Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

chickenbv 20-07-09 20:17

re: Zonă de discuţii libere - Cafenea

o sa incerc si pe acolo...ms mult...sanatate

cmasaiu 25-07-09 22:50

sal ma intereseaza si pe mine o suspensie penumatica pe perne de aer pentru un vw bora unde ma pot interesa ce implica costuri si modificari mersi

Bigu 26-07-09 00:47

ce implica sigur este un compresor de aer electric si o butelie... mai mult nu stiu, ca pret poate te ajuta sa iti faci o idee, pentru polo costa 2000euro. bafta

bandeanradu 29-07-09 20:58

salut baieti
cunoasteti un bmw seria 3 prin brasov cu nr BV 88 RDJ ? cu doua dungi negre pe capota

coman razvan 29-07-09 21:06

Sa vedeti ce am patit azi!
Mergem spre Centrul Civic, din oras! Ajung la Patria si mai erau 8 secunde pana sa se faca rosu! Eram pe banda de mers numai inainte! A 2-a de la dreapta la stanga! Ma uit la cronometru, 8 secunde ... si cand ma uit in fata dupa o fractiune de secunda vad ca pune unu frana blana in in fata mea! O Honda Acord ... fara nici cel mai mic motiv, de deabea am reusit sa opresc! Si acolo sta pana se face rosu! Ma dau jos din masina, ma duc la ala si il inteb : Domne, de ce naiba ai pus frana de-am boulea? La care el foarte calm : am vazut 0 in loc de 8 ... :evil: Ziceti si voi ... e intreg ala? :rolleyes2

kiry 29-07-09 22:13

:)) bine ca nu a vazut verde in loc de rosu, se mai intampla si deastea, poate era omul obosit, sau mai simplu chior :-?? bine ca nu s-a intamplat nimic mai grav.

apache 29-07-09 23:15

si ca numar de inmatriculare ai cea mai mica idee ce avea?

coman razvan 30-07-09 08:18

Crede-ma ca nici nu mai tin minte! In orice caz era de BV!

apache 30-07-09 13:18

culoare,orice despre masina? cunosc cativa hondari de prin bv :)...sa stiu si eu de cine rad :D

VWluci 30-07-09 13:42

Doamneeee..cat sa te duca mintea, vezi cum te poti face prastie din cauza unor cretini?

Paul 30-07-09 14:24

luci, iar jignesti gratuit, poate ti se mai taie craca inca o data

Bigu 30-07-09 14:41

@luci
1. te poti face prastie daca alergi dupa semafoare, daca nu pastrezi distante .... daca nu conduci preventiv
2. poate ca omului ii intrase soarele in ochi si nu a mai vazut bine cifrele si a considerat ca e mult mai bine sa opreasca....

sint sigur ca la cei 18 anisori ai tai esti destul de pilot si plimbat cu masina pe drumurile publice ca sa tragi concluzii de genul. stai in banca ta, nu mai arunca cu cuvinte grele ca o sa ti-o furi cand te astepti mai putin

VWluci 30-07-09 21:24

Nu am chef sa intru in polemici inutile ca sunt copil, si voi aveti intotdeauna dreptate. Nu inteleg care este problema voastra. Mi-am exprimat parerea despre genul asta de oameni care au probleme cu vederea...Bigule...sunt sigur ca stii foarte bine ca acele cronometre sunt facute in asa fel sa le vezi foarte bine de la o distanta acceptabila indiferent de vreme si luminozitate. Am fost si eu in aceasi situatie ca a lui Razvan odata si crede-ma nu e placut. Daca pateai tu asa ceva cred ca aveai aceeasi parere pe care o am si eu pentru astfel de oameni. Imi pare rau daca am jignit pe cineva si haideti sa o lasam asa ca nu are rost...

Bigu 30-07-09 21:39

normal ca nu are rost, am fost si eu in situatia de genul si chiar mai multe, dupa ce te plimbi mai mult cu masina si dupa ce ai parte de anumite conditii de trafic te obisnuiesti cu "animalele", asta e, fac parte din societate si tb acceptate ca atare situatiile, tragi aer in piept , inghiti toate injuraturile si mergi mai departe, daca in cazul lui razvan iesea din honda un pachet de 4/4 si ii ... una in mecla, care era prostu aici? ala ca a pus frana sau razvan ca a iesit cu tupeu din masina ? hai s-o lasam asa, conduceti prudent, lasati cursele din oras pt altii , parerea mea ca cel mai important e sa ajungi acasa intreg, indiferent de ora....si sincer chiar cred ca am dreptate. bafta

apache 31-07-09 00:34

hahaha..si eu am accord..si eu am probleme cu vederea...cred ca astia cu accorduri suntem cam chiori asa...

andrei_022 03-08-09 15:21

Stie cineva in ce zi a saptamanii se tine targul auto in Focsani si in ce zona e localizat? Multumesc

aleks 03-08-09 15:29

Vezi că s-au mutat posturile tale aici

andrei_022 03-08-09 15:35

Apropo de faza cu Honda...acum 2 saptamani, taica-miu a iesit cu masina lui dintr-o curte de pe lunga si nu a apreciat corect viteza cu care venea unu cu o Vectra pe banda intai, obligandu-l pe acesta probabil sa franeze. Bineinteles ca a urmat o serie de injuraturi ca-n codru, semne obscene, luat fata si pus frana de mai multe ori etc. De dat jos nu s-a dat si nici nu a avut curajul sa stea dupa ce taia fata si punea frana brusca. Eu, si cred ca nu numai eu, patesc zilnic in trafic evenimente neprevazute, de multe ori sunt foarte aproape sa lovesc masina din cauza altor soferi (si probabil de multe ori gresesc si eu) insa am invatat ca acestea fac parte din trafic si le trec cu vederea.

LAZ'u 05-08-09 17:03

Oamnei buni stiti cumva o gagica de la voi din Brasov , cel putin am vazut-o la benzinarie la iesire spre Predeal cu un Megane in 2 usi parca tunat?Era blonda.

apache 05-08-09 17:33

te pomeni ca te-ai indragostit de ea

Paul 05-08-09 18:00

Quote:

Originally Posted by LAZ'u (Post 2536680)
Oamnei buni stiti cumva o gagica de la voi din Brasov , cel putin am vazut-o la benzinarie la iesire spre Predeal cu un Megane in 2 usi parca tunat?Era blonda.

rosu?

bob 05-08-09 20:07

Quote:

Originally Posted by LAZ'u (Post 2536680)

ce nr. avea la masina ?

Sonny 06-08-09 00:08

Banuiesc ca de Olanda :)

VWluci 06-08-09 13:29

Cauta pe hi5 :):):)

LAZ'u 07-08-09 16:54

Cauta tu pe hi5. Nu, nu m-am indragostit de ea.

Sonny 08-08-09 21:29

Grija mare! E razie in tot orasu. Pe mine m-au bucurat cu 6 puncte amenda pentru un bec ars... Si dupa ce am plecat de pe Independentei de unde mi-am luat amenda, pe Garii iar m-a oprit. Si mi-a zis taranu ca-mi mai da una nicio problema...

Sa suga si sa ia si sa inghita si toate cele Politia Romana...

kiry 08-08-09 22:47

unui prieten: luat talon, 180 (parca ) ron amenda si 6 punte pentru folie fata, eu era sa-l calc pe ala de la gara ca statea ca Pacala in mijlocul strazii, fara vesta doar cu bastonul de orbi :))

coman razvan 09-08-09 07:52

La Dobrogeanu Gherea, azi-noapte, ora 23.00 m-a oprit Garcea si pe mine! ITP, autorizatie folie, acte xenon, si era sa-mi dea amaenda ca aveam proiectoarele aprinse! :) Dar, am scapat cu 0 lei amenda si 0 puncte! :lol:

apache 09-08-09 10:20

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2544548)
La Dobrogeanu Gherea, azi-noapte, ora 23.00 m-a oprit Garcea si pe mine! ITP, autorizatie folie, acte xenon, si era sa-mi dea amaenda ca aveam proiectoarele aprinse! :) Dar, am scapat cu 0 lei amenda si 0 puncte! :lol:

am fost si eu pe sub tampa..si cand am coborat..erau exact acolo jos la magazinul star ...erau ceva baieti opriti...tot in jurul orei 23 eram si eu pe acolo

Tzzantaru 09-08-09 10:36

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2544548)

da de cand nu ai voie sa circuli noaptea cu proiectoarele?

apache 09-08-09 10:37

de cand era clara vizibilitatea 30 de km

edit : tu n-ai invatat asa ceva la scoala de soferi ? :shock:

bogdan1991s 09-08-09 11:31

sunt controale de la bucuresti :D pana astazi la ora 9 :sad:

stiu de la unchiumiu ca e politist:)))

Tzzantaru 09-08-09 12:01

Quote:

Originally Posted by apache (Post 2544748)
de cand era clara vizibilitatea 30 de km

edit : tu n-ai invatat asa ceva la scoala de soferi ? :shock:

nu..nu-mi aduc aminte sa fi invatat la scoala asa ceva.si da folosesc proiectoarele cand ma duc acasa pe drumu de harman pt ca imi lumineaza foarte bine lateralele drumului si poti sa vezi un eventual caine sau orice alt obstacol.mai ales ca folosesc des prima banda.in oras e cu totu alta chesie.

Horatiu 09-08-09 17:21

m-au scapat si pe mine de 60 de lei pt. centura in livada ;) :))

Paul 09-08-09 18:22

Quote:

Originally Posted by Horatiu (Post 2545558)
m-au scapat si pe mine de 60 de lei pt. centura in livada ;) :))

pe mine m-au iertat la roman :))

Tzzantaru 09-08-09 20:27

eu am luat acu juma de an pt centura :D.120 lei (60 in 48 ore lucratoare) + 2 minunate de puncte :).si de atunci m-am invatat :D

Horatiu 09-08-09 23:39

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 2545702)
pe mine m-au iertat la roman :))

la mine erau in foame de bani cred , au verificat si RCA si ITP in timp ce pe langa mine urca pe poiana fumegand o lada :))) eh noi sa fim sanatosi !

Sonny 10-08-09 06:28

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 2544896)
nu..nu-mi aduc aminte sa fi invatat la scoala asa ceva.si da folosesc proiectoarele cand ma duc acasa pe drumu de harman pt ca imi lumineaza foarte bine lateralele drumului si poti sa vezi un eventual caine sau orice alt obstacol.mai ales ca folosesc des prima banda.in oras e cu totu alta chesie.

Art.108. - (1) Săvārşirea de către conducătorul de autovehicul sau tramvai a uneia sau mai multor contravenţii atrage, pe lāngă sancţiunea amenzii, şi aplicarea unui număr de puncte de penalizare, după cum urmează:
...
b ). 3 puncte de penalizare pentru săvārşirea următoarelor fapte:
...
8. folosirea luminilor de ceaţă īn alte condiţii decāt pe timp de ceaţă;"

Fi@tz3l 10-08-09 08:38

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 2546674)
Art.108. - (1) Săvārşirea de către conducătorul de autovehicul sau tramvai a uneia sau mai multor contravenţii atrage, pe lāngă sancţiunea amenzii, şi aplicarea unui număr de puncte de penalizare, după cum urmează:
...
b ). 3 puncte de penalizare pentru săvārşirea următoarelor fapte:
...
8. folosirea luminilor de ceaţă īn alte condiţii decāt pe timp de ceaţă;"

Dap, asa este, saptamana trecuta am luat si eu pentru proiectoare. 120lei in 24de ore, si 4 puncte de penalizare. Si pentru asta, nici nu le voi stinge:lol:ever:shrug_no::censored:

coman razvan 10-08-09 12:06

Deci am avut noroc sa inteleg ... :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 14:20.

- Copyright 2026 4Tuning