![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Eheeeee, trag si nu prea trag........nu prea sunt nici finante si + k tre'sa strang si pt nunta :???:
|
ooooh :lol::lol: CASA DE PIATRA, dak u esti fericitul :D! nici la mine nu prea mai sunt finante :cry: dar tre sa facem noi cumva rost!!!;)
|
Ms mult......da, eu sunt fericitul, in octombrie am nunta :twisted:
|
OOOH! :D o sa-ti aduc un cadou la meeting :-P ;) sa fii fericit :bunch::bunch::icon_kiss si sa ai parte de cea mai frumoasa casnicie :D
|
:rolleyes2:rolleyes2 multumesc mult
|
ne intretinem la meeting :D dai o bere de casnicie;)
|
Casa de piatra frate .......
|
Te insori man?? Hmm.. Parca vad ca dai pisica pe un mertz!:shock: Stii vorba: vrei femei cumpara ti bmw, esti insurat ia ti mertz!:D
|
Quote:
|
N'ati urmarit absolut tot forumu' ;)
Pe la pagina 25-26, era vorba sa'i ramana Pisy lui nevasta'mea , si eu sa'mi iau E46, dar daca i'am skimbat motoru, nu'mi mai vine sa io mai las ei, tinand cont k e de 2.0........mie frik, mai e si nebuna, asa cu 1.6, nu prea avea ce sa faca. Dar acum am facut'o pe gusturile amandurora pana la nunta......dupa nunta cred k ne luam aman2 masini :o, dar si p'asta o s'o tin, cred k o s'o aibe si fimio, k de dat nici nu mi'a trecut prin cap s'o dau si nici n'o sa'mi treaca curand :twisted: |
Quote:
|
In Romania nu se merita sa investesti banii intr o vopsea! Sisteme de alarma cat mai performante aici trebuie sa bagi bani! Am o zgarietura, de aseara, pe toata lungimea masinii, apasat pana la tabla! + ca zilele trecute mi au furat proiectoarele! Asa ca ai grija, pe cat de reusita o sa iasa culoarea pe atat o sa atragi invidie deci zgarieturi!
|
CASA DE PIATRA :!::!:
E super tare masina FELICITARI;););) |
Quote:
Asta asa e, de 2 sapt tot caut garaj de inkiriat....oricum cei invidiosi deja ii stiu, si se stiu si ei asa k.......;) |
20 Attachment(s)
Eheeee prieteni, am facut'o si p'asta: S'A VOPSIT MASINA:twisted:
Spre bucuria unora, spre invidia altora......asta e......e vopsita. Revin prin a posta cateva poze de la dezekipat, pregatit, badboy, fuler, kituit, astupat steme si ce'o mai fi :arrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning