![]() |
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
n-am avut si nu am masina, fiindca pasiunea mea sunt computerele; nu am nimic impotriva celor care se distreaza facand praf cauciucuri si motoare; DAR! locuiesc in apropierea Salii Sporturilor din Cluj si, de ani de zile, noptile mele au devenit un cosmar; muncesc de la ora 6 dimineata si adesea reusesc sa ma culc cel devreme pe la ora 1-2, fiindca baietashi cu masini si motociclete fac un zgomot infernal, musai dupa 10 seara! daca voua vi se pare firesc ca eu, si alte cateva sute de familii din zona, sa nu dormim, si sa ne zbarnaie creierii fiindca niste terchea-berchea "sunt dependenti de adrenalina"' musai in oras eu nu mai am nimic de spus, decat ca voi sesiza Politia ori de cate ori se produc asemenea incalcari ale normelor de convietuire civilizata! scria unul aici pe un topic ca ar trebui sa-si sumpere amatorii de curse un teren si sa-l amenajeze;de acord, asta e solutia: un teren, departe de zonele locuite; in ceea ce ma priveste, nu mai pot tolera aceasta agresare continua a linistii mele! nu ma intereseaza cat de tunate sunt masinile, nici ce putere au boxele, dar SA NU LE MAI AUD! toate cele bune
Quote:
|
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
@clujeanul: chiarnu stiu ce zgomot infernal produc masinile si motoarele. Pana la 1-2? Sa fim seriosi, nu frecventez ss pt "adrenalina" dar am mai fost de 2-3 ori si cel tarziu la 11 juma se sparge gasca.
|
intradevar faza cu terenu era o alternativa si ceva bine gandita pusa o taxa catusi de putina cat sa iti permiti sa itreti locu da eu iti zic care ii problema aici clujenul ca nu ai cu cine sa faci asta pt ca acolo toti spun un lucru dc sa fac eu sa faca alti si platesc si eu atunci :( si toti spun la fel pt ca toate astea costa bani intradevar , dar si amenzile tot cu bani se platesc deci in loc de amenzi daca ar strange bani aia sar putea face ceva . Acuma vor zice toti ca daca tot fac gura dc nu fac eu ? Si am si un raspuns pt ei nu am suficient timp sa fac tot ce vreu sa fac si atunci fac tot cei important pt mine. tate cele bune
|
Quote:
|
Quote:
Cred ca uita lumea ca orasele incep sa aibe o viata si noaptea. Ai tu impresia ca in strainatate daca stai intr-un oras mare e liniste afara noaptea? |
da e liniste, inafara in cartierele de pe langa marile orase, mestere, ca de exemplu omu la ora 6 cand pleaca la munca nu te freaca pe tine la icre sa te trezeasca, logic nu.
e chestie de respect, si evident ca autoritatile sau un intreprinzator privat nu doreste sa faca o investitie intr-un loc inafara orasului unde sa se intalneasc alumea si sa aibe aceste evenimente, care dupa parerea mea sunt perfect normale, atat timp cat nu deranjezi lumea din jur la ore tarzii, garantat nu ti-ar convenii ca cineva cand vii tu acasa la 4, 5, cum vin si eu acasa, sa se trezeasca sa dea drumu la muzica tare sa tranteasca usile, si dupa aceea sa isi incalzeasca masina cu evacuare sport si sa burn some robber, pana la ora 8, 9 de sa nu mai ai somn in tine... in loc sa ne indreptam armele unii catre altii, ar fii o idee sa dam in cap autoritatilor, am dreptate sau nu? ca nici el nu are nici o vina ca tu ai viata de noapte, si a doua zii tre sa plece la munca, si nici tu nu ai nici o vina ca iesi noaptea in oras cu masina sa dai o tura, am dreptate sau nu? |
aici ai dreptate si atata timp cat nu avem alte eventualitati ,fiecare traieste cum poate si se distreaza cum stie sau cum poate
|
Quote:
Una e sa vina unu din Militari sa zica, frate, imi da unu ture prin fata blocului si nu pot sa dorm si alta e sa urle unu de pe Magheru ca nu e liniste noaptea. Vrei central, nu te plangi de zgomot, lipsa loc de parcare, aer poluat si altele... |
Quote:
|
mai ia nu mai comentati atat si mai puneti mana pe o carte, ca poate face si politia la fel si nu mai sta pe toate drumurile sa opreasca masinile mai ochioase, doar doar sar ceva bani si pentru ei.
:lol: cum sa fie tuningul o crima cand pana si masinile de politie si jandarmerie au geamuri cu folie, jante de aliaj, stopuri clare, etc. si sa nu imi spuna cineva ca astea toate sunt omologate ca nu il cred. orice modificare la masina facuta cu mintea limpede, care denota stil si reprezinta un plus de valoare pentru masina nu are cum sa deranjeze pe nimeni, dar daca de exemplu masina de abia mai merge si ii rupi toba ca sa faca zgomot sa arati ca esti smecher intr-o parcare de pensionari, sau lipeste pe ea orice tampenie pe post de eleron, beculete de toate culorile de zici ca esti ozn, atunci iti cam meriti soarta. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning