![]() |
Re: Ce vor barbatii?
ma crezi ca dak ma inchideai intr-o camera cu ea 3 luni de zile fara tv .. fara nik... nu ne plictiseam ... si nu ma refer la pat si din astea ...
era un feeling ... cel putzin la mine .. nah` in fine ... lasa ca am observat ca mai sunt fete in lume ... :P |
Quote:
last edit: am fi facut pauza doar pt apa sau food ;) si apoi iara .. go go go :oops: :oops: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
atunci Sasha ... mult noroc in continuare ;) |
si da-ne si noua o fata asa sweet ca tine :-p
|
norocosul:)...eu as vrea sa stau cu ea acum da e departe:(
|
ee departe si tu ! am si eu pe cineva departe.. poate prea departe :)
|
niciodata nu e prea departe ;)
|
mai exact vreo 2500 km...cred eu ca e destul de departe...si trebuie sa ma multumesc doar cu conversatii pe mess , o poza ceva..6 luni :(...voi ce ziceti...rezistam?
|
dk va iubiti o sa rezistati....m`am referit k nu conteaza distanta in km....ci cea din suflet ;) poti sa fii departe de ea dar desi atat de aproape....:D
|
si uite iar am deviat de la subiect:)
ce vor barbatii? multi multi bani sa impresioneze fitzoase care se duc la solar |
eu am rezistat cu o fata din vaslui.. 4 ani ! si nu ne-am vazut niciodata..dar simteam iubire din partea ei! se simtea in voce :X
|
Quote:
indiferent... cati km.. sunt.. cateodata.. parca.. se rezuma.. la o usa.. de deschis.. si o intalnesti.. pe fata de care esti indragostit si o iubesti .. si este in sufletul tau...iar tu esti in sufletul ei |
Quote:
si totusi ce vor barbatii??? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:18. |
- Copyright 2026 4Tuning