![]() |
Re: masinile modificate din bacau
da eu nu l-am vazut.
|
Mijto Bora ala de SJ ,mai ales aripile umflate sunt moartea caprioarei, si meganul si mai tare...
|
bora de salaj era parcata in seara asta la garajele din fata blocului meu, dak mai e maine fac niste poze
|
6 Attachment(s)
n-am mai avut rabdare :lol:
|
nici eu am plecat cu xbogdanx in recunoastere
am si eu niste poze..... |
mi se pare cam tzaraneasca prinderea eleronului. si pe spate mergea sa astupe numarul. adica locul pt numar. sa fe drept.
|
trebuie facute ziua.. k asa cu blitz nasol
|
Quote:
|
ba e vina lui. el a facut alegerea asta. :)
|
Stati asa sa incep io...:>.In primul rand nici nu ma chinuiam sa o modific decat daca era benzina, motorul american 2,8l(JETTA),ca degeaba arata bene daca MERTAN o face cu ursuletu pe sfert. Eleronu merge ca nuca in perete, dupa mine mergea unu gen SUBARU sau EVO, pe spate deasupra la evacuare imi placea mai mult o "fusta"<nu stiu cat de mult se preteaza la europene>triplele LEXUS style merg bine dar am vazut alt model pt bora, mai tari, farurile meritau macar nijte pleoape, si nici macar nu vreau sa ma gandesc la tehnica(am vazut-o pe strada cum se balanseaza cand schimba treapta,i-ar trebui bare de torsiune...)hai ca v-am plictisit...Asta e doar parerea mea,masina arata bine si e un pas inainte pt bacau!Bravo proprietarului si bafta in continuare! si inca ceva, un sfat: daca e diesel, pune-i o turbina mai mare de passat(V6 TDI 2,8)!
|
l-a facut mupetz de vorbea singur..
e motorul de 116 cai, remapat dar proprietarul a luat-o k s-o vanda mai departe, deci in bacau e doar in trecere cel mai probabil... arata ok, iti ia ochii :D Quote:
in alta ordine de idei... not a single word till 1st of april ;) |
pe bora ar merge si motorul ala pe henzina de 2300 si 5 supape pe cil. benzinar desigur. oricum... e frumoasa. nu ai ce spune. pt unii nu e frumoasa. pt majoritatea mai trebuie lucrata.
|
5 Attachment(s)
poze klumea
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
da mai. pe bune. nu glumesc. stai ca itzi arat chiuloasa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning