![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
Man, am citit toate posturile, dar poate e de la oboseala, am dormit vreo 3ore
Ai reusit sa rezolvi faza cu bateria? Daca nu, te-ai gandit la un scurt? Yow am avut o problema asemanatoare la Dacia 1300 acu vreo 2 ani, am plecat seara la Alexandria, cu tata, sa-l duca pe unu, si dupa vreo juma de ora, incep sa-i moara luminile... Am facut aceeasi greseala ca si tine, am oprit... Ne-am invartit vreo juma de ora-35de minute pe langa masina, cu lumina de telefon, pana ma uit mai atent la alternator, era papucu iesit... A oprit un nene, bla bla bla, s-a reparat In legatura cu masina si ideei despre ea, poate te gandesti sa ma bagi in seama putin, garantat nu o sa regretzi, PE ONOAREA MEA :d Te salut cu respect si SPOR LA MUNCAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
SEICENTO RULZZZ!!!fortzaaaa:lol: |
Quote:
|
La Piata cu bunica :) CU SKODA (vb. serios)...dupa am cautat ce a zis Gabi si am gasit :)...imitatie de piele...dupa am cautat ce a zis Enzo si nu am gasit...adica neoane de 12v...in concluzie...un oras de kko...deci am cautat la toate magazinele IT...nothing :(...dezamagire totala...deci...
|
tabla striata ai cumparat-o sau ai facut-o rost? m-ar interesa si pe mine o bucata
|
Tabla striata gasesti la toate magazinele cu feronerie...tablaraie alea alea care is asa mai maricele...am gasit la preturi si preturi si la grosimi si grosimi...personal iti recomand de 2mm iar in Dedeman gasesti la 220 ron mp2...tabla de 2mm...iar in masina a intrat fix 1mp :) mai putin nici nu au/dau...deci minim gasesti 100cmx200cm :) Succes ;)
|
hai cu pozeleeee :D
|
10 Attachment(s)
O saptamana in imagini
|
Ce bine arata :X ....
da de ce ai pus-o pe cric .. i-ai facut etrierii rosii ?!? :D |
am evazat putin aripile spate
|
man interiorul asta ma duce cu gandul la o masina de curse :-)
bravo si spor la treaba in continuare |
arata foarte bine. felicitari! daca ai nevoie de ajutor ai nr meu de tel ;)
|
Ce tari sunt scaunele şi preşurile,ce bine că sunt din tablă şi nu chinezării din alea de preşuri đin autovit :-j ,baftă cu buburuzax asta mică !;)
|
Ms fain tweeety :D Live arata mult mai bine si o sa arate si mai bine :)...details soon to come :)
|
Today was a good day for science :D Mai exact am dus masina sa ii rezolvam capota si chiar is super super curios cum o sa iasa...avand in vedere ca nu e vb. doar de bad boy look :) ii facem si o prelungire...e...sper sa iasa bine...dupa am fost si am vorbit de imbracat partea interioara a scaunelor in imitatie piele si am stabilit si asta...dupa am cumparat MDF :) si maine urmeaza sa incepem munca la incinta si nu numai...so...whooopyy!!!
P.S. Are cineva dorinta sa ma finanteze ca eu iar am ramas fara $$ :D :D :D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning