![]() |
Re: Vw bora Edition
Arata bine masina. Putin mai trantita si totul e ok !
bafta |
Quote:
pe fata am nevoie de bielete reglabila ca ii la limita limita.. iar pe spate am urcat-o 1 cm si ceva fata de cum vreau ca am frecventat drumuri in afara(spre sat..)si aveam mai multe persoane in masina |
Dacă îmi permiţi, spatele i-ar sta mai bine dacă i-ai picta stopurile cu nişte lac auto + câteva picături de vopsea neagră şi scrisul, neapărat dat jos.
În rest, chiar îmi place maşina! |
Desi ai primit o gramada de critici, nu te-ai lasat descurajat si ti-ai modificat masina cu bun gust! Tine-o tot asa;)
Imi place cam tot la ea, cu exceptia farurilor (ori negre, ori cromate, nu merge combinatia crom-negru).:D |
Quote:
eu zic ca asa ii cel mai ok...am vazut si pe fumuriu(fara led)dar nu am fost inpresionat deloc...este si masina neagra..eu zic ca trebuie si un pic de contrast(jantele,o parte din faruri,ornament toba..stopuri) scrisul este prinsa cu band dublu adeziva...nu stiu cum reusesc sa o curat daca le dau jos...eventual in toamna sau in primavara cand as vrea sa ii dau o vopsea atunci ma mai gandesc...desi ramane semnul de vw si imi pare ciudat(parca a primit un sut in fund..)nimic pe portbagaj si semnul ala mare de VW pe mijloc Quote:
luam usor capitol cu capitol si cat ma tine si cat consider ca ii ok atat fac faruriile full negre nu prea da bine pe masina neagra...sincer...totusi nu ii batmobil iar full crom nu am vrut pentru ca nici aia nu pica prea bine...asa eu zic ca am impacat si capra si varza...:rolleyes2 |
Scrisul se da destul de usor jos! Cu ata dentara sau fir de pescuit bagi intre tabla si litera si se duce banda...in cazul in care mai ramane lipici presupun ca te descurci sa gasesti o metoda sa il dai jos...
|
Quote:
asa am patit la o alta masina cu antena radio ce era prinsa cu banda 3m pe luneta...mai apoi cand a fost pusa la loc cu alta banda..cand am dat-o jos a 2-a oara..a fost jale..nu are rost sa intru in detalii oricum literele nu le dau jos acum..eventual cand ii dau vopseaua ca aia ar urma un pas mai mare restu mai sunt 2-3 detalii mici,evident as mai avea idei gen interior recaro,ceva pe la motor si etc dar anu asta sigur nu |
Soosy fara nici o suparare, dar esti naiv (nu vreau sa zic fraier, suna urat) daca oferi tu o diferenta pt un 320d din '99. Uita-te putin pe piata din Ro si din De sa vezi cat costa un 320d '99 fara nici o dotare spectaculoasa si cat valoreaza un Vw Bora '02, tdi, 6 trepte, dotari, aranjat etc. Tu esti cel care trebuie sa ia diferenta! Mai consulta-te si cu altii si ai sa ajungi la aceeasi concluzie! Ai investit atatia bani in masina, iar acum vrei sa faci schimb:rolleyes2
|
Urmele lăsate de lipiciul de la scris, le îndepărtezi cu un pic de benzină şi la final freci cu o pastă corectoare de vopsea. O să-ţi iasă brici (asta dacă n-a fost vopsită fără cuptor şi lipite alea imediat).
Este chestie de gust bineînţeles dar tu, neavând elemente cromate pe maşină, arată cam ciudat atâta scris pe-o maşină neagră complet. Cu emblema, ai putea s-o rezolvi cu un negru mat dar din ce-am văzut, se cam curăţă în timp... |
Eu stiu ca poti folosi diluant anti-siliconic pentru indepartarea lipiciului.. nu sunt 100% sigur insa..
|
Quote:
fara jante si muzica pretul ii undeva egal...sa zic asa...bora tdi inscris si stare ok se invarte putin peste 4000..cel de 90 cai... a mea fiind edition si 116 cai sub 4500 cu siguranta nu gasesti...de aici in sus evident am bagat o groaza de bani dar pana la urma era o chestie sa intreb,nu tin neaparat sa o dau sau sa o schimb de la mine asa cum ii sub 5500 nu pleaca daca ii vorba de vanzare si la acest pret pierd cel putin 60 mil... oricum de ii o sau dau tot la vw raman...jetta(golf 5) cam asta ar fi next level sau schimb putin macazul si desii se spune ca sunt masini slabe si costisitoare un alfa 159,imi place la nebunie Quote:
Quote:
ii un fel de grila sport dar cu semnul la locul ei...ceva de gen:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
putina intretinere dupa cum am mai spus-o
am comandat niste produse Mafra....cam tot tacamul 1.sampon cu ceara...nimic extra dar ii ok 2.solutie pentru geamuri(ca sa nu ma urle mama-mea ca ii folosesc Ajax-ul)dar si curata bine 3.fast& black de care is foarte multumit....luciu pentru gume sa zic asa,rezista mult si chiar are efect 4.ceara lichida,lasa un strat super:X daca aveam si o vopsea ca la carte pe masina ar fi fost BIBELOU,ca din cutie masina:D 5.in final ceva si pentru interior...silicon de bord,care isi face treaba nimic fantastic si pentru curatat tapiteria pe care inca nu am apucat sa o testez... recomand:rolleyes2 incet urmeaza distributia si inca in standby probabil va trebui sa iau ceva bielete reglabile sa o las mai jos(acum ii limita limita)mai apoi vedem sacosa de bani cat mai contine 1.am in vedere un player...la care cuget rau:)) alpine w404 2.caut o prelungire bara fata... 3.putin probabil scut sau ceva boxe in usi cam astea ar fi toate cele inainte de pasul mare cel de vopsit care nu stiu daca in toamna sau in primavara va fi |
doar ca o idee, indiferent cu ce substante de curatat ai da pe tapiterie, niciodata nu va iesi ca atunci cand o dai jos de pe scaune.
Doar se va imbacsi mai tare. Crede-ma, eu am dat toata tapiteria jos, am spalat-o....si ce a iesit din ea, n-ar fi iesit in 1000 de ani, cu nici o solutie magica... Faci cum vrei, dar nici nu-i complicat procedeul, doar migalos. :D |
Quote:
murdare nu sunt(aparent)dar am zis sa le curat un pic ca am 1-2 pete(se vede mai deschis la culoare...)asa am luat masina |
ale mele pareau impecabile, am zis sa le spal, doar asa...pentru ca pot...
si cum ziceam mai sus, te sperii ce balauri iasa din ele... acelasi lucru si la tata-miu, si tot la golf. Tapiterie impecabila; am dat-o jos de pe scaune, am spalat-o, si parca are alta masina... Nu ai ce sa strici, aia e garantat. Doar rabdare sa ai. Sunt si cateva tutoriale pe net, si oamenii explica foarte bine acolo! asta e unul dintre ele. La sezut, treaba e de 10 ori mai simpla, ca n-ai atatea sarme. http://vwforum.prom otor.ro/topic/57531-diy-demontare-tapiterie-spatar/ (stergi si tu spatiul dintre prom si otor. iti recomand totusi sa incerci sa le dai jos... sunt convins ca detailingul isi merita banii, dar la fel de convins sunt ca pana husele nu-s jos, tot nu faci treaba 100% ca lumea |
| All times are GMT +2. The time now is 05:46. |
- Copyright 2026 4Tuning