![]() |
Re: Evenimente
Intradevar. Serpentinele alea de pe Balvanyos erau numa bune cu zapada :D A iesit o duminica frumoasa chiar daca a plouat.
|
Se mai lauda cine va cu niste poze?,daca aveti ceva cu peigeotul mieu' dati un pm...merci muuuuult.
|
da un add la id : bai3tzas ptr poze..
|
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/110186-sezonul-2009-a.html
https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/110207-raliul-brasovului-tess-14-15-martie.html din anul acesta 4 tuning e prezent si la etaple de rally,vtm si rally sprint. va asteptam pe sectiunea de motorspot de mai sus sa punem la carle ceva frumos la prima etapa din acest an care este la noi acasa si anume RALIUL BRASOVULUI!! |
salut pe toti frumos evenimentul a fost ptr prima oara aveam carnetul de 2 saptamani .. sper sa ajung si pe 8 martie tot la sf ...imi pare rau ca nu am putut sta pana la sfarsit
|
ne poate da cineva detalii despre evenimentul de la Sf.Gheorghe ?
|
www.autocrono.ro asteapta sa apara acolo informatii.
Se pare ca inainte de indemanarea de pe 8 Martie va fi o noua indemanare pe zapada pe 28 FEB: Pana la urma sunt sanse ca Zilele de iarna de la Comandau sa se desfasoare pe ultima zi a lunii februarie, adica sambata pe 28.02.2008. Stratul de zapada masoara momentan 20 de cm si se preconizeaza ca temperaturile raman scazute pana la sfarsitul saptamanii. Noi va asteptam pe platoul de linga restaurantul Katinka la a IV- a editie a concursului automobilistic Winter Racing Comandau. Rectific. Este vorba de o indemanare sambata asta. Asteptam detaliile... |
Merge cineva sambata la indemanare?
|
Quote:
|
De ce numa spectator? Ca am vazut ce se invarte Del Solu si cu gume de vara :lol:
|
Quote:
|
sky daca meri la craiova iei pe cineva cu tine in masina?:D
|
la craiova la vtm ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning