![]() |
Re: Lucrari Custom Shop
o intrebare din nestiinta acela va fi suportu de intaritura la bord sau este doar scheletul dupa care vei modela si apoi vina dat jos?!!
super proiectu bafta in continuare!!! |
2 Attachment(s)
New parts...
|
parere mea ii sa vopseasca ceasurile albe :D
|
hehe......avanseaza proiectul...tin sa te felicit a nu stiu cata oara....si asta pentru ca meriti....eu nu o sa intru in paine foarte curand fiindca de acum o sa am treaba cu facultatea(macar mi-am indeplinit un alt vis si am intrat la design....este timp dupa aia si de "stricat" masini).....bafta multa si spor la treaba....hai sa vedem ce iese din traby
|
tot respectul pentru lucrarile tale yackone
|
3 Attachment(s)
New parts
|
iese belea bordu ala...felicitari...
p.s. baga mai des poze cu evolutia lucrarii :D |
extraordinar...frumos gps:lol:
am o intrebare...exista cumva posibilitatea sa fie gata pana pe 12 septembrie? |
daca nu's indiscret..ce e pe 12? :D vre-un expo intalnire ceva?
|
Quote:
|
lasati omul in pace ca are treaba :))
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
New parts...si surpriza, un nou kit de evazari;)
|
Felicitari pentru atelier si pentru lucrari, foarte ambitios ultimul proiect, sunt sigur ca o sa fie traznet, numai bine.
|
5 Attachment(s)
Mos Craciun a venit mai repede pentru Trabant...Am sa revin cu un set de poze mai elocvente zilele astea.
|
ceva pe 15':X
doamne in ce hal arata...fantastic... nu credeam ca o sa arate atat de bine...dar acum imi dau peste gura bravo yack...bordul cand e gata?:D |
Quote:
Quote:
|
angel felicitari o sa fie un trabant bomba ai ales un adevarat maestru
|
Quote:
Ultima poza e geniala!!!! |
7 Attachment(s)
Azi Trabantul a vazut soarele dupa aproximativ o luna de zile...La partea de exterior deja se lucreaza pe detalii, mai sunt cateva aspecte de rezolvat si masina, teoretic, este in cateva zile gata de vopsit...
P.S.: Am revenit cu poze mai elocvente... Quote:
|
tare rau trabantul!!!
|
fromosss. prinde forma :>
|
Noroc cu google (search) ca altfel nu-mi mai gaseam topicul:rolleyes2
|
pana acum vad ca treaba merge bine. sunt curios cum va arata in final
Yackone ... "este real frate" ? :D Bravo |
Re: Custom Shop Braşov
WOW ..in ce hal arata (la modul bun). Debia astept sa vad terminat proiectu' :D
De curiozitate, ce culoare vreti sa-i dati ? |
3 Attachment(s)
Trabantul o sa fie tot albastru dar alta nuanta.
Poze:Aventuri prin Romania...Lucrari la carosabil nesemnalizate + 100km/h = flansa amortizor rupta, capota indoita,o gramada de nervi si 2 zile de plimbat cu bicicleta prin Baia Mare:rolleyes2 Multumesc inca o data Robert(protuning) pentru ajutor si gazduire... |
Sper sa termini Trabiul mai rpd ca sa pot sa o bag pe a mea. Imi pare rau sa vad ca ti-ai pus amortizore sport model Romania Xtream. Poate ne vedem pana pe 18 ca sa puna si Speedy bara.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
New parts...Dupa o zi lunga de traforaj a iesit 70% din portbagaj...O sa urmeze noi surprize
|
Belea rau de tot. Tot respectul pentru munca depusa, pentru imaginatie si nervi.
Vad ca nu reusesc sa te prind pe mess... Nu cred ca mai apucam sa facem priza aia de aer ca vad ca esti prins tare in treaba asta. Misto si jantele cu strech tire ;). Ce motorizare spuneai ca va avea (sau are deja)? |
Quote:
Ma intereseaza si pe mine sa fac la un cielo niste chesti din fibra....ma ajuta cineva??? |
Quote:
p.s.:Zilele astea o sa raspund mai greu....Trabantul e pe ultima suta de metri...garduri |
fara garduri nu s-ar fi putut ? :(
in ce stadiu e acum?... |
O sa iasa mishto rau buburuza asta, dar mai aveti o galagie de treaba, da-ti bice ca nu mai e mult timp:)
spor la treaba! P.S. nu imi place cum stau rotile pe spate, nu puteti sa ii faceti ceva la unghiu ala?? |
Ar trebui schimbat unghiul. pe fata stau de zici ca e la raliu... da mai bine asa decat aspectul de pe spate.
|
Quote:
Quote:
In pozele pe care le-ati vazut cu masina afara nu se facuse nicio modificare pentru a schimba unghiul rotilor. Acum niste mecanici cica ar fi corectat unghiul la roti dar nu pot sa ma pronunt pana nu o vad pe asflat pentru ca momentan este suspendata pe niste capre. In cazul in care mecanicii nu au facut treaba buna voi modifica unghiul la roti dupa ce iau masina! :) |
multa bafta yackone...ultima 100 de metri
iti tinem pumnii |
something new?...that's finished?
|
un proiect interesant...
|
nu e gata...abea a intrat la vopsit:(
din pacate nu va ajunge la pitesti:( dar va fi prezenta la cluj... |