![]() |
Re:
cine stie adresa exacta de la forumu` de pe yahoo...cu tema olcit?
:)ca m'am exasperat deja cu cautarile...si n'am gasit... |
|
Re:
Quote:
da...era ceva cu olcitpower ... da nu mai gasesc linku exact... |
merge dar nu tot timpul
|
Re:
Quote:
:)) care mai aveti olcituri pe aici?in ce culori? :) |
http://c1.servage.net/~sc10679/forum/index.php asta e forumul oltcit.ro
pe yahoo e http://groups.yahoo.com/group/oltcit-l/ |
Re:
nice car:)
:) numa sa ai bani sa o faci:) a mea ii crem...:)da nu stiu daca sa ii las culoarea asta...sau sa o fak alta culoare.... :) |
eh... are voie omu sa viseze, nu?
ai reusit sa intri pe forum? |
Re:
am reushit..
ala olcit.ro merge cam greoi...dupa parerea mea:) aia cu yahoo...ii destul de interesanta...:) da....nimeni nu mai baga in seama OLCIT'urile??? |
@road_menace
ai ganduri mari. succes! |
Re:
CE CULOARE SA IMI VOPSESC MASINA???
actualmente...are culoarea crem...:) astept pareri/sugestii |
vopsesto frate in culkoarea care iti place tie...
ai vreo 5 posturi in care intrebi lumea kum sa tio vopsesti.... masina tre sa iti placa tie,in 1ul rand, si in al2lea randa sa placa si celorlalti... vzi c culoare iti place si dk ai bani de vopseaua aia \"speciala\".... :wink: |
2 Attachment(s)
road_menace... nu aspiri si tu la ceva mai sus? Adica dupa parerea mea FUPu' a fost misto la vremea cand erau oltcitarii pusi pe treaba in craiova... atunci cand era si oltictu ala cu COK... au fost mai multe. Acum au ramas putine dintre care 3-4 sunt cu adevarat misto...
Eu daca as avea oltcit as tinti spre XXS, DES parerea mea e ca astea sunt celel mai tari in momentul de fata. aaa... mai e unu super misto dar nu i-am vazut numarul... |
nu uita de RED :D
frumusel e si asta...are flanse pt 5 prezoane.... cat costa un set de flanse pt 5 prezoane si kat costa unu pt 4 prezoane? :twisted: |
dc va plangeati ca nimeni nu mai baga in seama oltciturile, aflati ca eu vreau sa achizitionez o coaja (maxim 4 mil dau pe ea) si sa-l fac dupa gustul meu ....
n-am in ce baga banii, asa-i ? da, asa e ... dar cu omu nebun nu te pui ... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:31. |
- Copyright 2026 4Tuning