![]() |
|
Re: Diverse discutii
sete mare sete mare ..... mai usor cu berea ca faceti pushulik des :))
@see ..vezi sa nu-ti iei doctoratu in prasute :D:)) |
Shantzu ne-a tradat si in aceasta seara! Nu e frumos! Maine seara te prezintzi cu inca doua sticle ca sa uitam ca ne-ai parasit asta seara!!!
|
Quote:
da..nu e de familie..dar o masina care a costat 100 000 si dupa 6 ani sa fie 25 000? poate nu stiti, dar rover a dat faliment, piesele se aduc in 4-5 luni, cam orice reper minim... si masina e cam praf la capitolul fiabilitate. |
Quote:
|
Si eu ce draq sa imi iau? Audi S2? Sau BMW 325i Coupe?
|
Quote:
|
VR6 Turbo?
Turbina - 700 Euro Admisie Turbo - 1000 Euro Intercooler - 200 Euro Pistoane - 1000 Euro Biele - 750 Euro Cuzinetzi - 500 Euro Planetare - 1400 Euro Autoblocant - 700 Euro Injectoare - 900 Euro Disc Ambreiaj Sport Ceramic - 250 Euro Placa presiune Carbon - 700 Euro Evacuare - 500 Euro Sherpi plus Down Pipe - 1000 euro Soft - Cine stie cat draq mai costa si ala Blow Off - 200 euro 2 Slick-uri - 500 euro Discuri frana - 500 euro Etrieri si placutze - habar n-am cat mai costa Facetzi voi socoteala ca pe mine ma ia capul... E prea mult pentru nimic... pana la urma scoti 300 si ceva de CP pentru tractziunea fatza. Cursele se tzin pe 402 m cu start de pe loc, nu din mers. Mie nu-mi place sa ma dau din mers... |
motan 325i. coupe..............;)
|
shantzule - luam bacu nu mai fii pesimist...luam toti ;)
|
donule...ce spui acolo varule?
adimise 1000 si turbina 700? neah.... adimisia e 3-400 un kit complet, nou... pe langa faptul ca un VR6 turbo in germania e cam 10 000... pe vento, golf III, corrado... daca pui turbo poti scoate si 450-500 cai, 300 ar fi minim... https://forum.4tuning.ro/465-turbine-and-blow-off/81516-kit-turbo-vw-vr6-streetdemon-375hp-complet-kit-posibil.html cred ca e destul de ok pt inceput,...da, frane, suspensie, ale mici ***uri mai trebuie, dar nu sunt chiar asa scumpe :) softul, 3-400 unu bun, si tot asa...si le poti face usor usor..nu maine toate. la 325i ce poti face? turbo direct...crezi ca iesi cu mult mai ieftin? ma indoiesc. da, 325 e mai amuzant...e rwd, faci cercuri mai usor...dar depinde ce cauti... da, un 2.2 turbo de S2 te-ar coafa..dar cate gasetsi in RO? unu. :) si probabil si in ala ca sa il aduci la 3-400 de cai tot atat bagi. pana la urma, 3-400 cai nu ii scoti cu 1 000 euro. :) dar daca tot vrei de liniutze, vezi cu 4x4 va rupe un RWD anytime... daca vb strict de plecari si de 400m intre 2 masini de aceeasi putere. si plus de asta, daca se scoate taxa, mai bine aduci de afara ceva facut deja, ca in RO sunt multe probleme cu manopera... |
Pt alinarea durerilor de cap exista ursu ZEE/NFS...care mai nou e de vanzare
|
Quote:
Bogdan... am gasit un site unde au tot ce trebuie ca sa poti face VR6 Turbo si crede-ma ca este costisitor, cel putin pentru Romania. Poate am mai umflat si eu preturile nite, mai pe romaneste le-am rotunjit, insa crede-ma ca socoteala de-acasa nu se potriveste niciodata cu cea din targ. Inca ma gandesc ce vreau... Sa ma distrez cu o tractiune spate sau sa-mi aduc de-afara o masina de liniutze. Intr-adevar, asa este, un 4x4 bate intotdeauna tot ce misca la capitolul plecari, si un quatro ramane un quatro, insa chiar nu stiu ce sa fac... Cand m-oi vedea cu banii in mana de pe Vento, atunci poate o sa stiu ce vreau sa fac, sau cel putin o sa stiu in momentul in care o sa ajung in Germania. |
Bafta la vanzarea masini;)....
|
da donule...de aia am zis, poti incerca sa iei unu direct facut de prin afara...dar gandeste te ca o iei iar de la zero..nu stii ce bube are viitoare masina, asa macar la a ta stii ce e nou, ce merge bine,ce trebuie reparat...
am tot vazut zilele astea un urs M3 rosu. aveti idee e prin Pl..sau doar in trecere....deci era M3 sigur. dupa portbagaj..dupa faruri....sau avea kit exterior..desi ma indoiesc ca exista kit de M pt urs care sa curpinda si portbagajul... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning