![]() |
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
Quote:
eu zic ca mashina lu tovarasul lui mazda aia rosie e mult mai reushita le stiu de mult mashinile au fost shi anu trecut in tara shi acu doi an |
1 Attachment(s)
Special pt UOF care incepe sa aibe aceleasi probleme ca mine cu Angelurile. Am reusit sa pun LEDuri :D
|
Quote:
SHI ACUM PAREREA MEA IN GENERAL DESPRE PAREREA ALTORA REFERITOR LA CAT DE BINE E TUNATA O MASINA SAU NU:"DIN 10 PARERI ,PUN PARIU CA TOT TIMPUL VOR FI MAI MULT DE JUMATATE NEGATIVE..."E GREU SA MULTUMESTI PE UN PRIVITOR CARE ARE MICI SANSE SA AIBA ACELASI GUSTURI CA TINE.. |
Quote:
aleks nu e vb de asta pun pariu ca daca masina aia ar fi a unuia dintre noi nu ar mai zice nimeni nimik eu zic ca arata destul de bine cu toate plusurile si minusurile pe care si arata mai bine decat multe masini de pe acest forum (masini care au fost ridicate in slavi) cred ca ai inteles ce am vrut sa spun si incheiem discutia ....ca nu ne facem bine :) |
eu zic ca unele arata chiar foarte bine
de apreciat chiar daca a facut-o el sau a cumparat-o chiar asa am mai repetat-o odata : sunt putini care au scos 5-10.000 sa-si faca o masina, dar sunt f multi cei care comenteaza inutil doar ca sa se afle in treaba sa vada lumea ca stie si el putin tuning, dar daca-l intebi 10 firme de tuning nu le stie |
care este cea mai modificabila masina ? https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/21781-modificabila-masina.html
|
Quote:
very good point silviu ... |
Quote:
subscriu.... |
silviu, in general ai dreptate, nu spune nimeni, stiu foarte bine la ce te referi si nu t contrazic fara rost
dar cand vine vorba de calibra aia, pot sa-ti aduc lejer argumente pe care le stii si tu, nu vreau sa creez o polemica acum pe tema asta. ma rog, masina omului, s-o stapaneasca sanatos, a facut-o pt el, nu pentru parerea noastra.... |
Re: masinile modificate din bacau
dane poate dai bora si te combini la un 206
|
WOW in nici un caz nu ma pot baga pe un 206 la 1.92m si 100 kg ale mele!doar pe un 407 dak e(da mai am de visat putin!
|
3 Attachment(s)
Poze cu cateva `fete`` ce m-au cucerit din turcia..Ma intreb cat cerea ala cu taxiul la ce motor avea..
|
nu prea tye-am ami vazut zilele astea prin bacau, ai fugit pe undeva ?:)
|
aleks de mine intrebi sau de WOW?WOW a devenit pieton,si-a vandut fata!
eu am fost la mare unde mi-am clatit putin ochii(masini si femei)!apropo,vara asta nu prea se mai poarta sutiene!!! |
Cine are numaru' lu' Dascalu, mi-l da si mie pe mess sau pe privat?
|
@andr3i - ti-am dat privat...
@danuuu- de tine intrebam... a si, apropo, am vazut si eu treaba cu sutienele :p |
Quote:
|
Quote:
Aici nimeni nu da lectii nimanui. Cred ca fiecare invata ceea ce-l intereseaza;) Kiar daca esti un "novice" in domeniul tuning-ului, tot mai inveti cate ceva de aici. Cred ca asta e scopul forumului:idea: |
cam aceeasi parere am si eu!sunt foarte putini pe acest forum(cred ca se pot numara pe degete) care stiu ce e acela un tuning adevarat.noi punem 2 spoilere si praguri si gata(pe centru cu masina"tunata")!Asa ca mai trebe sa calarim forumul asta si sa invatam ce e acela tuning(mai ales astia care se cred profesorasi,pustii sub 18 ani cu biciclete)!
|
moooooooaaama da ce tare te dai....:twisted: ....daca toti ar gandi ca tine....
|
2 Attachment(s)
Si...un moment de nostalgie pt Aleks;)
FOR SALE ! 4500 E:twisted: |
acceleratorule,ce ar fi dak toti ar gandi ca mine....?
|
Quote:
il vazusem si eu.... |
Re: fetele noastre (moldovencele cu care ne mandrim :D )
Quote:
|
ms ms pt primire. poate curand o sa ne cunoastem si noi. cand o sa-mi recapat permisul de conducere :D
|
Quote:
|
Quote:
ce faci mai neo da mai traiesti ??? nu tema mai vazut demult |
Bun raspuns sfantule....;) ....
|
succes in cunoastere... te asteapta bmw audi si pejo...
|
Quote:
|
.....deci????? cand imi recapat permisul, vin in bacau facem o iesire? yo oricum acolo fac facultatea.
|
pai... hai aici, k noi n intalnim tot timpul intr-un fel sau altul, doar k nu asa extins k pe vremuri....
|
Quote:
|
e si vara, si multi sunt plecati, apoi ne-am mai diferentiat si aria de interese, sunt mai multe motive...
|
nu prea conteaza aria de interese, pasiunea pt masini si tuning ramane si la 50 de ani chiar daca esti mare patron sau un simplu angajat.(parerea mea)
|
Quote:
mdaaa aici nu e vb de asta altceva este .... |
yo sunt mai nou printre voi, deci daca vreti sa ma puneti si pe mine l-a curent cu noutatile (si cela mai vechi :D) as fi bucuros
|
eu nu pot spune mai multe din motivele mele... ce pot sa zic este ca te poti intalni cu cineva in bacau... poti alege acum... ai e46? deja esti "redirectionat" in alta parte... ca si cum ar fi o triere... oricum va veni si timpul nostru...
|
uuuuuffffff!!!!!!!! ce inseamna ca sunt "redirectionat" in alta parte??? va veni si timpul vostru ??????? explain plsssssssssss (sunt cam in ceata)
|
Quote:
vei afla la timpul potrivit :) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:12. |
- Copyright 2026 4Tuning