![]() |
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
Pacat de baietii care au ramas fara bani, fara taloane, si fara permise... A.C.A.B - All Cops Are Bastards!
|
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
astia numai stiu unde sa mai dea amenzi...mai nou si un spoiler e interzis ?:rolleyes2
.............ROMANIA:lol:.......... |
1 Attachment(s)
mama mia ce de tuning !!!!
|
n-au mai facut-o stock =))
|
TATI....lectie de retinut.....knd t intanesti q garda nu le da permisu nic dak muritzi............niciodata......eu ptr 4 borduri tre sa astept 5 ani ..........deci nu fiti incapatanati k mine.............................................. ...............................................
|
cat costa amenda de acte???daca chiar vor iti trimi acasa un document care te pune sa te prezinti la udriste
|
Eu nu stiu de ce va mai raciti gurile degeaba ..ca orice am spune noi ..oricum ei tot ce stiu ei fac......ideea e ca sunt foarte cretini cand e vorba de o masina sport sau o masina tunata....frate daca ai eleron si praguri gata ...esti luat in vizor.......este o tampenie si oricum ....chestiile astea sunt prevazute de niste legi care sunt de partea celor mai multi dintre noi ...ma rog acuma daca te-au prins cu jante pe 18 si tu in talon ai trecut pe 15 si nici autorizatie n-ai e normal sa te arda...... dar din cate stiu eu ..n-au voie sa-ti ia permisul ptr asta si nici puncte nu au voie sa-ti dea.....eventual iti ia talonul la masina si iti da o amenda...asta e pedeapsa maxima....acuma..eu nu inteleg care-i treaba si de ce le-au luat permisele oamenilor astia.... :-? ....
Ma rog...ciobani cu sapca si astia de la circulatie.....mai trebuie sa treaca vreo 40 de ani pana sa se obisnuiasca cu ideea ca tuningul e o arta si nu neaparat daca ai tuning si faci curse ... |
M*ti lor in gat,altceva nu stiu sa faca,se leaga de o janta frumoasa,de un spoiler altfel,culoare s.a.m.d! Nesimtiti nu stiu pe ce sa iti mai dea amenda carnatii ;) burtosii reaq....nu ii suport si daca ei nu ma inghit atunci sa ma suga;) sau sa ne suga!
|
Quote:
|
Quote:
|
Hmda pentru primu mesaj de pe acest thread... eram acolo si tot neam strans la o poveste un suc ceva.... si sau legat asa aiurea fara sa ne dam sau sa facem cv prostii. mai nou acuma cateva joi la rand erau r.a.r`u acolo si p ft multi.. io pus la stand...
|
jegosii de parca ei nu se strang cu loganele lor care imi provoaca hepatita, si stau la o barfa seara tarziu in parcari mai retrase...
|
loganele alea cu defectiuni majore la instalatia de iluminare ..respectiv faza scurta arsa pe un far, pozitii inexistente, cand pun frana se aprinde si semnalizarea si becu de mers inapoi, se si sting altele...parca e instalatie de brad
intr-adevar, stau la seminte unii..da aia sunt baietii de treaba care trec de obicei cu vederea ;) |
Quote:
|
gaborii astia nu mai au si alta treaba aksa k vad k sunt copti sa dea si ei niste amenzi sa-si faca planul de amenzi pe luna asta. sunt chiar hilari gaborii de parca
niste bari sport un filtru o toba sport si cateva stikere ar puna in pericol siguranta circulatiei. de frate astia sunt altii de unde:evil: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning