))
Va salut si va respect!!! Soon to come tommorow and btw...capota nu ramane asa...urmeaza colantata cu negru lucios si cupola, asta dupa ce o mai aranjam umpic... |
Mult, mult mai bine capota asa! Felicitari! :) Mai bat farurile alea ceva? :???:
|
Cine sa traiasca pentru capota asta ? Sa aud ! :D
|
Cum naiba sa se mai vada ceva din farurile alea?:lol:
Arata bine tare dar ai grija cu lumina...chiar si cu xenon |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Ziceti o parere...Modelu 1 sau Modelu 2? da repede...ca maine intra in productie... |
Modelul 1 : este mult mai estetic! :)
|
Daca ai cu ce sa acoperi acolo in spate unde se vede negru cu gaurile alea fa modelu 1 daca nu fa-l pe-al doilea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning