Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html)

mateimortasipu 29-11-07 08:06

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

tare frate

mateimortasipu 29-11-07 08:19

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

chiar sunt nebuni

nutzuXXL 29-11-07 15:43

ei , raspunsu meu a fost la sto . poate ca vroiam sa-mi masor decibeli la moped :))
:lol: si uite mai bn la varsta ;)
e altceva :lol:
bafta cu sofatul . :lol:
sa curga milioanele de kilometri fara incidente :D :lol:

SpeedManiac 17-12-07 15:02

bai frate.. dar astia.. cam exagereaza.. ne tot bat pe noi la cap ca nu avem voie si nu avem voie ... dar copii lor.. cand fac curse ilegale?nimeni nu vede?..sau cand au fost filmati in bucuresti ca se intorceau cu masina de politie? .. ei au voie detoate numai noi incalcam legea!!dati-mi un pistol ..ca am gloante de inpartit la fiecare !!

vulpea 21-12-07 06:17

pai nu numa in bucuresti se invarteau in cluj la sala sporturilor eu cu ochi mei am vazut "liniuta" intre rutiera shi o masina de sectie dupa ce no imprastiat pa noi.

vulpea 21-12-07 06:18

ase k tre sa n facem shi noi politai shi dupa aia putem face ce vrem

chitzi 21-12-07 21:20

mdea....politistii=smecheri pe bani noshtri

Vladutz N3bUnU 28-12-07 19:21

Mai dai in plm de retardati8) :arrow:

SirArthur 16-01-08 17:48

Eu am patit o faza foarte interesanta acum ceva timp.

In Brasov, eram adunati intr-o seara cativa prieteni, in livada postei, si urma sa ne imprastiam inspre case pentru ca decisesem sa nu urcam in Poiana ca unii nu aveau chef, la altii le era somn etc. Eu aveam chef de condus, ca luasem si masina lui mama(Passat 3B V6TDI4Motion) iar cand am plecat inspre centru, in sensul giratoriu m-am invartit putin in derapaj, ca era si polei si m-am distrat putin, la care pe mureseniilor vine un logan la mine, cu un "reprezentant al justitiei" si ma intreaba " Ai carnet de profesionist de conduci asa ?" la care eu, cu adrenalina inca pompand in mine, "Cateodata da" si dupaia a inceput sa ma intrebe cum l-am procurat etc, si eu am bagat vrajeli si dastea :)) dar nu i-a trecut prin cap sa-mi ceara vreun act sau asa. Cand am ajuns acasa, bag de seama ca nu aveam niciun act al masinii, nici permisul la mine, si numai vreo 60ron. :)) Va da-ti seama ca m-ar fi putut belii urat

omugalben 06-02-08 20:23

da oare nu-i putem f**e cu uniunea europeana?mi se pare cea mai mare prostie posibila sa dai amenda pt roti mai mari!din calculele si testele mele(am trecut de la 165/70 r13 la 205/60 r15) a reiesit ca mi-a crescut stabilitatea,si mi-a scazut distanta de franare (am testat la max 80 km/h stabilitatea p poiana brasov si la max 110km/h franele)poate am fost un pic offtopic da am incercat sa explic ceva.dak am gresit va rog sa ma scuzati si sa ma corectati.

ad_y 12-02-08 21:26

Stiaiti ca daca stati in grup mai mare de 7 persoane sunteti considerati "banda" si ca puteti avea intentii rele?!
Asta am aflat azi de la un politist din capitala! :)) Eu eram pe bicicleta si stateam cu mai multi (erau si masini si motociclete). Ne-au luat datele la toti ca sa stie pe cine cauta daca se intampla ceva in zona.
Oameni fara minte care se cred destepte si ca pot sa faca orice (spiritul comunist)

Korne 14-02-08 15:35

bai, ce e cu aberatiile astea de copii pe aici? threadul a inceput dintr-un motiv serios, de ce unii incearca sa dea explicatii tardiv fara a stii nimic despre incident si o dau in basme? unul spunea ca s-au tras in fata lor, de aceea le-au luat permisele:lol:
bai frate, daca chiar e lume multa, o adunare, si vine politia, nu cred ca e cineva destul de prost sa dea liniute in fata lor... altul spunea ca dupa aceea dadeau ei liniuta, frate, esti nebun? ai vazut tu sa coboare un politist din masina sa le dea startul celor doi soferi sau ce? am inteles, sunt politisti care isi forjeaza masinile, si a fost si acel politist ghinionist care a fost filmat in timp ce se intorcea cu loganul dar hai sa nu o dam in aberatii. persoanele ce urmaresc acest thread au nevoie de informatii, nu de mituri si desene animate...iar in unele puncte, le si dau dreptate politistilor...frate, daca ai in talon trecuta o dimensiune de roti, pe aceea o porti... vrei sa le schimbi? atat de usor iti face agreere la alte dimensiuni, mie mi-a facut la cerere, si am la observatii scrise alte 4 dimensiuni suplimentare legale... va plangeti uneori pt propriile greseli... si inca ceva, scria cineva ca a avut probleme cu politia din cauza la un spoiler schimbat, hai frate sa fim seriosi, e vorba de modificari tehnice, ori era politistul dobitoc/ astepta shpaga...ori te-ai uitat prea mult la power rangers... pt restul, numai bine, si intalniri linistite cu politia...ca sunt cam inevitabile...

adriano9 16-02-08 15:22

Quote:

Originally Posted by mihai L`amour (Post 827660)
dap
aici ai dreptate
cred k mult mai usor se rezolva cu vorba frumoasa chiar dak ai dreptate sau
iart dak ai dreptate si ei fac pe zmeii atunci merita sa te iei cu ei in gura si alte chestii
dar cred k e de meritat sa incerci 1 data cu vb buna
poate scapi de tot sau oricum mai usor
decat dak te iei cu ei si mai eshti si vinovat
eu sunt patit
cu vb buna am scapat de fiekre data pana acum cu exceptia amenzii pt muzik

amenda pt muzica ?dar cat de tare iti mergea muzica ?

Cristi_XP 06-03-08 21:28

4 Attachment(s)
astia au omologat tuningul ?=))

Psycho 07-03-08 09:35

foarte tare ... esti bestial cu pozele astea :))

All times are GMT +2. The time now is 19:48.

- Copyright 2026 4Tuning