Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

D0ryN 23-06-09 18:09

Re: My Seicento - NT O5 YRJ

Era interesant daca foloseai piele intoarsa la scaune...:-)

RapJustin 23-06-09 18:25

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2423191)
La Piata cu bunica :) CU SKODA (vb. serios)...dupa am cautat ce a zis Gabi si am gasit :)...imitatie de piele...dupa am cautat ce a zis Enzo si nu am gasit...adica neoane de 12v...in concluzie...un oras de kko...deci am cautat la toate magazinele IT...nothing :(...dezamagire totala...deci...

Morph... neoane de 12 v gasesti in piatra la Dioda!!! poate iti prinde bine informatia asta;)

morpheusmaster 23-06-09 18:29

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 2431524)
Era interesant daca foloseai piele intoarsa la scaune...:-)

Nu tapitez tot scaunul...doar o parte...si daca in loc de ce am acum pun piele intoarsa...nu am facut prea mare smecherie...ca e tot pe acolo

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 2431590)
Morph... neoane de 12 v gasesti in piatra la Dioda!!! poate iti prinde bine informatia asta;)

10x Justin dar deja am dat comanda de la emag :D de 2 seturi cu cate 2 neoane...oricum informatia prinde ff bine pe viitor ;) ca imi trebuie si pentru portbagaj ;)..

RapJustin 23-06-09 18:31

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2431596)
10x Justin dar deja am dat comanda de la emag :D de 2 seturi cu cate 2 neoane...oricum informatia prinde ff bine pe viitor ;) ca imi trebuie si pentru portbagaj ;)..

Gasesti ft multe ce acolo. Daca ai nevoie de ceva, si vrei sa stii daca este da'mi un PM pe mess si trag o fuga pana acolo si iti zic.;)

VladM 23-06-09 19:01

Capota o sa iasa bine,sunt sigur de asta,trebuie sa dai o bere,si cand mergi sa o iei da un telefon sa merg si eu cu tn ca sunt curios tare. Bafta.

strik3ru 23-06-09 20:30

Cum a venit vacanta cum ai fugit repede sa mai lucrezi ceva la masinuta :D.
Sincer eu nu pot decat sa te felicit ca fata de modificarile facute pana acum vad ca ai inceput modificari masive, nu gluma.
Oricum stii parerea mea despre bondarul tau, dar acum adaugand si ultimele modificari va fi "mare" (cat poate fi el de mare).
Se vede ca faci din ce in ce mai multe modificari care duc spre noua inimioara.

Spor la munca in continuare Bogdane.

bodyspeed 24-06-09 11:00

Domnule pune şi tu poze din timpul lucrului :D, Să vadă şi ochiul nostru :D
Bafta man:D

morpheusmaster 24-06-09 17:48

Pai poze din ce am lucrat pana acum am pus ce aveam (pagina anterioara) iar poze cu capota o sa vedeti cand am sa o vad si eu...poze cu incinta in fabrication o sa vedeti (inca nu mam apucat de ea)...pana mea...hold your horses :))

Cui dau si eu subwooferu ala? :)

morpheusmaster 26-06-09 23:01

14 Attachment(s)
Toata saptamana nu prea am avut la ce lucra dar am incheiat in stil mare...aazi a fost o zi cat pentru toata saptamana...mai exact azi dim la 10 am terminat de taiat placile pentru difuzor si a inceput nebunia :) cu portbagajul...pe la ora doua aproximativ am fost sa vad in ce stadiu era masina si am aflat ca sa suparat intre timp tare tare, rau de tot ca am lasato o saptamana uitata intrun garaj (sa nu faceti si voi ca mine ca ajunge ca a mea)...in concluzie arata ca in poze, prea suparata :) si de ofticata ce e mam cam ofticat si eu ca nu mai vad nimic :) (ca am dat jos si xenonu si am pus niste prastii de becuri...)...baieti zic Las'o asa ca e de show :) da eu daca nu vad nimic? ce fac? fac bine :) dar am sa ii pun faruri de Corsa din mai multe motive care am sa le explic daca este nevoie...dar sa revenim...cum veneam cu masina acasa am trecut pe la Nea Tapitieru' care imi terminase pernutele la scaune (albe) si is de parere ca arata foarte foarte tare frate :) (am sa pun maine poze cu ele ca azi nu mam gandit sa le fac)...ajung acasa si lucrez lucrez la incinta cu ajutorul fratelui meu...si ajung in stadiul din ultima poza dupa care plec cu masina la intalnirea saptamanala...si...cam asta pe azi...in concluzie: trezit la 9 muncit pana la ora 20.00 cand am mancat 1 masa pe ziua de azi :))

Va salut si va respect!!! Soon to come tommorow and btw...capota nu ramane asa...urmeaza colantata cu negru lucios si cupola, asta dupa ce o mai aranjam umpic...

coman razvan 26-06-09 23:06

Mult, mult mai bine capota asa! Felicitari! :) Mai bat farurile alea ceva? :???:

VladM 26-06-09 23:11

Cine sa traiasca pentru capota asta ? Sa aud ! :D

D0ryN 26-06-09 23:13

Cum naiba sa se mai vada ceva din farurile alea?:lol:
Arata bine tare dar ai grija cu lumina...chiar si cu xenon

morpheusmaster 26-06-09 23:32

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2440990)
Mult, mult mai bine capota asa! Felicitari! :) Mai bat farurile alea ceva? :???:

Ma e mult mai bine estetic cu capota asa dar practic...avand in vedere ca nu mai am nici xenonu' si 2 prastii de becuri...e o diferenta maare...nu ma pot obisnui...dar rezolvam...nu e un capat de tara

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2441008)
Cine sa traiasca pentru capota asta ? Sa aud ! :D

Domnu' Nicu sa traiasca (mare nebun...ce iam dat eu sa'mi faca ce mia facut el :) DA IMI PLACE :D :D :D si de asta vreau sa o las asa :) ) si multumesc mult Vladutz ca mai dus la el :) dau 1 suc ca bere stim ca nu bei ca esti cu motoru' :)

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 2441018)
Cum naiba sa se mai vada ceva din farurile alea?:lol:
Arata bine tare dar ai grija cu lumina...chiar si cu xenon

Ma...citeste ce iam scris lui Razvan si dupa iti zic ca mam gandit asa...lupe nu mai pot pune in centrul farului ca nici nu o sa se vada...daaaaaaca cobor lupele undeva spre baza farului dupa cred ca o sa fie prea aproape de plexic si o sa il topeasca...deci FAIL again...capota nu prea pot si nu prea vreau sa o ajustez pentru ca e facuta cu buza dubla, e ff frumos facuta si in concluzie cred ca am sa imi pun faruri de CorsaB pentru ca alea vin puse mai jos si dau si o lumina mai buna, aspect mai bun...is din 1 singura bucata (semnalizare+far) deci...mult mai multe motive...nu e bai :) nu e graba...rezolvam...si asa acum masina e in garaj :) ii facem portbagajul

Ziceti o parere...Modelu 1 sau Modelu 2? da repede...ca maine intra in productie...

coman razvan 26-06-09 23:42

Modelul 1 : este mult mai estetic! :)

VladM 26-06-09 23:43

Daca ai cu ce sa acoperi acolo in spate unde se vede negru cu gaurile alea fa modelu 1 daca nu fa-l pe-al doilea.

All times are GMT +2. The time now is 18:39.

- Copyright 2026 4Tuning