![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare
Quote:
|
Si mie mi-au zis multi ca eu am castigat.....dar pana nu vad poza de finish nu cred.....eu unu` am vazut altceva......stiam ca am parbrizul zgariat....dar chiar asa sa deformeze realitatea? :)) . Scorpio pune ce vrei.......chiar si vrabii dezbracate ca nu ma supar.
Eu zic sa o lasam la egalitate in lipsa pozei de finish nu? |
Avand in vedere decizia mea de a nu participa la linii si sa ma axez numai pe vtm-uri , masina va primi (sper cat mai curand) unele piese care sa o ajute la drumurile in panta unde va fi prezenta. Acestea le vor inlocui pe cele actuale.....eu unu sper sa ma ajute. Vor "pleca " de pe masina calculatorul si axa care se vor inlocui cu altele si mai performante. Deasemenea chiulasa care a fost pe ascona lui micutzu pleaca si ea spre o surata care se axeaa f mult pe linii :) , si sper sa isi faca treaba la fel de bine cum si-au facut pe kadett. Ca planuri de viitor urmeaza schimbarea puntii spate cu una cu discuri de vectra a (am inteles ca asta e mai lata) , in cazul asta o sa fie mai dificil-din cauza et-ului jantelor,nu cred ca mai au loc :)). Deocamdata sunt in tratative pt piesele care se scot la vanzare...practic pe masina ramane decat admisia rosie....la aia nu renunt decat daca voi pune vreodata multiclapete.
|
Ieri a sosit si bara de rigidizare de sub masina wiechers, sper sa fi scris corect, acum ramane de vazut daca se potriveste....am mai avut una si parca nu era de acolo.
Avand in vedere ca weekendul urmator se anunta vtm si liniute la slatina.....cred ca voi participa la amandoua...sau cel putin numai la linii...pt vtm e traseul cam naspa si ma mai gandesc daca ma bag sau nu. Nici placute de frana nu prea am.....si daca ma apuca harnicia si le schimb.....o sa particip. In limita timpului o sa pun si distributia la punct ca sa fie totul ok. |
un filmulet de anul trecut de la Mosteni https://www.youtube.com/watch?v=h8mq0iu6-JY
ai avut noroc;) feicitari pt masina:-) |
Dumnezeu a fost Opelist in ziua aia :) putea sa iasa urat de tot.
|
Frumoasa tare masina. Simpla,iar jantele alea criminale. Am o boala cu jantele albe. Si mai e ceva. Ros-Alb :-"
|
Multumesc....dar din pacate pe langa rosu si alb au mai aparut si portiuni negre...care sper sa in cel mai scurt timp sa redevina rosii.
|
Daca vremea tine cu noi sper sa ne vedem la Slatina Duminica.Bafta mare si sa-ti traga masina pentru un loc pe podium .
|
Sa speram ca asa va fi.....desi am anuntat ca nu mai particip la linii...si numai la vtm....ma vad nevoit sa particip la cel putin una...si avand in vedere ca traseul de vtm nu e pe placul meu....macar la linii sa ma bag......si asa e Slatina aproape. Cu trasul masinii....e lenea mare.....cred ca nici macar nu dau nimic jos de pe ea.....darmite de pus distributia la punct.... :) ma duc azi sa ma rog de unu altu` sa imi monteze bara....si poate sa puna distributia la punct.
|
mestere.. dar ce e cu masina din avatarul tau?? ai reinoit parcul auto? :D
|
Da....s-a marit putin "parcul auto".....sa speram ca e pentru putin timp.... anuntul pe aici pe forum...si daca tot e opel....ma gandeam sa fie opel astra h gsi :). Te salut.....aiai mica a ta ce mai face?
|
nu ete h gsi :evil_laug da stii tu doar..
aia mica e prafuita, il duc inapoi la tinichigiu, ca nu imi place cum ii sta fata.. sau nu e trasa calumea sau calandul fata (sau cum se numeste traversa superioara din fata) nu e sudata unde trebe.. in rest mere bine. acuma ma chinui sa scad cumva consumul, ca ultima data mi-a iesit 15l in oras :shrug_no::drunk: |
Tu ma sperii cu consumu`........ma duce cu gandu` direct la "integrat" si deja intru in panica ;).
Hot news...am montat bara pe masina....se potriveste. Multumesc racing nick Pitesti :)) Vezi sco.....fac publicitate....astept facuta cu discount :) |
ce bara ce bara ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:28. |
- Copyright 2026 4Tuning