![]() |
Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?
bai pustiu daca speri sa faci 99% din posturi pe un forum de tuning la sectiunea femei ....... fara suparare da esti cam terminat
scuzati offtopicu domnu admin chiar nu am putut sa ma abtin de cand posteaza asta micu vad numai aberatii am vrut sa ii mai zic ceva deci pustiu fa un dush=)) ca e cald la tine in casa si vad ca te cam doare capu si ca sa fiu ontopic:D acum sunt 50% combinat 50%:D e cel mai bine asa:D cate un pic din fiecare:D |
Quote:
PS: Alexutzzz, esti combinat ? :) |
Quote:
Cum poti sa fii 50% combinat si 50% liber? :lol: Hai, back on topic. N-am chef de discutii rautacioase. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Am experiementat destule cu vBulletin. |
supra master vezi ca te rad in cap daca iti permiti glume proaste cu mine ............ok? partidu te vrea tuns roacare
gabi da frate sunt combinat:D da sti cum e :D :P adik fac si pe combinatu si pe necombinatu:P:P :lol::lol:lol: |
E bine sa fii combinat da....treaba e cu 2 taishuri. Cand esti combinat nu poti face (legal k sa zic asa) ce poti face cand esti solo. Dak s-ar putea combinat da fara obligatii mai des....
|
cel mai bine e sa fii COMBINAT sau NU... niciodata intre ..va zic eu sa moara ce-am pe casa ca am uneori niste draci de ..nici nush ce draq sa fac .. grele cu fetele oricum... ;)
|
Ascultati la taticu , stai combinat acolo shezi bland , mai dai si pe langa .... vorba aia .... oficial imi merge asa si asa in secret imi merge super ;)
|
e nasol daca esti prins in fapt ;)
devin evil fomeile astea :) |
si daca baietii o prind pe fata e acelasi rahat :).... asa cum unii gandesc ca"mai dai si pe langa" f bine si femeia de langa tine poate face la fel... cui ar conveni? relatie moderna se numeste asta :)))
|
Ca bine zici...Dak e sa fie atunci sa fie.Dar sa nu se afle peste tot k atunci se poate lasa cu scandal (am patit-o). Eu i-am zis verde in fata k am calcat stramb si...m-a iertat....da de uitat..pauza. Combinat 2-3 luni mi se pare o idee buna...
|
Quote:
Deja 3 luni si o dai in cereri in casatorie si alte alea... :) |
La 20 de ani nu-mi arde de casatorie asa ca....Da chiar, mi-am amintit de o faza aiurea. Aveam o luna cu o tipa si evident ca a aparut inca una? Ce tampenie am facut eu atunci:i-am zis la prima k am gasit pe una mai buna ca ea si ca vreau sa ne despartim... Am fost cam sucker din doua motive:
1. Am dat vrabia din mana pe cioara de pe gard 2. Puteam sa le tin pe amandoua. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:54. |
- Copyright 2026 4Tuning