![]() |
Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?
Quote:
|
crede-ma ca stiu bine ce zic...
|
.....ce personaj ridicol ai ajuns in ochii mei si vorba aia nu am nici 20 de ani.....te cam faci de cacao peste tot....pana la urma fiecare e liber sa isi traiask viata cum vrea
|
so...daca va pun un filmultez veti muri de ras(puiul meu in boxeri isi calca pantalonii albi k s iesim in oras:))... nu ma intelegeti gresit.. nu dau inapoi d l nici un lucru casnic ... dar imi place sa fiu ajutata .... macar cand sunt eu in casa s se mentina ordinea ... iar dk nu sunt macar s nu gasesc mai varza decat am lasat ..... cafea imi place s fac .... mancare ... doar ptr sufletelul nostru adik lucruri mai speciale .... prajituri ....si altele .....
PS : cu mopul m-a invatat romeo - VPR-U sa dau :):):):):) k umplusem toata casa de zoaie ... cand a venit la noi si a vazut ditamai balta ... si-a pus mainile in cap a luat mopu` si a inceput lectia : "vezi uite asa ...bagi mopu in apa ... il clatesti .... storci bine .... si apoi fata spate :):):):) ".......am invatat si am aplicat apoi .... cand venea la noi inspecta ..... si zicea .. "mda asa parca mai vii de`acas !!!!" cat despre bani ...... si k o fata nu se poate intretine singura..... castig destul d mult si am si facultate am si o sora care cere in fiecare zi ... si mai ies si zi de zi in oras +macat in oras ....etc etc .... ai mei nu-mi mai dau bani d l 17 ani de cand am avut primu job ! |
Quote:
@Iulixxx tot de la avatar ti se trage... :) |
@bluey...gata avataru.
|
da` nici chiar asa ... :lol:
|
Quote:
spark, pana la urma ...... ai devenit combinat sau mai esti solo? |
Quote:
Acum vor incerca toate sa te converteasca :) |
Quote:
acuma nici eu nu mia stiu ... da` cred ca`s solo ... deocamdata .. probabil pana dupa bac .. :D |
Quote:
|
Quote:
|
ce sa zic .. viata sentimentala ..
ca toate acestea s-au intaplat cu acceasi persoana ... desi ma gandesc sa trec la ceva nou , dar ink nu sunt sigur |
BlueEyes : ai sincerele mele felicitari... de la 17 ani banutzi sa nu-ti mai dea...vai de capu meu :) fata descurcareatza de la o varsta la care unii/unele nu stiu sa unga o felie de gem( exemplu eu :oops: ) :lol: :lol: nu mi-e rusine sa spun dar nici daca imi e foame foame nu ma bag sa o ung ca imi e o leneee...asa ca fugutza pana jos si cumpar ceva si pot spune " am mancat"...mancare gatit draq stie de cand nu a mai vazut stomacu meu,ca de altfel nici nu-mi plac mancarurile toate :)
iuliXXX e tare avatqarul tau.... stai sa vezi altii o sa te ia acum drept fata,iar nu e bine! :twisted: OMULE NU E BINE SA TE SCHIMBI PT ALTII CA ASA VOR EI ;) be just you |
Iulixxx...avataru'....:) :) :)...e tareeeeeeeeeeeeee!!!!!!!=))
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:27. |
- Copyright 2026 4Tuning