![]() |
Re: Chat....
Quote:
|
Quote:
|
Care problema?:)) Nu poate glumi omu? Mi s-ar parut fain ca ai luat frumos p rand topicurile, chiar n-am mai vazut 5 mailuri consecutive d la acelasi user:D
|
important de stiut:
Pentru a ştii de cine să te fereşti în trafic, vezi lista cu numerele de înmatriculare ale Loganurilor Serviciului Rutier dotate cu radere nedetectabile. Facem precizarea că toate au în componenţă cifra 18, iar prima literă din cele trei este Z. B 18 ZCK B 18 ZCA B 18 ZBU B 18 ZBW B 18 ZCI B 18 ZCJ B18 ZBZ B18 ZBS B 18 ZCN B 18 ZCH B 18 ZBV B 18 ZCF Noile maşini au toate dotările necesare, de la sistemul video radar mobil care permite stabilirea inclusiv a sensului de mers al drumului pe care s-a săvârşit infracţiunea sau contravenţia, până la echipamentele de radiocomunicaţii, sistemele de avertizare optico-acustică şi aparatul etilotest electronic. Valoare totală a celor 12 autospeciale Logan se ridică la aproximativ 1,7 milioane de lei. Cei aflaţi în trafic trebuie să ştie că nu se mai pot baza pe sistemele antiradar, deoarece acestea nu pot detecta, deocamdată, radarele noi cu care sunt dotate maşinile de mai sus. Sper sa nu le intalniti! Parati-i si la altii!!!! O saptamana usoara, :D aveti grija sursa sigura, de undeva ;) |
no no noo...numa sa nu va certatzi, o glumit omu:-P
|
Quote:
|
is curios cind o sa vad prima deplasindus in mures cu borcanele aprinse
|
Quote:
Sper ca pana cand vine vremea buna sa se sature cat de cat de amenzi si de urmariri sa putem circula un pic mai lejeri pe drumurile noastre (oricum deja au inceput sa apara pe drumuri obstacolele de incetinire dar ii bine ca distanta intre cele mai multe ii mai mult decat 401 metri) |
Ms Csabi
azi plec la bucuresti:)) oare intalnesc cu 1-2 pe drum?:)) oare sunt si MCV-uri care nu au radarele astia? sau numa astia? |
radarele acestea s-au pus numai pe logan mcv INSCRIPTIONATE si cu girogfar. asa sunt in toata tara. oricum, vezi masina mai repede decat numarul ei :p
Rhor, din cate am citit prin alte locuri, in zona campina si barcanesti sigur vor fi. asteptam informatii cand te intorci |
care vrea sa vina la bucuresti la zilele 4 tuning:D? mai am un loc sau 2 ...
|
ii posibil sa ocup si eu un loc le la tine :P
|
am gasit pe google cva rapid. pt baietzii c merg la bucuresti. nusht cat d convenabil este sau daca ati gasit voi... yo am gasit asta, daca ajuta cu cva.
http://www.bucuresticazare.ro/index....FQmRZgodKRmuZA |
Hunor... scriu aici sa nu facem OFF :P
stai linistit, ca nu va fi insarcinata :) o sa vedeti cand apar cu ea :D ... |
faci ceva tuning
tractiune spate frane brembo capota carbon suspensi sport biturbo decapotabila :D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning