![]() |
Re: masinile modificate din bacau
Doamne, cum fuge cu furtunele sparte! realizezi ce s-ar intampla daca le-ar astupa? andreea marin ar fi plafonata de surprizele bertoanei. acum o urmaresti si in urmatoarele secunde ai sa o cauti ca pe elodia.:lol::lol::lol:
|
8 Attachment(s)
dar si cand se remediaza.... pe multi ii voi ...
dar pana atunci prezentare : BERTONE OPC – Extreme Tuning – Project „Elspa” : INVESTITII : TOTAL = 15.420 E Exterior : TOTAL = 5210 E Kit original Carzone Estrada – complet = 1650 E Priza de aer functionala = 150 E Grila Jom Design = 140 E Faruri FK Angel eyes – neon = 240 E Xenon – Bosch HID 8000 k = 190 E Stopuri FK – negre = 210 E Jante 17" Rial Negaro = 550 E Cauciucuri V – Falken = 620 E Tips Esapament Pilot X2 = 160 E Vopsea Alb Perlat – Audi S6 = 1200 E Foliere Negru – Mat – superior = 100 E Interior : TOTAL = 2380 E Scaune Recaro Sport incalzite- rosii = Stock Volan Piele negru+rosu Linea Rossa = Stock Bord si ornamente carbon = 100 E Iluminare completa neon + albastru = 140 E Plasma Innoparts – reglabila = 130 E Pedale, d. pins & maneta frana Irmscher = 360 E Cotiera fata – Irmscher = 160 E Mp4 Alpine 9855R + Amplif MacAUDIO = 700 E Subwoofer JBL – Car Tube = 180 E Adaptor comenzi volan – Alpine = 140 E Boxe Pioneer – Mith – 4 buc = 180 E Turbo Timer + Boost Gauge MATB = 290 E Motor : TOTAL = 7830 E Turbina KKK K04E DZ + Galerie =1300 E Pistoane forjate V-MAXX =1200 E Chiuloasa V-MAXX – compresie <, nepor.= 900 E Bujii NGK Iridium IX Sport, reci = 90 E Debitmetru OPC-H Marit 80mm = 340 E Injectoare 575 cc = 450 E Evacuare BORLA – 67mm, iesiri mijloc =1100 E Downpipe Milltek = 320 E INTERCOOLER FMIC CX-Lighting 12L = 400 E Traseu Intercooler + Admisie INOX = 120 E BOV HKS SSQV – Mega Sound = 380 E ADMISIE CAI BMC CDA CARBON = 220 E Colector Ulei suplimentar = 150 E STAGE 3 - Courtney MotorSport – EDS = 460 E Garnituri Chiuloasa + Culbutori Sport = 300 E Coliere & furtune Sport profi = 100 E Dotari Serie : GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 6 AIRBAGURI; AER CONDITIONAT; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE ROSIE ; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; INCALZIRE SCAUNE, ABS, SRS, TC, ESP. Putere pe DYNO – 303 Cp. Sunt facute 2 teste . Are 103000 km , adusa in tara de 2 ani , la 70000 km , Unic Proprietar. Reviziile facute la 5000 Km – ulei Castrol RS. Cu soft Stage 4 ( Turbina 1.6-2.0 bar ) - poate atinge 400 Cp |
+ short shifter - 150 E + termostat de 82 - 100 E.
|
frumoasa masina...din cate imi amintesc eu,si daca imi amintesc bine masina asta a avut un body kit foarte frumos dar a fost furat,iar fostul proprietar a dat anunt pe aici ca i s`a furat si oferea si o recompensa.sa o stapanesti sanatos si fara incidente!!
|
merci .
|
felicitari pentru masina Zeule ....:!:
sa ai mare grija de ea ... ps: nu ma lasi si pe mine odata in dreapta la o scurta accelerare... asa de proba ...:?::rolleyes2 |
ms cumetre .
|
:shock:
cred ca azi dimineata am vazut noua achizitie a lui SFW.... misto masina... felicitari proprietarului..;) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
un corrado frumusel... zic eu:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
ce masina are omu..8)
|
Quote:
|
nu e genul meu...
striga in gura mare: bazar, targ, vitan... nu stiu de ce, nu-mi place deloc... |
1 Attachment(s)
un filmulet...acelasi golf 5:rolleyes28)...sunet evacuare:dance:
|
Frumos eco.. :) Nici mie nu imi place cum arata masina..Na..fiecare cu gustul lui, dar la golf ai atatea posibilitati..Pacat ca a ales-o pe cea mai.....
|
urata,naspa,nasoala???
|
ighen.................
|
omu parca o face din ce in ce mai urata!!!!!jantele nu vin deloc bine pe ea, spoileru fata nu mai zic..............vb lui cristi407, cate se pot face la un 5 si pacat........
|
adica vreti sa spuneti ca reapare un nou curent de tuning : "Vitan Tuning" ?
|
am vazut-o marti de aproape si tot cu siliconul de la pleoapele lipsa de pe faruri era... :)
|
au venit nordistii cu BMW 850 CSI ... sa vedeme cum stau cu el ... :P
|
pai vezi poate o pui de o mica fugareala cu bmw-ul ala, fiind csi-ul... ar fi un test pt soparla ta alb-neagra!:lol:;)
|
bate si tu un golf stock mai intai
|
Quote:
|
Ca tie nu iti plac deloc..domnu poet!:lol:
Sa vedem ce poate ,masinu tau?!;) |
RX8 de 231 ... vreo 2 tiruri pe 400--- si-a luat
|
Quote:
ehhh. RX8 .... aia nu e in nici un caz masina de 400 metri :-) Faci cu atv-ul meu .... da pe 200 metri? :evil: |
Quote:
2nd ehhhh. Bertone nu e in nici un caz masina de 200 metri... 3rd incordeaza-te cu ATV tau cu "chestii" similare nu sari la o singura roata - tractiune fata ( nici macar diferential ). |
Quote:
1. D.p.d.v. gramatical ... bla bla bla bla :lol: (ca sa nu incep sa analizez postul tau, la care am si raspuns de altfel ... 231 ce???? 400 ce???? tiruri ce??? ce si-a luat ???? :shock: Cred ca postul meu da pe afara in ceea ce priveste logica si gramatica ... 2,3 .... Tu nu prea stii de gluma?? :shock: Am glumit si eu ... ca doar m-am intalnit si eu cu Rx8-uri, cu A4 meu ... si stii bine si tu cum s-au finalizat cursele... Pentru mine era un rezultat mai mult decat previzibil ... de asta am si facut misto... Nu mai fi si tu atat de suparacios ca esti ditai mai omul si nu iti sta bine ;):D |
da, da, se supara din orice, am impresia ca si daca te uiti piezis la el se supara :lol:
probabil e mai timid, si-si ascunde timiditatea sub aura asta de rau :lol: |
Quote:
Da, se ascunde in spatele imaginii de baiat rau, cand el de fapt este o bomboana de baiat. |
Quote:
|
apropos de japoneze...
:shock::shock::shock::shock::shock: m-i se pare mie sau a aparut prin oras un Nissan Skyline R33 ???:rolleyes2 |
Quote:
|
cel visiniu are numere de anglia,este de pe la tara de la mine...
|
eu vorbesc de ala alb... un pic aranjat..;)
PS: DAR, R8-ul NEGRU L-ATI VAZUT.....:twisted:(era in trecere , l-am vazut ca imi acordase prioritate in timp ce treceam pe trecerea de langa primarie...:rolleyes2) |
Quote:
... iar tu misule.... tu stii de gluma ? da??? foarte bine |
Aleks, nu trebuia sa mai editezi postul lui emy .. l-am vazut si needitat dar am considerat ca nu am de ce sa mai raspund ...
|
ok, am editat un post si eu si m-ati certat amandoi :lol:
nu-i bai, asa e intre noi, armonie deplina :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:25. |
- Copyright 2026 4Tuning