![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
titamk2-Pentru ultima oara,daca mai faci un post unul dupa celalalt nu ma intereseaza din ce motiv ai ban permanent.
Inainte sa postezi trebuia sa citesti regulamentul. https://forum.4tuning.ro/29-coltul-in...l-4tuning.html Ufff..greu e.. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
mi-am luat jante pe golf :D
|
5 Attachment(s)
Quote:
Jante: J-line 5SL2 19'' Cauciucuri: 225/15 R19 SL Tuners Arcuri: H&R Ultra Low 5'' Telescoape: HKS Suspensie: MrSir Frâne: Brembo |
KrYpToN : frumos golfu:X
DrifterGT : frumoasa masinutza;;) |
baieti, sa stiti ca imi place ce aberati pe aici :)) si nu o spun cu sens rau :)) chiar imi place ca aveti imaginatie...
hai ca intru si eu in jocul vostru cu masini virtuale... deci... am un buget de 3.000 euro... ce masini aveti la vanzare? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
skyline r32 gt-r la 1700e reducere ptr tine ca esti nou:) Am Vorbit cu UserName si dupa 2 ore in care a dat telefoane mi-a gasit un body kit Do Luck la 1000e am mai dat cu niste kit verde si am aflat ca are si jante de vanzare si am zis sa cumpar si eu un model sa vedem ce iese motorul il dau jos maine dimineatza cum ajung la garaj si ma duc cu UserName Cu Civica la boso garage si il iau duminica pe la 7 Pm Si Am Mai Cumparat O Evacuare Dubla Care Merge Cu Body Kit C-am Atat Pe Azi Drifter Frumoasa Toyota Aia Lafel Si Civica Lui UserName:D |
Salut imi place de voi va distrati,Sunt nou,are cineva o masina de vanzare.cam am 2500e
|
4 Attachment(s)
Am revenit in forta.....Dupa ceva zile.
Am luat jante noi la mercedes Interior nou Boxe,amplificatoare etc..... Niste poze: |
Quote:
1). Urata culoare. 2). Jantele vad ca ti-s in 4 prezoane,ei incearca sa le schimbi in 5,mercedesul asa le are,tinetiva cumva si dupa realitate !:) |
off nare nimeni nicio masina de vanzare pana in 2.000 e:(
|
1 Attachment(s)
Quote:
1997 Mitsubishi Eclipse GSX AWD turbo 2.0 Liter 16 Valve Brembo 4 Piston MrSir suspension Ultra Low Springs 6.5'' Black headlights Pret: €4200 |
2 Attachment(s)
Insfarsit mi-am cumparat Mitsubishi Eclipse GSX AWD turbo an.97
2.0 Liter Revin maine cu niste jenti:X |
6 Attachment(s)
DrifterGT
ai zis ca urmatoarea,mi-o tii pentru mine :rolleyes2 in fine.. Noutati la 3-u' meu. Revopsita complet negru lucios, inclusiv compartiment motor, interior porbagaj,etc! -2500euro Jante pe 19'' de Bmw e60 m5 -2200euro cu tot cu cauciucuri. Ma goleste de bani 335-ul asta :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning