Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

Tataee_^ 14-05-09 22:18

re: Zonă de discuţii libere - Cafenea

Quote:

Originally Posted by Flow (Post 195744)
cam tot ce ne trebuie nu ?

sunt si fete ? :lol: :lol:

Flow 14-05-09 22:46

Am cautat de zor de unde m ai citat dar chiar nu gasesc
Daca mi dai postul complet iti raspund cu cea mai mare placere
Altfel n am inteles nimic din ce m ai intrebat mai sus
Oricum deja suna promitator si cand vine vorba de fete raspunsul e mereu DA :lol:

Tzzantaru 15-05-09 00:20

sa dam un party dala cu spume (la gura) , cu alcool chestii..si tu sa aduci bagaboante :D

Yce_206 15-05-09 00:30

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 2320477)
sa dam un party dala cu spume (la gura) , cu alcool chestii..si tu sa aduci bagaboante :D

unde, cand, cum? :P

450yfz 15-05-09 06:18

Quote:

Originally Posted by Flow (Post 2294510)
Aici si au facut o parte dintre noi si au fost foarte multumuti, lucreaza in orice material

mersi super mult flow am facut plafonul si a iesit mai bine ca ala de fabrica si are si preturi bune rau....il recomand la toti!!!!!

BMW-M-Power 25-05-09 20:40

M5 aurit in Rusia

http://www.************/noutati-auto-...7/videoclipuri

coman razvan 25-05-09 20:43

Criza asta ... :lol:

VWluci 25-05-09 21:35

Cat de manelist sa fii?

450yfz 29-05-09 12:06

stie cineva unde se face chip tuning in orasul asta......dar chip nu resoftare!!!!am auzit k in bartolomeu dak e adevarat imi da si mie cineva un nr de tel de acolo!!!

Paul 29-05-09 12:09

mai bine faci o excursie pana la bucuresti

bulldog_cox 30-05-09 13:26

deocamdata e greu sa gasesti pe cineva care sa iti faca un cip cu soft bun pentru o masina...cel ma aproape ungaria sa fie ceva bun cu 200 euro +cazare+transport....:((deci scump:(

450yfz 30-05-09 22:45

am auzit k in bucuresti ar fi ceva calumea dar nush c sa zic...astept recomandari!!!

Paul 30-05-09 23:35

in bucuresti ai de unde alege, depinde de ce fonduri ai
vrei pentru gti?

450yfz 31-05-09 19:53

da pt un golf 3 gti 2000 16v abf.....cam la c bani ajunge un chip dar sa fie bun sa se simta diferenta si la cuplu si la cai??????

Flow 31-05-09 20:08

Fiind aspirat nu mi as pune prea multe sperante intr o crestere spectaculoasa doar dintr un soft
Incearca incet incet sa te orientezi catre partea mecanica si anume internele motorului eventual o supra alimentare cu compresor sau turbo, alte axe cu came etc

450yfz 31-05-09 20:41

mam gandit de mult la asa ceva...astept sa gasesc ceva axe dar nu prea gasesc sa fie la gradele care vreau eu plus k dak vreau sa merg pe turbo intervin niste cheltuieli mari k sa pot merge cu 1bar presiune.....asa sa merg cu 0.5 mai bine nu ma mai complic!!!

Flow 01-06-09 01:21

Oricum lucrurile se vor complica in momentul in care (daca te vei hotari evident) te vei apuca de montarea turbinei si a tot ce implica ea

andrei_022 02-06-09 08:57

Buna,

Vreau sa-mi achizitionez o masina cabrio cu plafon din panza. Mai exact un Opel Astra modelul vechi (Bertone). Ma poate ajuta cineva cu cateva detalii, cum ar fi: cum rezista plafonul din panza iarna cu 50 de cm de zapada pe el, care sunt ,,contraindicatiile'' unei masini cabrio, eventual daca cunoaste cineva modelul mai bine sa-mi spuna daca fac o afacere buna sau nu. Motorul pe care vreau sa-l aiba este de 1.8 benzina, 125 cai.

Va multumesc!

Trai 02-06-09 09:08

e totul ok pana se gaseste unul sa iti taie plafonul cu cuterul. cel mai indicat ar fi sa ai garaj. vara o sa ai probleme cu praful. si cu insolatia :)

VWluci 03-06-09 14:47

Cauta si tu si intreaba aici https://forum.4tuning.ro/254-opel.html Vei fii ajutat mai bine.

Unic 09-06-09 19:01

care stiti o staitie itp la care sa faci verificarea mai pe sustache.. sau unde mesteri mai primesc o mica atentie ca sa treaca neobsevate anumite chesti

VWluci 09-06-09 21:49

Incearca in capat la tractoru...

LorD_PSYCHO 09-06-09 22:07

Baieti, am si eu o intrebare, cam ce implica schimbarea unui motor la o masina, adica se merita sau nu transplantu ?
Eu am 1.1 deci un minimotor, dar am gasit la o firma un 1.6 16v la un pret foarte rezonabil.
Ar renta transplantu asta? Daca da, ce altceva ar mai trebui schimbat ?
Mentionez ca am un 206, deci caroseria, sasiul, franele sunt la fel la ambele modele.

Tzzantaru 10-06-09 00:12

In principiu ca sa nu te apuci sa dai dintr-una in alta motoru ala de 1.6 ar trebui sa-l iei cu tot cu anexe , electronica , instalatie electrica.daca motoru tau e 1.1 de 60 hp si ala de 1.6 16v e ala de 110 hp e totusi o diferenta de 50hp si nu stiu sigur cat o sa mai faca fata franele actuale.inca o chestie va fi o greutate ceva mai mare pe fata din cauza motorului mai mare , care se va simti putin pe amortizoare.in rest daca merita numa tu poti sa decizi cam ce vrei de la masina , daca ai bani pt motor , transplant , manopera + o rezerva buna pentru orice eventualitate.sper sa nu gresesc cu mult , daca da rog sa ma corecteze/completeze cineva

Yackone 10-06-09 20:11

nu renteaza din simplu fapt ca nu-l poti omologa...depaseste cu 40% puterea initiala a masinii

Tzzantaru 10-06-09 20:38

poate nu stiu eu care e toata tigania.nu era vorba ca poti omologa pe masina orice motor din cele care au fost puse pe modelu respectiv de fabrica?

Paul 10-06-09 20:43

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 2397090)
poate nu stiu eu care e toata tigania. nu era vorba ca poti omologa pe masina orice motor din cele care au fost puse pe modelu respectiv de fabrica?

asa stiu si eu..

LorD_PSYCHO 10-06-09 23:20

Auzisem si eu de partea cu cei 40% ... acum nu stiu sigur. Ce ma intreseaza mai mult e cam ce ar implica transplantul de motor, ca sigur nu merge doar sa-l scot pe al meu si sa il pun pe celalalt.

Yackone 11-06-09 08:06

nu conteaza daca a fost pus sau nu...legal nu poti sa-l pui fara omologare individuala, care costa mai mult decat face masina

tuner 11-06-09 15:14

Quote:

Originally Posted by LorD_PSYCHO (Post 2394567)
Baieti, am si eu o intrebare, cam ce implica schimbarea unui motor la o masina, adica se merita sau nu transplantu ?
Eu am 1.1 deci un minimotor, dar am gasit la o firma un 1.6 16v la un pret foarte rezonabil.
Ar renta transplantu asta? Daca da, ce altceva ar mai trebui schimbat ?
Mentionez ca am un 206, deci caroseria, sasiul, franele sunt la fel la ambele modele.

posibil sa difere franele in diametru

cheia, imobilizator, calculator motor, motor, cutie, planetrare, instalatie electrica...

Paul 28-06-09 15:30

stie cineva unde pot gasi in Brasov baterie sony sr416 ?
sunt destul de rare :(

coman razvan 28-06-09 16:05

Incearca la MIKADO sau la MAROGRI pe Zorilor! :)

Paul 28-06-09 16:06

merci, maine le fac o vizita sa vedem :)

bogdan1991s 28-06-09 17:47

am un golf 4 si la capacu de la scrumiera mi se decojeste vopseaua si pe langa capac nu vreau sa ii dau cu spray negru ca arata naspa :( stie cineva unde pot sa invelesc in folie de carbon?? peste tot unde am gasit nu se ocupa de comenzi asa mici pls help me:help:

Flow 28-06-09 18:32

https://forum.4tuning.ro/215-zona-comerciala-brasov-bazar-servicii-talcioc/127358-folie-carbon.html

bogdan1991s 30-06-09 13:11

ms mult flow am rezolvat:peace:

andrei_022 30-06-09 13:22

Stie cineva unde pot gasi un paravant pentru Opel Astra G Cabrio. E vorba despre un paravand facut din tije pe care este prinsa o plasa. Se monteaza peste locurile din spate. Am incercat la dezmembrari in Sacele fara succes.

Multumesc!

chickenbv 20-07-09 20:05

pe unde pot sa gasesc si io plasa in bv ? am cautat in practiker, brico store...nu era nimic calumea...multam fain...sanatate

coman razvan 20-07-09 20:08

In piata de pe Lunga ai incercat? :) Acolo are!

Bigu 20-07-09 20:14

la rusi in bartolomeu

All times are GMT +2. The time now is 05:17.

- Copyright 2026 4Tuning