![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare
da da da ..albe :D neaparat:D
vor arata super:X |
Bobby,fa-le albe si eventual rama jantei in culoarea masinii.Arunca un ochi la ale mele sa vezi cum arata negre si rama aceea culoarea masinii,daca vrei.Bafta :)
|
Si sa fie alb cu rosu? nu sunt dinamovist....desi combinatia alb cu rosu merge pe masina. Poate imi face careva un vt si vad ce si cum. Oricum alb o sa fie pa jante...acum ramane de vazut daca va fi singura culoare. Multam de sfaturi.
|
vad ca albul este la moda :phttp://lh3.ggpht.com/_fXSqbAtnO98/Sg...0/DSC00998.JPG
|
Ce dilau esti....tu ai doua albe.....eu am 4 deja......de fapt daca ma gandesc bine....8 ca si alea de iarna tot albe le-am facut ;)
|
pfoaaai maaa... mai am in afara de astea vreo 10 jenti.. pe toate le fac albe maine:blahblah:
|
no acuma facem care are mai multe roti? daca ma suparati le vopsesc pe toate albe dar imi trebuoiesc vreo 10 sprayuri da o sa le am pe toate albe adica vreo 10 randuri :P:P:P
|
Eu am doua de Maybach care fac cat toate ale voastre ...sac ;). Autocty sa nu ma uiti cu paltinisul. Apropo vi pe 30,31 la Bradu nu?
|
Quote:
|
te anunt stai linistit de palti...legat de bradu nu vin :D anu' asta fara rallycross defapt cred ca gata cu rallycrossu'! merg pe SLALOM PARALEL si sa vad cat buget am si poate mai mult :D
|
ia uite bre ca am gasit :)
https://www.youtube.com/watch?v=doqjJ...eature=related |
Bre Bobby, cu ce treburi umbli prin căminele de la Facultatea de Medicină ? :lol:
|
Nu eram eu ;).
On: am montat semnalizarile....s-a schimbat treaba....acum arata si ea mai bine.....dar tot nu imi place cum se aseaza bara fata pe partea dreapta....m-a mancat in cwr sa umblu eu pe acolo. De ceva vreme masina a inceput sa se comporte ciudat....au revenit balbaielile la relanti si nu prea pot sa merg cu ea sub 3000 de turatii :( |
zi mersi, a mea nu vrea sub 4500rpm
|
Pai da...dar tu nu mergi zi de zi cu ea ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning