![]() |
Re: Vw bora Edition
o sa vad in weekend....poate poate
mie imi era de incalzire si ce o mai fi pe acolo...crede-ma ca si eu as vrea sa le spal ca ar fi mult mai bine si ieftin:D iti dai seama sunt predispuse la praf,fel si fel de murdarii timp de atatia ani asa ca este bine ca la suprafata arata bine;) |
2 Attachment(s)
problema tehnica ce am avut-o cu pocnitura la plecare si cand puneam prima frana am rezolvat-o schimband rulmentul
pe o parte era dus rulmentul,partea opusa era ok,inca statea bine am mai adaugat 2 bucse la brat si data viitoare o sa schimb si bucsele de la bara stabilizatoare in rest la capeti de bara si pivoti sta tapan tapan(si originali) o pregatesc sa fie stas ca in concediu prin august trebuie sa strabat Transfagarasana:D de cateva zile mi-a ajuns si mascota:X...in parbriz cu ea:P trebuie sa imi fac timp si pentru volan sa rezolv(tapitatul)in rest cuget:)) vedem ce mai miscam,dar oricum vag dupa cum am mai spus-o 1.caut prelungire bara fata rieger(eventual daca stie cineva de la audi a3 daca merge...) 2.iar in rest ceva ceva ce imi intra,ce sa imi convina la pret si etc(poate alt player 2din...interior recaro,chiar si ceva boxe in usi)nimic concret |
Care e treaba cu pocnitura la plecare/franare?
Si la mine pocneste ceva cand plec de pe loc, opresc si chiar uneori in mers la frana dar numai pentru o secunda...dupa aia nu mai face ceva timp....la tine tot asa se manifesta si a fost din rulment? Cat a costat rulmentul? ca manopera o fac eu:D |
Quote:
am fost pe elevator si nici o problema absolut nici unde totul ok cand plecam de pe loc...un singur poc sau mai multe marunte una dupa alta(genul cand face planetara cand ii dusa)apoi in mers nimic pana nu franam atunci iar ceva de genul,dar numai la prima pelada,mai apoi nu si tot asa aveam in vizor suport motor(desi putin probabil)ceva bucse sau rulment in final rulmentul era inculpatul trebuie demontat tot,dar acum ii liniste iara:X rulemt gasesti de la 70-80 lei...pana in 300 dar si ala de 300 face la fel ce face cel de 80 important este cand o bagi in fuzeta sa fie prin presiune si nu prim lovituri eu am dat ap100 si era Moog parca..(ceva unguresc) |
Exact asa face si la mine, la prima frana poc, dupa aia liniste o perioada...
In ultima perioada am incercat sa ignor:lol:, rulment am gasit si eu de la 60 la 300 lei...dar probabil voi alege ceva de mijloc si voi merge la presa sa il montez. Ma bucur ca am descoperit in final ce e:twisted: |
3 Attachment(s)
Quote:
bine ca s-a rezolvat nu are rost sa iei cea mai scumpa...hai sa zicem ca nici cea mai ieftina dar sa stii ca am in familie care a luat ceva romanesc parca si merge mai bine de 3 ani important este ti-am zis cand se monteaza in fuzeta sa fie cu noroc pana una alta...m-am decis,buza rieger nu prea gasesc ce caut eu(pe comanda nou ii peste 150 eu...)mai bine ma las si am o varianta numita Lip de Cupra R si am propunere un schimb cu bbs rc,nu este ceva ce as cauta un locul acestor jante dar na....nu stiu ce sa zic:rolleyes2 |
cat de bn arata bora aia argintie.
|
Quote:
el are bara cu buza de v6 si lip de cupra iar eu pun lip de cupra pe buza oem.. |
bora aia "dric" m-a nimerit direct... e exact ce aveam eu in cap cu buza de 4motion, farurile oem cu lupa si grila + sigla negre :oops:
|
Quote:
da bine pe negru cu grila aia,jantele si etc eu nu am adaptat asa ceva ca nu imi plac faruriile de genul(fara scruta separat de cea lunga..)iar grila nu ii genul meu...ori fara semn ori originala(+ ca masina mea ii neagra..) buza chiar arata bine...ar fi cea ce caut eu(sa dea bine si sa fentez putin garda la sol) |
260lei buza de 4motion nou-nouta, tre` sa-mi iau si eu zilele astea 8)
|
da am tot cautat si asa am gasit si eu pretul...280 lei...pana in 300
dar eu nu iau de v6...nu are rost as cauta o buza mai lata decat cea stock asa o sa adaptez un lip si va fi ok chiar arata bine pana la urma rieger nu gasesc...ce am gasit ii de la un audi a3 dar nu cred ca merge la bora |
9 Attachment(s)
in continuare si alte poze....azi cu un e46 touring:rolleyes2
|
Da jos scrisul cu Bora si TDI !!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning