Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

Spark 16-07-06 18:02

Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?

eh` .. din greseli inveti ...
macar o sa stii ce e de facut pe viitor ...

lasa ca si eu am patzit faza din asta ... si asa aiurea m-am simtzit ... sa dau vrabia din mana ... si pana la urma nici cioara de pe gard nu am prins-o ... asa ca ... :rolleyes2

Trixi 17-07-06 10:44

stiti,daca ma uit inapoi-k am la ce-nu imi pare rau de nici o relatie la care am renuntat...k urmatorul tot timpul a fost mai bine ptr mine,k eram din ce in ce mai hotarita,si aranjam din ce in ce mai mult dupa placul meu...:D
..k ai 2 luni din viata cind intilnesti numa' "ciorile"...nu inseamna k asa va fi ptr totdeauna!Poate e chiar spre binele tau sa fii putin singur...k o vei aprecia mult mai mult p "printesa" cind apare ;)

dexter_20 17-07-06 12:56

Asa e. Pana la urma tot raul e inspre bine. Eu mai zic "mah! nu degeaba am terminat-o cu aia...ca sa fiu liber pt actuala!" Asa ca e bine sa fii si solo pt a putea sa fii combinat. Stiu ca suna aiurea dar dak stau si ma gandesc bine e adevarat.Asta in cazul in care se ia in calcul fidelitatea....

Sasha_z 18-07-06 20:44

eu zic k e mai bine sa ai pe cineva langa tine dekt "solo"

SEBASTIAN 19-07-06 07:47

Quote:

Originally Posted by Sasha_z
eu zic k e mai bine sa ai pe cineva langa tine dekt "solo"

Accepti si varianta multipla? Adica cineva si inca cineva ...langa tine?:lol:

Sasha_z 19-07-06 10:56

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN
Accepti si varianta multipla? Adica cineva si inca cineva ...langa tine?:lol:

nu.....knd n`ai pe nimeni e naspa....knd ai prea multi e mai naspa....asa k e bine cu unu si bun!!!!

Eugen_TL 19-07-06 11:17

acum am eu o mare intrebare! DE UNDE STII CA E NASPA CU MULTI? pana nu incerci nu spui nimic ( e o vorba);)

Sasha_z 19-07-06 19:41

poate am incercat......:-$....glumeam....nu m`as putea imparti....sincera sa fiu...

SEBASTIAN 19-07-06 23:55

Quote:

poate am incercat......:-$....glumeam....nu m`as putea imparti....sincera sa fiu...

Eu am incercat sa nu iau totul de gata. Asa ca am sa ... incerc sa ma conving, nu prea cred eu tot ce se spune.
Te deranjeaza?:lol:

Sasha_z 20-07-06 11:19

nu ma deranjeaza in mod deosebit...da` sincera sa fiu n`as avea nici un motiv sa te mint pe tine sau pe cei de aici acuma serios!!!! nu crezi??

Hooligan 20-07-06 14:45

eu una am votat solo.stiu ca e mai bine combinat.tocmai am avut o relatie de 10 luni care s-a terminat,deci ma intelegeti de ce am ales solo.stiu ca e bine sa ai langa tine pe cineva,care sa tina la tine,sa fie langa tine la bine si la rau.dar solo,nu mai trebuie sa dai explicatii,sa spui unde ai fost,cu cine,sa ti se spuna nu e bine aia,ci aia,sa te chinui sa-i faci pe plac,sa nu-l superi.in fine,SOLO e cel mai bine

de accord cu tine :D

SEBASTIAN 20-07-06 15:27

Quote:

nu ma deranjeaza in mod deosebit...da` sincera sa fiu n`as avea nici un motiv sa te mint pe tine sau pe cei de aici acuma serios!!!! nu crezi??

Normal ca te cred, doar te tachinez, asta e netul.
Probabil daca ai sa ma cunosti o sa vezi ca nu sunt un negativist.
Parerea mea este ca desi pare ca vinzi mult, vinzi scump si tu de fapt cumperi foarte mult. Imi place stilul asta si sper ca ai inteles ce vreau sa spun.

needBrain 21-07-06 00:36

Quote:

Originally Posted by Hooligan
eu una am votat solo.

esti domnisoara? :D

EvLSant0S 21-07-06 01:17

joder !! :D ce texte are Sebastian in el , s-a terminat :)

marfa rau , notati baieti , notati ....

seby , i`m pretty sure hooligan is a HE ,not a SHE :))

Sasha_z 21-07-06 12:26

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN
Normal ca te cred, doar te tachinez, asta e netul.
Probabil daca ai sa ma cunosti o sa vezi ca nu sunt un negativist.
Parerea mea este ca desi pare ca vinzi mult, vinzi scump si tu de fapt cumperi foarte mult. Imi place stilul asta si sper ca ai inteles ce vreau sa spun.

desi sunt o pustoaica de 18 ani ti`am mai spus k nu sunt atat de visatoare si de nestiutoare...asa k am inteles chiar prea bine ce ai vrut sa spui...

All times are GMT +2. The time now is 15:53.

- Copyright 2026 4Tuning