![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
1 Attachment(s)
uite k se mai intampla.......azi l-am vazut si eu pe unu kre parcheaza tot asa si mi-am permis sa fac o poza k sa vada toata lumea:):twisted:
|
doamen fereste sa ne gasima masinile asa........
|
pai ii fac pana la masina si plec da ii fac pe toate 4 rotzile gaura cu cutit si dupai isi aduce el aminte cine i-a facut panà si de ce... ;)
|
Quote:
|
:)) good point :))
|
Quote:
intr-un fel are dreptate dar se poate rezolva si altfel treaba...ii explici cum sta treaba :boxing::poke::chainsaw::peace::peace: |
Quote:
cum sa parchezi frate asa.. |
lasa eu intrebarea e cum a trecut el examenul si nu numai psihologic ci examenul pt permis
|
Quote:
Cel putin eu asa am patit cand m-am dus cu un prieten sa isi ia masina tot impingea cu masina lui masinile din fata si din spate ca sa iasa dintre ele |
tot asa e si in spania. la fel se procedeaza cu impinsul. la noi dak faci asa ceva iti iei leviere in cap.neste ghertoi domne
|
pai da deoarece cand vin la masina si vad k am bara zgariata sau infundata o iau razna normal ca iti iei levier in cap io nu inteleg unii oameni cum sa faci asa ceva??!!! O faci pe riscul tau oricum..
|
normal k nu e normal sa parchezi asa....dar fiecare popor cu mentalitatea si locurile de parcare lui,nu???
|
Quote:
|
Quote:
|
da pt ca e nasol daca iti infunda bara sau tio zgarie mori de necaz normal ca o iei razna vezi ca nu intra masina intre ele te duci in alta parte
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning