![]() |
Re: AMG vs. M vs. RS
Quote:
Daca s-au dus inseamna ca exista. Sistemul respectiv nu era stricat,doar dfect....adica nu functiona Intr-adevar...gogonata faza dar daca eu ma duc in service ca nu-mi functioneaza sistemul de mnitorizare presiune si plec de acolo cu acelasi defect in schimb a trebuit schimbat un senzor de temperatura si nu mai stiu ce senzor pe la axele cu came.... Ma rog...nu are sens sa continui aceasta discutie.Eu v-am spus parerea mea,chiar v-am trasat in linii mari experientele avute de-a lungul timpului cu aceste masini.Fiecare e liber sa gandeasca si sa aleaga ce vrea.Eu personal mi0am format deja o parere pe care nici un forum sau test facut de o alta persoana nu va putea sa mi-o schimbe. |
Re: Mercedes vs. BMW vs. Audi
Exprimarea mesterului GTR este geniala, auzi, respectivul sistem NU SE POATE STRICA, am cazut de pe scaun de ras. Este carevasazica, indestructibil, n-are moarte :D Pai se poate, tovarase? :D Daca era japoneza masina mai intelegam, japonezii fac masini indestructibile, dar vorbim de un overpriced crap BMW... /s
|
Quote:
|
Quote:
Eu o sa lesin de ras cand o sa aflu ca martorul de presiune in pneuri mergea dar nu stia el sa-l foloseasca, adica nu era setat, nu de alta dar am vazut multi posesori de BMW care habar nu au cum se seteaza sistemul. Quote:
Spune-mi si mie te rog ce simptom avea sau are sistemul de presiune in pneuri de zici tu ca nu merge(a)? |
Deci DSC-ul de la BMW nu se poate strica sa inteleg? Astia or fi toti nebuni inseamna:
http://www.m5board.com/vbulletin/e39...ts-advice.html http://www.xoutpost.com/bmw-sav-foru...ht-lit-up.html |
Quote:
http://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=285972 |
Quote:
Am revenit in service iar tartanul(ca altfel nu-i pot spune) care s-a ocupat de masina imi spune ca ei in 30 min termina programul si ca daca doresc pot sa-mi fac o programare in alta zi p[entru o alta diagnoza. Adica eu trebuia sa fac patru drumuri pana la Constanta,din Slobozia,pentru ca masina avea probleme si ei sunt niste incompetenti. |
Pentru prima oara ii dau dreptate lui GTR :-) , sistemu de monitorizare a presiunii in pneuri la bmw nu este cel cu senzori in janta, ci foloseste sistemu abs/dsc , in functie de rotatiile rotii face un calcul si citeste presiunea din pneuri .O roata care a pierdut presiune in pneuri face mai putine rotatii ....La fiecare schimbare de anvelopa trebuie resetat sistemu pt a functiona normal .
|
Quote:
Nu cred ca cineva contesta modul de operare al sistemului respectiv,eu spun doar ca era defect si dupa doua vizite la service tot asa a ramas... |
Quote:
Observi mult mai usor si este mult mai grav ca nu-ti merge DSC-ul decat ca nu iti functioneaza sistemul de presiune in pneuri. El a pomenit numai de sistemul de presiune in pneuri, nu a pomenit de DSC. Quote:
Quote:
Auzi, sa schimbe si si computerul si senzorii (pe care siur nu i-au schimbat) :))))) Hai sa-ti explic cum functioneaza sistemul: 1. Isi ia informatii de la senzorii de rotatie a rotii (aceiasi cu cei ai DSC-ului). 2. Se face presiunea la vulcanizare, peco, etc. 3. Se tine apasat cateva secunde pe butonul dedicat sistemului de presiune in pneuri si gata este setat. 4. Daca o roata se dezumfla ea va avea mai multe rotatii in mers decat celelalte roti, se prinde sistemul si te avertizeaza. |
Quote:
http://www.google.ro/search?sourceid...=bmw+TPMS+fail NU exista problema asta, categoric :)) Doar e plin internetu' de ele. |
Quote:
Legat de problema,au schimbat computerul,l-au reprogramat,l-am primit pe cel vechi retur....dar sistemul tot a dat defect cand am plecat.... Ideea mea este ca prea multe probleme la o masina relativ noua,service-ul de kko... Si la Audi am avut destule probleme dar macar de cate ori am fost in service am plecat cu respectivele probleme remediate. |
Quote:
Chestia cu X5 mi se pare ciudata, am un prieten are si un ML si un X5 (ambele modele noi), merg fara probleme aman2, inainte a avut X5 modelul vechi, cu ala a avut ceva probleme. |
Legat de Mercedes as sublinia ca minus faptul ca GL-ul pe care-l am acum are 335cp dar este limitat la 215km/H.....si pretul cerut pe amplificatorul de sunet ars 5000Ron(mi se pare foarte mult pentru o simpla satie de amplificare).
In rest masina destul de robusta,se comporta mult peste concurenta in conditii offroad,sau zapada,consumul mediu afisat este de 21% in conditii de mers zilnic foarte sportiv,adica prin oras in general merg pe manual....iar extern viteza de croaziera este undeva 180-200km/H. De S500 nici nu am ce sa spun....poate doar ca fiecare drum cu masina asta este o adevarata relaxare. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning