Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

Catalyn 13-11-06 21:56

Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 621520)
sper ca nu se tine in urmatoarele 2-3 saptamani...ca nu voi fi gata decat cu juma din proiect...oricum...cand se tine???;)):)):)):twisted: :twisted: :twisted:

daca e cum am anuntat, si se respecta programul cam 2-3 saptamini mai ai la dispozitie...nu mai postez cu evente ca vad ca se sterge....

FreaK_Bv 13-11-06 22:23

Quote:

Originally Posted by catalyn (Post 621558)
daca e cum am anuntat, si se respecta programul cam 2-3 saptamini mai ai la dispozitie...nu mai postez cu evente ca vad ca se sterge....

cam care e data???ca sunt fff curios:)) o sa avem o rafuiala mare in orasu asta...EU (cu 2 surprize) ;)BIGU(cu o surpriza sau doua) ;)si XXX ( cu una ffff mare):twisted: :twisted:

Catalyn 13-11-06 22:31

Quote:

Originally Posted by FreaK_Bv (Post 621605)
cam care e data???ca sunt fff curios:)) o sa avem o rafuiala mare in orasu asta...EU (cu 2 surprize) ;)BIGU(cu o surpriza sau doua) ;)si XXX ( cu una ffff mare):twisted: :twisted:

1-2 decembrie...

FreaK_Bv 13-11-06 22:33

ok...mersi mult...trebe sa ma pun bine pe treaba!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Bigu 13-11-06 22:53

2 masini de la mine pt aceeasi categorie: ESPL 4W, un fel de I`ll kick my ass!!!
1 bucata Dacia 1300 din 1975 (sa vedem cum flambeaza tabla 2 buc Hifonics)
1 bucata Golf II (sa vedem daca scot ceva intradevar fostele mele Pioneer, actualele lui Blondu, cu o cutie desenata, proiectata si construita by EU )

wish u all good luck si problema principala este sa le aratam celor de la EvolutionCrew ca avem cu ce sa ascultam si daramam si noi masinile.
Concurenta la mine va fii strict EvoCrew (nu am nimic cu ei) :))

Catalyn 13-11-06 22:58

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 621635)
2 masini de la mine pt aceeasi categorie: ESPL 4W, un fel de I`ll kick my ass!!!
1 bucata Dacia 1300 din 1975 (sa vedem cum flambeaza tabla 2 buc Hifonics)
1 bucata Golf II (sa vedem daca scot ceva intradevar fostele mele Pioneer, actualele lui Blondu, cu o cutie desenata, proiectata si construita by EU )

wish u all good luck si problema principala este sa le aratam celor de la EvolutionCrew ca avem cu ce sa ascultam si daramam si noi masinile.
Concurenta la mine va fii strict EvoCrew (nu am nimic cu ei) :))

o sa le aratam...si noi vom venii cu una sau mai multe surprize, depinde de timp...

blondu_glf 2 14-11-06 03:43

sa sara surprizele din partea brasovenilor.....:headfones :ihearu: :headfones :ihearu: :evil: :evil:

FreaK_Bv 14-11-06 07:59

Radu Bigu Eu Blondu Cata...ohohoh...+ multi altii;)) ce vis frumos ar fi sa ramana toate la BV;))) :twisted: :twisted: :twisted: cine stie poate nu e un vis;))

multa bafta la toti!!!!:twisted: :twisted: :twisted:

Bigu 14-11-06 22:59

8 Attachment(s)
treaba cu proiectul meu de spl e aproape gata! 80%, mai tb mochetat si aranjate firele, in rest, azi, eu cu blondu an lucrat 9 ore ca sa auzim niste basi... rezultatul...str8 2 ridiculous base! =)) nu are rost sa comentez eu, va las pe voi! dar important este ca sculele sunt in valoare de 15 milioane si suna ca unele umpic mai scumpe, Blondu`, condoleante masinii tale!:twisted:

blondu_glf 2 15-11-06 00:05

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 622995)
treaba cu proiectul meu de spl e aproape gata! 80%, mai tb mochetat si aranjate firele, in rest, azi, eu cu blondu an lucrat 9 ore ca sa auzim niste basi... rezultatul...str8 2 ridiculous base! =)) nu are rost sa comentez eu, va las pe voi! dar important este ca sculele sunt in valoare de 15 milioane si suna ca unele umpic mai scumpe, Blondu`, condoleante masinii tale!:twisted:

str8 to ridiculous base!!!!!!!!!!i'm goin' crazy..........:twisted: :twisted: :twisted:

Lukian_XXX 15-11-06 13:23

Quote:

Arata Misto............si banuesc ca se aude la fel!:-)
bafta in continuare cu proiectu! sa auzim de bine:D

Flow 15-11-06 19:26

Quote:

cred ca apelez si eu in curand la u :evil_laug

Bigu 15-11-06 20:02

te astept cu bratele deschise si portofelu gol:))

Flow 15-11-06 20:04

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 624101)
portofelu gol:))

al meu sau al tau ?
:)):lol:

Bigu 15-11-06 20:06

pai astept sa zici: fara numar fara numar fara numar =)). sa vedem ce vrei de fapt....sunt deschis la orice propunere

All times are GMT +2. The time now is 07:04.

- Copyright 2026 4Tuning