Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Chat.... (https://forum.4tuning.ro/402-mures/41340-chat.html)

CLM_Audi 03-03-10 17:00

Re: Chat....

Quote:

Originally Posted by marius_bmw_gtm (Post 3138797)
12 masini????
...dar din cate am inteles au un dispozitiv GPS care indica exact locul unde e radarul, cei de la politie sa stie unde se afla masinile, poate se fabrica un GPS care detecteaza radarele :P.

nu stiu daca e ca cei de la politie sa stie unde le sunt masinile, poate si deaia, dar eu din cate am inteles, GPS-ul e tot pentru instanta, ca sa se justifice ei unde au fost in data X la ora Y, si ca tu sa nu poti ataca prin alte metode pozitionarea lor

Hunor 03-03-10 20:48

Quote:

Originally Posted by FUYO (Post 3141083)
Mai tata o sa te visez la noapte la cat de harnic esti:)) 5 mailuri una dupa alta numai cu Hunor tocmai a postat un reply. Baiatu a luat frumos p rand topicurile:D

imi spui si mie care ti problema cu mine??

FUYO 03-03-10 20:53

Care problema?:)) Nu poate glumi omu? Mi s-ar parut fain ca ai luat frumos p rand topicurile, chiar n-am mai vazut 5 mailuri consecutive d la acelasi user:D

skodaszema 03-03-10 20:54

important de stiut:

Pentru a ştii de cine să te fereşti în trafic, vezi lista cu numerele de înmatriculare ale Loganurilor Serviciului Rutier dotate cu radere nedetectabile.

Facem precizarea că toate au în componenţă cifra 18, iar prima literă din cele trei este Z.

B 18 ZCK

B 18 ZCA

B 18 ZBU

B 18 ZBW

B 18 ZCI

B 18 ZCJ

B18 ZBZ

B18 ZBS

B 18 ZCN

B 18 ZCH

B 18 ZBV

B 18 ZCF

Noile maşini au toate dotările necesare, de la sistemul video radar mobil care permite stabilirea inclusiv a sensului de mers al drumului pe care s-a săvârşit infracţiunea sau contravenţia, până la echipamentele de radiocomunicaţii, sistemele de avertizare optico-acustică şi aparatul etilotest electronic. Valoare totală a celor 12 autospeciale Logan se ridică la aproximativ 1,7 milioane de lei. Cei aflaţi în trafic trebuie să ştie că nu se mai pot baza pe sistemele antiradar, deoarece acestea nu pot detecta, deocamdată, radarele noi cu care sunt dotate maşinile de mai sus.

Sper sa nu le intalniti! Parati-i si la altii!!!!

O saptamana usoara,

:D aveti grija

sursa sigura, de undeva ;)

=Oke= 03-03-10 20:59

no no noo...numa sa nu va certatzi, o glumit omu:-P

FUYO 03-03-10 21:11

Quote:

Originally Posted by skodaszema (Post 3144119)
sursa sigura, de undeva ;)

Ms Csabi d update. Tot ce ne trebe acuma la fiecare e cate un copilot cu un ditamai binoclu si cu lista in fata care sa stea la panda si sa verifice numerele masinilor inainte sa ne prinda si ne-am scos8)

Hunor 03-03-10 21:19

is curios cind o sa vad prima deplasindus in mures cu borcanele aprinse

LEVI-AUDI A4 03-03-10 22:13

Quote:

Originally Posted by skodaszema (Post 3144117)
:D aveti grija

Mersi Csabi de informatie, vom incerca sa ne ferim de ei, oricum asa de plin e orasul asta de Politisti ca nici nu poti sa te mai misti imediat, cred ca au fost trimisi pe drum cu un targhet mare sa inparta cat mai multe amenzi si sa audune cat mai multe permise de conducere.
Sper ca pana cand vine vremea buna sa se sature cat de cat de amenzi si de urmariri sa putem circula un pic mai lejeri pe drumurile noastre (oricum deja au inceput sa apara pe drumuri obstacolele de incetinire dar ii bine ca distanta intre cele mai multe ii mai mult decat 401 metri)

Rhor 04-03-10 18:51

Ms Csabi
azi plec la bucuresti:)) oare intalnesc cu 1-2 pe drum?:))

oare sunt si MCV-uri care nu au radarele astia? sau numa astia?

CLM_Audi 04-03-10 19:31

radarele acestea s-au pus numai pe logan mcv INSCRIPTIONATE si cu girogfar. asa sunt in toata tara. oricum, vezi masina mai repede decat numarul ei :p

Rhor, din cate am citit prin alte locuri, in zona campina si barcanesti sigur vor fi. asteptam informatii cand te intorci

vladutzu 04-03-10 20:57

care vrea sa vina la bucuresti la zilele 4 tuning:D? mai am un loc sau 2 ...

Hunor 04-03-10 21:40

ii posibil sa ocup si eu un loc le la tine :P

vladutzu 04-03-10 22:01

am gasit pe google cva rapid. pt baietzii c merg la bucuresti. nusht cat d convenabil este sau daca ati gasit voi... yo am gasit asta, daca ajuta cu cva.
http://www.bucuresticazare.ro/index....FQmRZgodKRmuZA

DEX_HELL 04-03-10 22:20

Hunor... scriu aici sa nu facem OFF :P
stai linistit, ca nu va fi insarcinata :)
o sa vedeti cand apar cu ea :D ...

Hunor 04-03-10 22:22

faci ceva tuning
tractiune spate
frane brembo
capota carbon
suspensi sport
biturbo
decapotabila :D

All times are GMT +2. The time now is 12:39.

- Copyright 2026 4Tuning