![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
martorul de acolo este vecin cu mn...in cheama eremia...noi ii spunem "cioc"...era cu ele pe zebra....chiar in fata lui...cativa centimetri au lipsit sa il agatze si pe el...c sa spun...TRAGEDIE MAXIMA!!!!!!.....condoleantze familiei.....
PS. el este vecinul de care vorbeam http://www.adevarul.ro/locale/ramnic...225577879.html |
condoleante...
|
1 Attachment(s)
..........
|
Pacat de fetite, aveau toata viata inainte
|
erau de la mine de la tara nu le cunosc personal
condoleante familiei |
eu tocmai trecusem e acolo si cand m-am intors la nici 10 min politia devia traficu ....in legatura cu cei de la energetic ce pot sa zic inconsitenta din cate stiu au incercat o depasire in panta(urcare) 110 km/h motor 1.2 + ca erau 4 in masina pai cat sa traga ma si saraca masina ?? oricum directoru ne-a anuntat sa nu mai venim cu masinile la scoala nici macar sa le parcam in fata scolii ....parca am avea noi vreo vina pentru ceea ce sa intamplat ..chiar nu am inteles reactia sa ... (mentionez ca sunt elev acolo )
|
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Iar despre faza cu fetele...naspa, ce pot sa mai zic, neatentie maxima. http://www.videonews.ro/action/viewv...sina-2-fetite/ |
cuvintele nu isi mai au rostul.....condoleante familiei indurerate.
|
condoleante familiei :((
|
aseara tot in centru, o nova rosie a lovit din laterala un logan de politie.. iar acum cateva ore in bujoreni, dupa peco boromir oltenia, la 100m pana in brutaria de pe dreapta, un renault megan s-a lovit cu un tir, megane-ul era praf, iar tir-ul era rasturnat pe o parte, asezat perpendicular pe drum
|
cel mai mult ma supar ptr cei care mor pana in 40 de ani:( nu apuca si ei sa faca ceva in viatza, un copil, o casa :(
da nu avem ce sa facem cum ne e scris asa murim toti, fie din mana noastra sau a altuia |
care isi mai aminteste numaru de imatriculare a Fordului Fiesta de aseara , stiu ca era ceva in genu VL-xx- PRE, si poze daca are cineva
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ceva ce rar vezi, cel putin asa cred eu......vine un vecin acasa (Seria 5), parcheaza masina in fata blocului.....nimic neobisnuit......vine si un alt vecin acasa(Citroen) si parcheaza si el, dar cum si in ce hal :lol: cred ca nici o femeie incepatoare n'ar putea sa parcheze asa, cel putin o vezi cand te dai jos din masina, sau cat de incet ai da cu spatele, dar tot simti masina ca s'a oprit in ceva, dar el nuuuuu....batman/batman :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:55. |
- Copyright 2026 4Tuning