![]() |
Re: Conducere fara permis
Quote:
Quote:
Quote:
Sa speram ca acum o sa iti vina mintea la cap pe bune, ca doar ai vazut ca poate avea urmari nasoale treaba asta... |
Si eu conduc pe la tara,de vreo 3 ani.Da' sa stiti ca si pe acolo ma duc cu frica-n mine.Pe la inceput cand m-a lasat sa ma duc singur cu masina(bunicul meu,al lui e) m-am intors cu frana de mana,pe o strada fara NICIO masina parcata....si a 2-a zi povesti prin barul local ca oare am carnet,ca o iesit nu stiu care afara ca a crezut ca i-am lovit masina....a avut bunicul un accident,usor,si a 2-a zi se povestea in sat ca eu eram la volan...Acum conduc incet si linistit:lol:,dar tot e periculos.Se poate gasi un destept sa cheme politia,si m-am dus.Asa ca pana la anu' cand imi i-au carnetul,cred ca o sa ma abtin.:sad:
|
Threadul asta parca e rupt de realitate... numai prostii.. am citit cateva pagini asa pe sarite si.. pur si simplu nu-mi vine sa cred cate minciuni si cata imaginatie pot avea unii..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
la mine in sat conduceam numai pe camp, si toata lumea credea ca am permis... 16-17 ani aveam atunci... in oras m-am obisnuit repede si am fost fericit ca nu am avut probleme in fata instructorului sau a politistului.
|
Intrebare(destul de stupida,da nah):Daca conduc prin sat,si ma prinde politia(aia rurala,am vazut ca se mai plimba prin sat)ma arde la fel cum m-ar arde daca as conduce prin oras?:x
|
Quote:
|
Quote:
la tara daca nu ma insel, pe ulite poti sa mergi .. sa ma corecteze cineva daca gresesc :) |
daca ai ulite in curte , da poti sa mergi :D
|
Termenul de uliţă, īn Romānia, este destul de ambiguu. Uliţa poate īnsemna o potecă printre case, sau o stradă neasfaltată. Dacă prin uliţă ne referim la cea din urmă, atunci este vorba de drum public, deci nu este permisă circulaţia celor fără permis de conducere.
|
deci pe drumul pietruit dintre case nu se poate conduce. am inteles :)
|
Dar pe drumurile de prin camp se poate.Ca doar nu si-or gasi gaborii sa umble pe acolo:lol:.
Deci cand ma mai duc la tara,ma aprovizionez cu 12 l de benzina,si o i-au pe campii:lol:...pana termin benzina:D |
Da' ce-ar fi daca asteptati voi pana faceti varstele de permis, cand se considera ca aveti ceva responsabilitate si creier in capul ala?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning