![]() |
SpeedeR asa e!! l-am uitat pe RED... care e super!!!
B12ZMD nu am zis ca nu mai baga nimeni in seama oltciturile... Eu unu ador oltciturile! prima mea masina a fost oltcit... Dar ce-i drept ca sunt varza la motor! Oricum daca acum 5 ani erau la moda oltciturile tunate, acum din cate am observat sunt cielourile, cel putin in craiova! S-a umplut craiova de cielouri tunate... :) |
mie cel mai mult imi place PMDul ca sa fiu sincer ...
am bagat FUPul din mai multe motive: 1. e singuru care l-am gasit alb (trotineta mea e alba si nu vreau sa ii schimb culoarea) 2. nu e chiar asa de tare modificat la exterior ... deci am mai multe sanse sa reusesc cu bani mai putini. eu deocamdata vreau sa o fac sa mearga bine, nu ma intereseaza asa mult aspectul (mama lui de ITP ca mor daca nu il iau) |
Re:
eu deocamdata vreau sa o fac sa mearga bine, nu ma intereseaza asa mult aspectul (mama lui de ITP ca mor daca nu il iau)[/quote]
:)pai cu o mica/mare suma de bani...pusa unde ii e locul.....iei ITP'ul cu orice masina:)da sincer...o faci pentru siguranta ta...asa ca...cat de bine e posibil`:) |
Da! dar vezi tu... stickerul ala e nasol rau de tot (patratelele alea) si nu mai zic nimik de dungile alea de pe capota! Spoilerul e expirat! au fost la moda alea acum 5 ani... la banii care-i dai pe un spoiler d-ala iti faci unu mai misto... In legatura cu acele faruri de ceata mi bine lipseau!
In skimb farurile sunt misto... chiar imi plac cum vin pe masina! |
Re:
Quote:
|
Toto: FUP-u' arata ca-n poza aia acum 3 ani, ca de anu' trecut din primavara, a ramas alb cu capota neagra + alt spoiler fata + alte jante :wink: Acum... nu stiu pe unde-a ajuns.
|
nu l-am vazut! oricum eu ziceam de cum arata in poza... Jante, alt spoiler in fata si culoare misto.. deci in concluzie arata bine!!!
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
ceva REAL
|
Cre'k sunt zeci de poze cu DESu pe topicul asta! :):) Oricum arata super!
criss nu cred ca va arata vre'odata un oltcit asa... adica sigur!!! |
Depinde,daca nu s-ar pune problema banilor cred ca ar fi realizabil :D
|
se poate sa fie si 50 de mii de poze dar asta sigur sigur nu e :wink:
|
Re:
:))
cine stie unde se mai fabrica etriere pt olcit....de fata si de spate...si eventual la ce pret... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning