Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > Despre 4Tuning.ro / Noutati / Sugestii / Reclamatii > Coltul Incepatorului

Coltul Incepatorului Cititi aici despre cum sa postati, inregistrati, cum sa faceti mail, sau intrebati despre orice nu va descurcati.

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 23-12-05, 10:34   #1
Gabi
Super Moderator

Stage 5
 
Gabi's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 14,543
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
Default Instructiuni de utilizare a forumului

O scurtă prezentare a opţiunilor forumului 4tuning.ro - updated (9 iunie 2006):

Cum creez subiect nou?
Dacă vreţi să creaţi un subiect nou, faceţi click pe . După ce aţi creat subiectul, apăsaţi pe Submit New Thread o singură dată, pentru a nu crea 2 topicuri cu acelaşi subiect.
Notă: īn puteţi folosi litere īngroşate, subliniate, divers colorate, īnclinate şi de mărimi diferite.
Pentru a crea un chestionar, bifaţi - in īn partea de jos a paginii - cum se vede īn imagine

Poll question reprezintă subiectul chestionarului, adică acolo puneţi īntrebarea/comparaţia pentru chestionar. Poll options reprezintă variantele de răspuns care pot fi votate īn cadrul chestionarului. Scrieţi opţiunile īn ordinea dorită, apoi, dacă este cazul, selectaţi durata chestionarului (Close poll ...). Pentru a posta topicul dorit, apăsaţi pe Submit New Poll.


Cum răspund la un topic deja creat?
Dacă vreţi să răspundeţi la un topic deja creat, daţi click pe ; este valabilă aceeaşi observaţie de la : daţi o singură dată click pe Submit Reply! Dacă aţi greşit sau vreţi să adăugaţi ceva īn mesajul respectiv, după ce l-aţi postat, faceţi click pe , nu creaţi mesaj nou.
După ce aţi scris mesajul īn căsuţa specială pentru acesta, īn partea de jos a paginii aveţi opţiunea Manage Attachments pe care o puteţi folosi pentru a uploada diverse fişiere (lista celor admise este scrisă desupra butonului).

Daţi click pe buton şi aşteptaţi deschiderea unei noi ferestre.

ATENŢIE: se pot ataşa mai multe poze īn acelaşi mesaj!!!

Cum īmi pun avatar?
Pentru avatar mergeţi la User CP; īn partea stāngă aveţi mai multe opţiuni, printre care şi Edit Avatar. Acolo introduceti un url (cu imaginea pe care o doriţi) de pe alt site, imaginea fiind copiată pe forum, sau o puteţi uploada de pe propriul calculator.

Cum pun poze pe forum sau in semnatura?
Pentru poză īn semnatură mergeţi la User CP. Īn partea stāngă aveţi opţiunea Edit Signature. Daca aveti poza pe un site, dati click dreapta pe ea -> Properties -> copiaţi adresa pozei de la Address (URL). La Signature screţi [img]adresa pozei[/img]; poza nu trebuie să depească 80 (īnălţime)x400 (lăţime) pixeli. Dupa ce ati facut toate astea, dati Save Signature.

Dacă nu aveţi o poză pe un server, o puteţi uploada pe serverul forumului (detalii despre image hosting). Dupa ce ati uploadat-o, mergeti la My images, selectati URLul si urmati instructiunile mentionate mai sus.
__________________
DelSol D13Z6

Last edited by Gabi; 09-06-06 at 11:16.
Gabi is offline  
- Copyright 2019 4Tuning -