Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

dolb 26-04-07 21:54

Re: Ce vor barbatii?

nu merita dar :( i kinda miss her.. si nu am mai vb de ceva timp :( s-a desp de mine prin decembrie

Sasha_z 26-04-07 21:55

:o:o:o esti nebun.......poi si tot te mai gandesti la ea????eo ma ast de 1 sapt - 2~~~hai o luna....da de atata timp....ce naibi....nu ai gasit pe nimeni kre sa`i ocupe locul makr pe 1/4 ????

dolb 26-04-07 21:57

nope .. relatia a fost..to perfect..ca si fata :( am mai avut tentative de relatie dar.. dupa 3 zile se naruiau :( niciuna nu imi convenea

Sasha_z 26-04-07 21:58

si stii de ce???pt k incercai sa le compari cu fosta....

dolb 26-04-07 21:59

oarecum nu le comparam! cautam in ele macar sfertul sau jumatea din fosta ;) .. bine acu.. ce sa fac cu una care statea numai pe mess toata ziua si nu avea chef sa iasa cu mine... si nu vorbea deloc era cam muta.. tipa chiar nu inteleg dc se cuplase cu mine :|

Sasha_z 26-04-07 22:09

mai sunt si ciudatenii de genul asta...

giubau_v8 26-04-07 23:55

mama da s-a vorbit aici...fara mine? :P..si daca gasesti persoana perfecta si vrei sa iesi cu prietenii tai si cu ea...eaa zice nu...iar te ia cu capu...poate vrei sa mai stai si cu prietenii...bineinteles nu fara ea..cum ea nu are prietene(cazul meu) a fost o vreme cand ieseam numai noi...devenise plictisitor si am facut ceva...am convins-o si a fost ok...numai ca dupaia cik ea nu are dreptu la opinie si ca tre sa ,ma impun eu mereu..nu e asa
ce vor barbatii...o fata sa ii inteleaga macar cateodata..macar atunci cand au dreptate

dolb 26-04-07 23:58

da.. macar sa recunoasca ( desi in constientul lor stiu ) . ca ai dreptate macar odata in viata !

Sasha_z 26-04-07 23:58

e stai sa`ti spun ceva...iubitu meu in 3 ani jum niciodata nu mi`a spus stai tu aks k eu ies la bere cu prietenii...;)

dolb 26-04-07 23:59

eu am avut o disputa foarte aprinsa cu fosta: eu i-am zis ca la spalatorie nu iti da cu silicon pe bord .. decat daca ii ceri tu.. si ea nu si nu si nu ca iti da cu silicon fara sa ii ceri! si puii mei i-am zis .. ma tu nici nu ai permis si ma inveti pe mine? eu ma duc din 4 in 4 zile la spalatorie drq :lol:

dolb 27-04-07 00:07

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 873224)
e stai sa`ti spun ceva...iubitu meu in 3 ani jum niciodata nu mi`a spus stai tu aks k eu ies la bere cu prietenii...;)

eu ce drq sa zic.. cat am stat cu fosta, nu s-a pus prb sa ies in oras fara ea! deci chiar nu am iesit in oras niciodata cu vreun baiat sau fata si sa nu fie prezenta! daca nu voia sa vina.. nici eu nu ma duceam ;)

giubau_v8 27-04-07 00:09

same here...nu am zis niciodata sa stea acasa ca eu ma duc cu baietii la bere....pur si simplu zicea nu si eu faceam ca ea....vorba aia..catelus
ce vor barbatii..sa nu mai fie tratati ca neshte catelusi

Spark 27-04-07 12:10

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 872889)
:o:o:o esti nebun.......poi si tot te mai gandesti la ea????eo ma ast de 1 sapt - 2~~~hai o luna....da de atata timp....ce naibi....nu ai gasit pe nimeni kre sa`i ocupe locul makr pe 1/4 ????

oky ... atunci cred ca eu is cel mai nebun ... dupa ce s-o terminat ... 1 an jumate ink mi statea gandu` la ea si mai incercam.
desi ... am mai umblat si cu altele in acest timp ... dar se terminau foarte repede ...
si acuma simt ca ea ar fi fost the one ... dar nah` ... acuma nu se mai poate ...
imi place sau nu ... caut altele ...

dolb 27-04-07 12:22

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 873722)
oky ... atunci cred ca eu is cel mai nebun ... dupa ce s-o terminat ... 1 an jumate ink mi statea gandu` la ea si mai incercam.
desi ... am mai umblat si cu altele in acest timp ... dar se terminau foarte repede ...
si acuma simt ca ea ar fi fost the one ... dar nah` ... acuma nu se mai poate ...
imi place sau nu ... caut altele ...

same ol' thing me 2 :D

Sasha_z 27-04-07 15:18

oameni buni...da nu s` aterminat lumea in aceea persoana hai sa fim seriosi....inteleg k e greu...stai sufer o luna 2-3 hai 4....da 1 an jum..mi se pare inkredibil...

All times are GMT +2. The time now is 06:46.

- Copyright 2026 4Tuning