![]() |
Re: Toyota Supra vs. oricine peste 500 cp
corect, mai grav este cand nu se deschide parasuta...a 2-a, ramane blocata, nu asemenea capacului de bere pet la 2.5l.
cred ca ai o adrenalina continua, vrei sa pui frana, de ce o fii de mana de motor... si cand se deschide parasuta si planezi esti in extaz! |
Turboss, nu-i problema cu ce zici tu:
Quote:
|
:D:lol: daca nu esti multumit, iti schimba culoarea cosciugului intr-unul negru mat, sau in functie ce ai scris in testament, in caz ca ai facut asa ceva.
|
Quote:
Raspunsul meu este: intradevar cred ca sunt dependent deja, in fiecare zi ma gandesc la asta si deja am vorbit pt.brevet..... din pacate va trebui sa astept primavara deoarece aici sa stricat timpul.... nu face nimic, culmea este ca am inceput sa caut pe youtube filme cu parasutisti :)) Mie imi pare rau ca nu am facut-o mai din timp, nu imi mai bagam atatia bani in Supra pt aceiasi adrenalina :)))))) |
Virgil, fara resentimente, dar trebuie sa schimbi semnatura.
S-a intamplat in ROmania. https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tun...ml#post4601018 Cred ca nu vrei sa sti cum accelereaza, de fapt mai mult decoleaza. |
Quote:
ceva filmari in configuratia actuala, sau cand o sa apara pe la vreo deomnstratie? |
Va apare si la o "demonstratie", curand..:)..filmari cred ca exista,insa vor fi facute publice la momentul hotarat de catre cel ce s-a ocupat de proiect . Pana atunci , daca vii in bucuresti , poate vei avea sansa de a-l zari in..trafic :D
|
cel mai mult imi plac masinile street-legal.
nu prea ma incalzesc masinile alea fara licenta, care merg doar pe pista/circuit. |
Quote:
|
Quote:
stai linistit sunt multi care au dacii vechi si merg cu 150 km/h. de astea ce parere ai si au doar ~60 cp. |
Quote:
Cati cai are George? Eu nu am mai fost de 2 ani pe Dyno...oricum vroiam sa schimb semnatura cu mai mult :)) |
Griffo si BAMBAKE... amandoi spuneti ca e legala si va certati aiurea. :lol:
|
Quote:
ori ai vanduto? |
Quote:
De 2 ani incoace merg numai pe circuite din Germania si restul Euroopeei si nu prea am mai facut nebunii pe sosea normala cu Supra..... De vandut nu o sa o vand niciodata...este cum as vinde o parte din mine. Oricum de la anul in primavara o bag si pe ia pe circuit...:) |
supra mi se pare mai de drag decat de circuit. drag nu mai faci cu ea? nu de alta dar de mult timp nu ai mai pus ce timpi mai face pe 0-400 1 mila, 0-200m nu o prea vad sa "se priceapa"!
pe nurburgring si hockenheim ce timpi are? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning