Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

bogddanel 20-06-09 10:59

Re: My Seicento - NT O5 YRJ

Man, am citit toate posturile, dar poate e de la oboseala, am dormit vreo 3ore
Ai reusit sa rezolvi faza cu bateria? Daca nu, te-ai gandit la un scurt?
Yow am avut o problema asemanatoare la Dacia 1300 acu vreo 2 ani, am plecat seara la Alexandria, cu tata, sa-l duca pe unu, si dupa vreo juma de ora, incep sa-i moara luminile... Am facut aceeasi greseala ca si tine, am oprit... Ne-am invartit vreo juma de ora-35de minute pe langa masina, cu lumina de telefon, pana ma uit mai atent la alternator, era papucu iesit... A oprit un nene, bla bla bla, s-a reparat
In legatura cu masina si ideei despre ea, poate te gandesti sa ma bagi in seama putin, garantat nu o sa regretzi, PE ONOAREA MEA :d
Te salut cu respect si SPOR LA MUNCAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26WRC 20-06-09 11:36

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2422372)
Pana atunci...poze iar nu am :)...am sa va arat tot :) in curand...(maine sper)...dar poate si 26WRC sa va spuna cat de "urat" vine tabla aiai acolo :)!

da man, ai avut dreptate inca o data;) dau super bine tablele alea ca presuri;),nu ma asteptam, si in porbagaj la fel cand o sa'ti pui incinta noua o sa fie super super;)

SEICENTO RULZZZ!!!fortzaaaa:lol:

VladM 20-06-09 12:46

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2422372)
Ai perfecta dreptate!!! Niste porcarii, chinezarii, etc!!! Iti las id meu pe private sa vb. si pe mess ca avem ce. Te salut cu respect

Nu e vorba de moda cosmine...e vorba ca n'am lumina in masina :)) simple as that :) si am de muuult timp in cap o imagine conturata. Aluminiu striat pe jos, scaune sport, lumini underdash/underseats...e ceva ce mia placut mult si de mult timp astept asta...si pana acum...tabla aluminiu striat CHECKED...scaune CHECKED...neoane? :(...inca putin...oricum...o sa va placa...sper sa iasa interiorul asa cum il am in cap...mam ambitionat mult sa fac interiorul misto...sper sa imi si iasa...

Frate ce as vrea si eu sa dea rautatea aia de 1.4 16v peste mine...pfoaaa...nu'ti dai seama...dar n'ai cu cine...si n'am cu ce ($$)...si is alte chestii la care tin mai mult pana la motoras...dar fi sigur ca ai sa primesti mesaj PRIMUL cand am sa plec la Greci sa'mi pun 1.4 :)

Pana atunci...poze iar nu am :)...am sa va arat tot :) in curand...(maine sper)...dar poate si 26WRC sa va spuna cat de "urat" vine tabla aiai acolo :)

P.S. aspectul practic al tablei e mai mare decat credeam...ma ajuta mult cu aderenta la papuc cand cobor si ma bag in scaune ;)...ajuta...

...........astazi am reusit sa dau de Nea Nicu cu capota...FACEM!!! Am facut si modelul de prelungire, trebuie doar sa aiba el timp si talent :) si eu $$ (normal...)...am aflat si de unde pot sa imi cumpar piele ecologica :)...aproape am reusit sa vand xenonul :)...si...maine/poimaine...relaaaax...ca de luni incepem sa vedem daca se tin oamenii de promisiuni...:) Incinta/capota...pff...deabea astept :D

Va salut cu respect!

Vezi ca ii zice nea Micu :)) Da unde ai iesit la plimbare asa de dimineata ? Te-am vazut pe geam acu 5 minute.

morpheusmaster 20-06-09 13:32

La Piata cu bunica :) CU SKODA (vb. serios)...dupa am cautat ce a zis Gabi si am gasit :)...imitatie de piele...dupa am cautat ce a zis Enzo si nu am gasit...adica neoane de 12v...in concluzie...un oras de kko...deci am cautat la toate magazinele IT...nothing :(...dezamagire totala...deci...

cosmin_cosmin_1 20-06-09 19:03

tabla striata ai cumparat-o sau ai facut-o rost? m-ar interesa si pe mine o bucata

morpheusmaster 20-06-09 23:38

Tabla striata gasesti la toate magazinele cu feronerie...tablaraie alea alea care is asa mai maricele...am gasit la preturi si preturi si la grosimi si grosimi...personal iti recomand de 2mm iar in Dedeman gasesti la 220 ron mp2...tabla de 2mm...iar in masina a intrat fix 1mp :) mai putin nici nu au/dau...deci minim gasesti 100cmx200cm :) Succes ;)

eXeqTr 21-06-09 09:24

hai cu pozeleeee :D

morpheusmaster 21-06-09 15:18

10 Attachment(s)
O saptamana in imagini

scturoag 21-06-09 15:21

Ce bine arata :X ....
da de ce ai pus-o pe cric .. i-ai facut etrierii rosii ?!? :D

morpheusmaster 21-06-09 18:42

am evazat putin aripile spate

VDAN 21-06-09 18:53

man interiorul asta ma duce cu gandul la o masina de curse :-)
bravo si spor la treaba in continuare

ionut17 22-06-09 14:20

arata foarte bine. felicitari! daca ai nevoie de ajutor ai nr meu de tel ;)

Tweety_rzw 22-06-09 23:51

Ce tari sunt scaunele şi preşurile,ce bine că sunt din tablă şi nu chinezării din alea de preşuri đin autovit :-j ,baftă cu buburuzax asta mică !;)

morpheusmaster 22-06-09 23:53

Ms fain tweeety :D Live arata mult mai bine si o sa arate si mai bine :)...details soon to come :)

morpheusmaster 23-06-09 15:56

Today was a good day for science :D Mai exact am dus masina sa ii rezolvam capota si chiar is super super curios cum o sa iasa...avand in vedere ca nu e vb. doar de bad boy look :) ii facem si o prelungire...e...sper sa iasa bine...dupa am fost si am vorbit de imbracat partea interioara a scaunelor in imitatie piele si am stabilit si asta...dupa am cumparat MDF :) si maine urmeaza sa incepem munca la incinta si nu numai...so...whooopyy!!!

P.S. Are cineva dorinta sa ma finanteze ca eu iar am ramas fara $$ :D :D :D

All times are GMT +2. The time now is 05:36.

- Copyright 2026 4Tuning