![]() |
Re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs
ho ca ti le dau,dar daca tu nu mai raspunzi dintr-o data eu ce sa-ti fac :P
|
se pare ca treaba mea de ieri n-a fost asa grozava...este ultima oara cand repar ceva la masina si nu fac teste imediat
azi dimineata dupa primii zeci de metri am crezut ca am in masina cu mine o moara...rulmentul care era in fuzeta aia recuperata cred ca a prins ceva rugina caci rontaia intr-o veselie,si uite asa am facut o drumetie de vreo 300km,cu un zgomot infernal in masina de am obosit parca as fi condus 500km... in rest masina s-a comportat binisor,am o mica scapare de presiune pe la intrarea in carburator dar e intr-un fel bine,ca nu-mi mai urca presiunea mai mult de 0,3 adica merge blana fara sa detoneze :lol: la intoarcerea din brasov am luat-o pe cheia si am prins drumul uscat si cat se poate de liber,ultima oara cand am fost pe acolo mergeam aspirat,acum pe turbo alta viata,chiar si la urcarea serpentinelor i-am dat chiar si treapta a 4-a si tot accelera,pe cand aspirat pe acolo si pe gaz eram cu a 2-a blana sau a 3-a dar mergea constant,in nici un caz nu crestea viteza Robert imi cer scuze ca nu te-am mai sunat dar au aparut ceva complicatii in planuri si nu am mai avut timp asa mult pentru taifasuri,dar promit ca ma revansez cu urmatoarea ocazie ;) |
Stai linistit :) Data viitoare.
|
acu cand vine vremea frumoasa parca parca iti mai vine sa stai afara sa trebaluiesti la masina,dar totodata este foarte buna vremea si de plimbare!
|
Bani si timp sa fie,ca plimbare se face pe orice vreme :lol:
|
7 Attachment(s)
tevile de admisie...deocamdata le fac pe astea si mai departe vedem cum se potrivesc
Attachment 1919858 Attachment 1919859Attachment 1919860 Attachment 1919864 Rabloanta curata...azi i-am pus voltmetrul inapoi pe fostul torpedou si pentru ca zgomotul era prea nasol,am schimbat azi carnatul ala de rulment,care din poze se vede in stare era :oops: Attachment 1919861Attachment 1919862Attachment 1919863 |
4 Attachment(s)
Si pentru ca cineva harnic si darnic a vrut tevile s-au intors mult mai repede de la sudat (merci!!!!)
Attachment 1920135Attachment 1920136 Attachment 1920137Attachment 1920138 Acum astept cu nerabdare partea a doua adica flansele,ca sa urmeze partea a 3-a adica sudatul,ca intr-un final partea a 4-a (montajul) sa fie gata :twisted: |
Quote:
|
Sincer nu ma grabesc :lol:
|
iulica camasa la rulment arata ca drumurile noastre
|
Din pacate da :rolleyes2
Macar acum dupa ce am schimbat rulmentul zgomotul a revenit in limitele normale... |
2 Attachment(s)
|
Quote:
Are si ea sentimente :) Imi place foarte mult "rabla" ta |
:lol:Ce iti mai alinti si tu masina:lol:
|
Eh,macar eu ii spun pe nume :-P
|