![]() |
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Quote:
|
Am cautat de zor de unde m ai citat dar chiar nu gasesc
Daca mi dai postul complet iti raspund cu cea mai mare placere Altfel n am inteles nimic din ce m ai intrebat mai sus Oricum deja suna promitator si cand vine vorba de fete raspunsul e mereu DA :lol: |
sa dam un party dala cu spume (la gura) , cu alcool chestii..si tu sa aduci bagaboante :D
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Criza asta ... :lol:
|
Cat de manelist sa fii?
|
stie cineva unde se face chip tuning in orasul asta......dar chip nu resoftare!!!!am auzit k in bartolomeu dak e adevarat imi da si mie cineva un nr de tel de acolo!!!
|
mai bine faci o excursie pana la bucuresti
|
deocamdata e greu sa gasesti pe cineva care sa iti faca un cip cu soft bun pentru o masina...cel ma aproape ungaria sa fie ceva bun cu 200 euro +cazare+transport....:((deci scump:(
|
am auzit k in bucuresti ar fi ceva calumea dar nush c sa zic...astept recomandari!!!
|
in bucuresti ai de unde alege, depinde de ce fonduri ai
vrei pentru gti? |
da pt un golf 3 gti 2000 16v abf.....cam la c bani ajunge un chip dar sa fie bun sa se simta diferenta si la cuplu si la cai??????
|
Fiind aspirat nu mi as pune prea multe sperante intr o crestere spectaculoasa doar dintr un soft
Incearca incet incet sa te orientezi catre partea mecanica si anume internele motorului eventual o supra alimentare cu compresor sau turbo, alte axe cu came etc |
mam gandit de mult la asa ceva...astept sa gasesc ceva axe dar nu prea gasesc sa fie la gradele care vreau eu plus k dak vreau sa merg pe turbo intervin niste cheltuieli mari k sa pot merge cu 1bar presiune.....asa sa merg cu 0.5 mai bine nu ma mai complic!!!
|
Oricum lucrurile se vor complica in momentul in care (daca te vei hotari evident) te vei apuca de montarea turbinei si a tot ce implica ea
|
Buna,
Vreau sa-mi achizitionez o masina cabrio cu plafon din panza. Mai exact un Opel Astra modelul vechi (Bertone). Ma poate ajuta cineva cu cateva detalii, cum ar fi: cum rezista plafonul din panza iarna cu 50 de cm de zapada pe el, care sunt ,,contraindicatiile'' unei masini cabrio, eventual daca cunoaste cineva modelul mai bine sa-mi spuna daca fac o afacere buna sau nu. Motorul pe care vreau sa-l aiba este de 1.8 benzina, 125 cai. Va multumesc! |
e totul ok pana se gaseste unul sa iti taie plafonul cu cuterul. cel mai indicat ar fi sa ai garaj. vara o sa ai probleme cu praful. si cu insolatia :)
|
Cauta si tu si intreaba aici https://forum.4tuning.ro/254-opel.html Vei fii ajutat mai bine.
|
care stiti o staitie itp la care sa faci verificarea mai pe sustache.. sau unde mesteri mai primesc o mica atentie ca sa treaca neobsevate anumite chesti
|
Incearca in capat la tractoru...
|
Baieti, am si eu o intrebare, cam ce implica schimbarea unui motor la o masina, adica se merita sau nu transplantu ?
Eu am 1.1 deci un minimotor, dar am gasit la o firma un 1.6 16v la un pret foarte rezonabil. Ar renta transplantu asta? Daca da, ce altceva ar mai trebui schimbat ? Mentionez ca am un 206, deci caroseria, sasiul, franele sunt la fel la ambele modele. |
In principiu ca sa nu te apuci sa dai dintr-una in alta motoru ala de 1.6 ar trebui sa-l iei cu tot cu anexe , electronica , instalatie electrica.daca motoru tau e 1.1 de 60 hp si ala de 1.6 16v e ala de 110 hp e totusi o diferenta de 50hp si nu stiu sigur cat o sa mai faca fata franele actuale.inca o chestie va fi o greutate ceva mai mare pe fata din cauza motorului mai mare , care se va simti putin pe amortizoare.in rest daca merita numa tu poti sa decizi cam ce vrei de la masina , daca ai bani pt motor , transplant , manopera + o rezerva buna pentru orice eventualitate.sper sa nu gresesc cu mult , daca da rog sa ma corecteze/completeze cineva
|
nu renteaza din simplu fapt ca nu-l poti omologa...depaseste cu 40% puterea initiala a masinii
|
poate nu stiu eu care e toata tigania.nu era vorba ca poti omologa pe masina orice motor din cele care au fost puse pe modelu respectiv de fabrica?
|
Quote:
|
Auzisem si eu de partea cu cei 40% ... acum nu stiu sigur. Ce ma intreseaza mai mult e cam ce ar implica transplantul de motor, ca sigur nu merge doar sa-l scot pe al meu si sa il pun pe celalalt.
|
nu conteaza daca a fost pus sau nu...legal nu poti sa-l pui fara omologare individuala, care costa mai mult decat face masina
|
Quote:
cheia, imobilizator, calculator motor, motor, cutie, planetrare, instalatie electrica... |
stie cineva unde pot gasi in Brasov baterie sony sr416 ?
sunt destul de rare :( |
Incearca la MIKADO sau la MAROGRI pe Zorilor! :)
|
merci, maine le fac o vizita sa vedem :)
|
am un golf 4 si la capacu de la scrumiera mi se decojeste vopseaua si pe langa capac nu vreau sa ii dau cu spray negru ca arata naspa :( stie cineva unde pot sa invelesc in folie de carbon?? peste tot unde am gasit nu se ocupa de comenzi asa mici pls help me:help:
|
|
ms mult flow am rezolvat:peace:
|
Stie cineva unde pot gasi un paravant pentru Opel Astra G Cabrio. E vorba despre un paravand facut din tije pe care este prinsa o plasa. Se monteaza peste locurile din spate. Am incercat la dezmembrari in Sacele fara succes.
Multumesc! |
pe unde pot sa gasesc si io plasa in bv ? am cautat in practiker, brico store...nu era nimic calumea...multam fain...sanatate
|
In piata de pe Lunga ai incercat? :) Acolo are!
|
la rusi in bartolomeu
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning