THE OTHERS SI STREET 4 CARS AU PLACEREA DE A VA ANUNTA CA IN ZILELE DE 12 SI 13 SEPTEMBRIE VA AVEA LOC UN EVENIMENT TUNING SHOW IN INCINTA CAREFOUR SI JUPITER CITY DIN PITESTI,IN ZILELE URMATOARE VETI PRIMI MAI MULTE DETALII AICI PE FORUM SI LA TELEFOANELE:
0766.30.80.77 MARIUS TXA
0761.32.71.16 VIOREL BPR
Furious Racing Team - Logan Club Iasi saluta inititativa voastra si incercam sa fim si noi prezenti dar daca se poate doar in cea de-a doua zi.... in acest sens puteti pune un regulament si un desfasurator al evenimentului ?
Furious Racing Team - Logan Club Iasi saluta inititativa voastra si incercam sa fim si noi prezenti dar daca se poate doar in cea de-a doua zi.... in acest sens puteti pune un regulament si un desfasurator al evenimentului ?
zilele urmatoare vom pune toate detaliile despre eveniment.
Pentru inceput sa ma prezint si anume numele meu este ADY si sunt presedintele STREET 4 CARS.Dupa cum a specificat si Marius zilele astea vom afisa toate detaliile. Euromarket fara suparare dar o sa vreau si eu poze cu masinile.
Va rog frumos sa ma iertati ca nu am mai postat nimic dar va promit ca in decursul zilei de azi daca nu cel tarziu maine voi afisa toate informatiile necesare legate de desfasurarea evenimentului,cazare....etc