![]() |
Re: Ce vor barbatii?
clar...!!!!!
|
eu unu vreau ca femeile sa nu ne mai ia de maimutoi :P...
|
Quote:
|
Si nici invers!
|
nuuu... invers e complicaaat, nu tine, tre' sa oferi totul plus un bonus k sa primesti ceva acolo...
|
Mai sunt si unele care vor unu frumos, cu bani, cuminte, bun la pat, fara soacra si usor de prostit!
|
toata lumea este luat d prost/proasta daca se lasa!!!;)
eu una asa zic..k numai vina mea a fost k am fost luata peste picior..k nu e adevarat k nu simtim noi k ceva nu e in regula...doar ne place sa ne amagim cu politica asta d strucz,in speranta k trec problemele pana c ne scoatem capul din nisip.... |
Quote:
de ce sa nu recunosc ??? |
lasa mustangule ca tu vorbesti despre ce te obsedeaza, nu despre ce nu ai...;) finutz vorbind:lol:
ce s au aprins spiretele pe aici app:)) |
stati mai... aici nu e ce vor femeile, ci ce vor barbatii...
e clar ce vor 80% din ei... dar mai sunt si 10% homo... si restul... oameni normali... :)) vorba cuiva ff drag mie, mai rar asa oameni, pe cale de disparitie... ;) |
haideti sa va spun ce imi doresc eu la ora actuala-LINISTE....:!: si nimic altceva.stiu ca suna aiurea si marea majoritate o sa va intrebati -CE NAIBA VREA ASTA? E CU CAPU?:!: se pare ca da!
|
nu esti cu capul, esti doar un om epiuzat de toata agitatia fara folos din jurul lui, atata tot... ;)
|
Quote:
Am observat ca barbatii de dupa 25-30 de ani doresc sa aibe liniste alaturi de persoana iubita si siguranta zilei de maine alaturi de pers iubita. Daca este sa ne luam dupa ce vrem noi, tineretul, numai liniste nu vrem...sangele nostru vrea sa fie agitat..sa fie tot timpu ceva nou,ceva inopinat...acu depinde si de temperamentul fiecaruia! Majoritatea baietilor e clar ca vor sex,dar se pare ca cei care vor sex..cam duc lipsa...se spune ca iti doresti ce nu ai...eu nu dau 2 bani pe baietii astia care se dau mari macho si cand ii iei mai tare si la intrebari se pierd :lol: |
:poke::mrhappy:si tu din care categorie faci parte, atunci??
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning