Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Discutie Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/62-discutie-oltcit.html)

DJ10BOD 10-12-04 15:15

SpeedeR asa e!! l-am uitat pe RED... care e super!!!

B12ZMD nu am zis ca nu mai baga nimeni in seama oltciturile... Eu unu ador oltciturile! prima mea masina a fost oltcit... Dar ce-i drept ca sunt varza la motor!

Oricum daca acum 5 ani erau la moda oltciturile tunate, acum din cate am observat sunt cielourile, cel putin in craiova! S-a umplut craiova de cielouri tunate... :)

road_menace 10-12-04 23:19

mie cel mai mult imi place PMDul ca sa fiu sincer ...

am bagat FUPul din mai multe motive:
1. e singuru care l-am gasit alb (trotineta mea e alba si nu vreau sa ii schimb culoarea)
2. nu e chiar asa de tare modificat la exterior ... deci am mai multe sanse sa reusesc cu bani mai putini.

eu deocamdata vreau sa o fac sa mearga bine, nu ma intereseaza asa mult aspectul (mama lui de ITP ca mor daca nu il iau)

valib 11-12-04 18:20

Re:

eu deocamdata vreau sa o fac sa mearga bine, nu ma intereseaza asa mult aspectul (mama lui de ITP ca mor daca nu il iau)[/quote]

:)pai cu o mica/mare suma de bani...pusa unde ii e locul.....iei ITP'ul cu orice masina:)da sincer...o faci pentru siguranta ta...asa ca...cat de bine e posibil`:)

DJ10BOD 12-12-04 15:06

Da! dar vezi tu... stickerul ala e nasol rau de tot (patratelele alea) si nu mai zic nimik de dungile alea de pe capota! Spoilerul e expirat! au fost la moda alea acum 5 ani... la banii care-i dai pe un spoiler d-ala iti faci unu mai misto... In legatura cu acele faruri de ceata mi bine lipseau!
In skimb farurile sunt misto... chiar imi plac cum vin pe masina!

valib 12-12-04 18:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DJ10BOD\"
Da! dar vezi tu... stickerul ala e nasol rau de tot (patratelele alea) si nu mai zic nimik de dungile alea de pe capota! Spoilerul e expirat! au fost la moda alea acum 5 ani... la banii care-i dai pe un spoiler d-ala iti faci unu mai misto... In legatura cu acele faruri de ceata mi bine lipseau!
In skimb farurile sunt misto... chiar imi plac cum vin pe masina!

intr'ul fel ai dreptate...dar poate ca la proprietar i'au placut...si asta e treaba lui:)ca doar e masina lui`:)

Gabi 12-12-04 19:10

Toto: FUP-u' arata ca-n poza aia acum 3 ani, ca de anu' trecut din primavara, a ramas alb cu capota neagra + alt spoiler fata + alte jante :wink: Acum... nu stiu pe unde-a ajuns.

DJ10BOD 12-12-04 19:27

nu l-am vazut! oricum eu ziceam de cum arata in poza... Jante, alt spoiler in fata si culoare misto.. deci in concluzie arata bine!!!

Quote:

dar poate ca la proprietar i'au placut...si asta e treaba lui:)ca doar e masina lui`
Corect! dar nici nu l-am criticat pe proprietar... eu doar mi-am spus parerea despre masina! :P

criss 13-12-04 12:02

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"road_menace\"
mie cel mai mult imi place PMDul ca sa fiu sincer ...

am bagat FUPul din mai multe motive:
1. e singuru care l-am gasit alb (trotineta mea e alba si nu vreau sa ii schimb culoarea)
2. nu e chiar asa de tare modificat la exterior ... deci am mai multe sanse sa reusesc cu bani mai putini.

eu deocamdata vreau sa o fac sa mearga bine, nu ma intereseaza asa mult aspectul (mama lui de ITP ca mor daca nu il iau)

salut,uite o sursa de inspiratie:

Gabi_323i 13-12-04 12:30

1 Attachment(s)
ceva REAL

DJ10BOD 13-12-04 13:18

Cre'k sunt zeci de poze cu DESu pe topicul asta! :):) Oricum arata super!

criss nu cred ca va arata vre'odata un oltcit asa... adica sigur!!!

criss 13-12-04 13:34

Depinde,daca nu s-ar pune problema banilor cred ca ar fi realizabil :D

Gabi_323i 13-12-04 14:00

se poate sa fie si 50 de mii de poze dar asta sigur sigur nu e :wink:

valib 13-12-04 18:31

Re:

:))
cine stie unde se mai fabrica etriere pt olcit....de fata si de spate...si eventual la ce pret...

DJ10BOD 13-12-04 22:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"criss\"
Depinde,daca nu s-ar pune problema banilor cred ca ar fi realizabil :D

Tot timpul se pune problema banilor... oricati ai avea... In primul rand ca sa-i pui rotile alea de 19 iti trebuie skimbata toata configuratia amortizoarelor, franelor... cel putin pe fata care la oltcit e super aiurea! Asta e doar un exemplu... Nu cred ca se baga nimeni la asa ceva... :) La banii aia isi ia alta masina... Doar daca e cu adevarat pasionat de oltcituri! :)

bogdanlascu 13-12-04 23:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"
:))
cine stie unde se mai fabrica etriere pt olcit....de fata si de spate...si eventual la ce pret...

la axa in buc ,pe linga mol au etrieri fata cu pistoane din aluminiu teflonate garnituri frantuzesti cu 200 mii ,de spate nu mai sint ...dar se curata si se pun garnituri noi si merg f bine

All times are GMT +2. The time now is 09:47.

- Copyright 2026 4Tuning