![]() |
Re: Portul Constanta !
tot nu v-ati saturat de port ? chiar va place sa ii vedeti pe aia care se fac pe o bucata de asfalt , k restu e rupta in 14...
sau liniutze pe 50 de metri... cautati locuri mai mari si pt liniutze trebuie macar 200m ... k sa nu zic de 400 m obligatorii , da decat in port ... Parerea mea |
lasa ca si acolo merge un born cateva intoarceri.;)
|
Quote:
|
Quote:
mai e ceva activitate prin portul ala ... chjiar am fost de cateva ori si am vazut cate ceva ... :) |
poate ca lumea se astepta ceva si de la tine ,dar vad ca nu mai esti asa darnic :P
|
am fost eu sambata trecuta si erau vreo 2 masini cu fomisti si indragostitzi
|
eu am fost acum vreo 2 zile si er au cau 5 masini, 2 opeluri si o (dacie amarata) care se roteau asa...........in sila,au stat vreo 20min si au plecat:))))
|
...care ati fost aseara ? ........a fost ceva ......pote o sa pun niste filmulete ....d.a nu prea o sa se inteleaga ..pt ca nu era cine stie ce bun aparatu .....eu am filmat iesit pe geam ........oricum ...a fost cat de cat ....
|
a fost.........ceva ce??
|
a fst palu' si si'a rupt satelitzii de la cutie..la cat a invartito(oriqm la partea q cele 2 dacii care se invarteau si sau sincronizat perfect...jos palaria, bv palu'le)... au fst si 3 ursi :)) au lasat si ei niste "labe" :)))cine a fst aqolo a vzt...
|
Ba fratzilor numai are rost sa vorbitzi de portu constantza...Sa dus locu ala....acuma numai Loveri vad acolo...si altzii care mai mananca..si asteapta ziua de maine...E loc de Odihna !!! :))))
|
eu am tot fost cu unu cu un logan verde metalizat ....el cand ajunge in port mereu se da ......ultima oara ne invarteam 3 odata ...un audi un kalos si loganu in care eram si eu .......
|
l-a facut pana la urma ?banuiesc ca l-a ajutat mult casco altfel era de rau la cat ziceai u ca l-a tavalit
|
Ba Fratzioare....eu cred...ca se mai da lumea...da oricum rar...restu sunt bulangii...stau si freaca menta !!!
care imi zice si mie cum imi fac un clip din ala...cu mai multe poze...cum are street_racer ! ??? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:27. |
- Copyright 2026 4Tuning