![]() |
Re: AG-88-PVA
sub plasa aia e aeroterma.....
|
e frumoasa consola ma nebunule:D cum a zis si lumea fao neagra toata:) bafta in continuare;)
|
super ideea ta cu aeroterma acu va fi sauna in bolid bafta in continoare
|
negara va fii dar nu prea curand ca vacanta s-a terminat si duminica tre sa vin iar la capitala unde ma asteapta unu sa-i mut un motor si o cutie pe o baba,asa ca nu prea mai am timp.toata sapt numa la masina am degerat.:D
|
asa ies lucruri frumoase cu sacrificiu:)))))))
|
operatiunimari domne nu asa frectii, proiecte masive la bolidu & com
|
Alexe nu prea ai facut bine cu izolatia aia, intre ea si podea se face condens am vazut la cineva!Parerea mea...Frumos vine cu mocheta si consola aia!!Bafta
|
lasa ca acel condens se usuca el!ea din fabrica a aut cauciuc dinala negru infect.vrei sa spui ca ala nu facea condens!?
si daca puneam mocheta direct se lipea de antofon. nu stii cat de bine e cu ea.ieri pe autostrada am observat cel mai bine,in primul rand zgomotul din masina a scazut cu mult si e si izolata termic.o sa pun si sub fetele de usi!:D |
Quote:
|
cred ca iti fur ideea cu izolatia asta care ai facuto la masina....
|
fur-o frate ca deaia am pus pozele...si deaia e forum sa invatam unii de la altii!nu sa ne criticam sau sa ne laudam!:D
|
ma adevarul e ca, pe bolid la dus capul la faza asta:P curios cat de izonta este treaba ma intereseaza cel mai mult fonic:) poate facem si la masina mea treab asta:D poate acum cand imi iau scaunele:):D
|
Quote:
|
Quote:
|
YGS asteapta si tu sa se mai incalzesca.
Joke: nu la tine ma refeream...... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:09. |
- Copyright 2026 4Tuning