![]() |
Re: Challenge`s .....
cu manage atachements
|
|
Gabi dai drumu azi la poll'u cu CTs?
|
Sigur... In 10 minute fac topicul si il rog pe tng sau alt moderator sa inchida battleu' cu Mazda.
|
1 Attachment(s)
Care are placerea si timpu sa se bage la un escalade?
|
Da' de ce sa nu suspendam noi challenge-urile pana dupa 1/2 aprilie ? De maine se poate incepe modificarea masinilor pentru Virtual 4tuning challenge 2006, pentru ca in seara asta se termina votarea propunerilor.
Eu nu ma mai bag la nici un challege (doar daca am timp). Bafta celor ce continua! :-P |
1 Attachment(s)
Nu mai am rabdare pana incepe concursu... Oricum here's the escalade... nu's multumit de cum a iesit, daca mai am timp o sa il refac...
|
1 Attachment(s)
dirty devlin...
|
Cool, gg maf, stai sa imi iau notite, :)
|
10x ... sper sa mai participe cate unu , doi care is in pana de idei la concurs si vor asa un mic challenge
|
de acord, daca ma crezi deja am terminat rx8-u de la beginner, mai am la freehand si ma cam plict, bagatzi fratzilor ceva sa ne mai lucram neuronii si mausii, ca e monotona viata...
|
1 Attachment(s)
uite si escalade-ul meu
pareri? |
imi place , e dragutza, o faceam si yo asa , dar nu-mi place , e mare , jeep , arata ca o dacie papuc pt munca :) oricum e tare , felicitari , e printre primele 20 de lucrari ale tale , inveti mai repede ca mine................ devlin, e bun k ai terminat:)) dat mai ai timp pana la sf lunii , nu itzi oprii imaginatia:) cand vezi ceva nou sau itzi vine o idee tuneaza iar mazda cu ideea aceea nu sta :) parerea mea , bafta tuturor
|
lol...dacie papuc?? poate dacie papuc de 100 si ceva de mii de euro!! frate compari un escalade cu o dacie?
|
un escalade nu face 100 de mii de $, vreo 60-70 nou si il tunezi de 30-40 :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning