Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Live for Speed Championship Edition 1 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/97779-live-for-speed-championship-edition-1-a.html)

ND4SPD 29-11-08 23:57

Re: Live for Speed Championship Edition 1

In urma lungilor discutii cu Razvan am ajuns la concluzia ca ne trebuie un forum dedicat ligii. Baiatul care ne tine noua serverul de LFS non stop a spus ca poate sa ne gazduiasca si forumul. Acum, ca sa facem o treaba buna pana la capat, m-am gandit sa cumparam un domeniu ro ( www.LFSRomania.ro ) permanent, care costa in jur de 36 euro ( http://www.inregistrare-domenii.ro/ ).
Acum urmeaza partea mai serioasa, daca vreti sa avem domeniu va trebui sa contribuiti cu niste banuti, cat de putin aveti, oricat e binevenit. Daca vreti sa ma ajutati dati-mi un PM si am sa va dau un numar de cont in care puteti transfera banii. Daca se strang destui am sa cumpar domeniul si am sa fac un forum dedicat ligii. Numele celor care vor contribui la realizarea acestui 'proiect' va fi postat pe prima pagina, impreuna cu suma pe care au donat ( desigur cei care vor asta, puteti ramane anonimi daca doriti ).
Nu va mai enumar avantajele unui forum/website dedicat. Va dati seama singuri.

Salut

Opportunity 30-11-08 09:15

as putea sa ajut cu siteul + forum. vbim

ASR Sanchez 30-11-08 15:30

Eu as vrea sa reintorc la regule. In opiniea mea +1 punct pt cei care au DC nu este un lucru chiar foarte bun, pentru ca altii se lupt pt locul 9-8 ca sa prinde un punct, iar eu de exemplu daca am avut un crash si nu mai vad ca pot face macar 1 punct, resetez calculatorul, si pakkk +1 punct...Va rog sa va mai ganditi odata la acest lucru. E doar o chestie, si sigur, cei care au avut DC, nu va fi de acord cu mine, si poate ca nici io n-as fi, daca aveam DC. Dar fata de altii care lupta pe track pentru puncte, asta ar fi corect.....

Cu stima
Sanchez

Raz6633 30-11-08 17:29

Ai dreptate, o sa regandim sistemu de punctaj, reply diseara.

Raz6633 30-11-08 17:38

Sistemul de punctaj este in felul urmator:

1. 10pct
2. 8pct
3. 6pct
4. 5pct
5. 4pct
6. 3pct
7. 2pct
8. 1pct
9. 1pct
10.1pct

si asa mai departe...

Cei care au avut disconect (semnalat de catre LFS ca Driver XXX Lost connection) vor primi 1 punct.

Cei care au DNF(did not finish) vor primi 1 punct

Cei care au DNSH ( Did not show for heat) vor primi 0 puncte.

Astfel cei de pe locul 8 in jos vor primi un punct pentru participare, la fel si cei cu Diconect, si cei cu DNF.

Sorin.Faur 30-11-08 19:54

Nu mi se pare corect sa puncteze si cei care au avut Disconnected. Stiu poate data viitoare voi avea eu Disconnected la cat de stabil e serverul... :(

Reclamatii:

Masini implicate: #79 --- #25
Turul cand s-a intamplat accidentul: L1, T1
Observatii: :evil:

catalanu 30-11-08 21:29

Da te-am atins a fost vina mea dar asa e in orice cursa.Se mai intampla.Normal ce era bine sa nu se intample.Eu zic ca ce s-a intamplat acolo nu e de reclamat.Oricum si daca voi fi penalizat si cu 30 sec voi ramane pe acelasi loc.

ND4SPD 30-11-08 22:02

facem o cursa mica?

Raz6633 30-11-08 23:44

Se pleaca de la premisa ca cei cu disconect, au pierdut sansa de a lua puncte mai multe, (datorita netului) si ca atare... primesc un premiu de consolare...

Oricum nu se castiga campionatul datorita Disconectului asta sa fii sigur...

In legatura cu incidentul acela, am sa ma uit acum la replay si o sa dau un verdict.

Raz6633 01-12-08 00:39

Am analizat incidentul, si verdictul este " Racing incident" si nu o sa penalizez pe nimeni.

La iesirea din T1, fiind putin agatat de masina cu Nr78, C Lucian, masina ta a intrat intr-o semi derapare, ca atare, masina cu nr 25, n-a mai putut evita, si ca atare a intrat in contact cu tine, nu a fost nici o manevra intentionata care sa te dezavantajeze pe tine...

Pur si simplu nu s-a mai putut evita... ca atare nu se vor acorda penalizari.

Sorin.Faur 01-12-08 04:51

Nu a fost nici un contact cu masina Nr78 - C. Lucian ci unul foarte usor si nesemnificativ dintre mine si 03 - R. Vlad. dar din spate am fost impins si intors de catre 25 - R.Oliver ce putea fi evitata daca dupa contact el lua picioru' de pe acceleratie - ma rog deshtu' de pe mouse :D
Pe mine nu ma incalzeste cu nimic daca cineva ia penalizari... Nu urmaresc asta.
Rugamintea mea e sa nu mai fiu plesnit cursa de cursa de catre noobi si apoi restul cursei sa fie pentru mine una de recuperare si slalom printre noobi.
:rolleyes2

In legatura cu cei ce au fost deconectati in timpul cursei: raman la aceeasi parere de a nu puncta in schimb eu daca as fi fost deconectat as fi reintrat si as fi continuat cursa fie si dupa 10 ture in urma pentru ca, cei din fata se pot deconecta si ei, DNF, DQ, pot primi penalizari, raman fara benzen, etc si daca sunt mai multi in situatia asta exista sansa de a ajunge in puncte fie si cu 10 ture in urma invingatorului. :idea:

Raz6633 01-12-08 08:24

Imi pare rau dar nu sunt de acord cu gandirea ta, plecand de la primsa ca tu ai avut disconect, nu esti lasat sa mai concurezi datorita faptului ca poti sa ai disconect dinou, sau chiar LAG, astfel, masina ta sa se teleporteze pe pista si sa afectezi alti piloti.

Ba mai mult, poti deranja alti piloti cu mesajele de Lost Connection si "lag spikes-urile" inainte de a pica.

In legatura cu incidentul, intradevar asta am vrut sa zic, contact cu R. Vlad, acum am vazut si eu ca am scris contact u C. Lucian, imi pare rau.

In curand o sa postez rezultatele.

Raz6633 01-12-08 09:33

Asadar rezultatele primei etape..

https://img147.imageshack.us/img147/566/resultsr1mp8.png

Opportunity 01-12-08 15:56

ce urat arata:D

ASR Sanchez 01-12-08 16:04

Pot sa cer o mica corectare. E nesemnificativ, dar totusi :) Numele meu la punctaje: in loc de Seznasi ---> Szenasi . Va multumesc anticipant :)

Raz6633 01-12-08 19:14

mii de scuze, pentru greseala mea

o sa rectific imediat

catalanu 01-12-08 20:44

Quote:

Originally Posted by Sorin.Faur (Post 1895681)
Rugamintea mea e sa nu mai fiu plesnit cursa de cursa de catre noobi si apoi restul cursei sa fie pentru mine una de recuperare si slalom printre noobi.
:rolleyes2

Cam jignitoare afirmatiile tale as putea spune.Daca esti frustrat de ceea ce s-a intamplat nu este problema mea.Eu nu te-am facut noob ,am vb frumos si ti-am explicat de vreo 2 ori ca nu am avut ce face.Am incercat pe cat posibil sa evit dar s-a intamplat din pacate.Nu ma pot compara cu cei din Prodrive sau alti piloti buni dar nu cred ca sunt un noob.Am ceva experienta in curse si nu mi se pare fairplay sa iti jignesti adversarii, slabi sau buni nu conteaza cum sunt.Te rog data viitoare sa te controlezi putin inainte de a face asemenea afirmatii.;)

stefaneL 02-12-08 12:31

as vrea sa ma inscriu, daca se mai poate

#28 - U. Stefan

Raz6633 06-12-08 18:00

1 Attachment(s)
Rezultatele calificarilor etapei 2.

Poza atasata.

In cursa aceasta resetul va fi activat, dar este permisa folosirea reset-ului doar in cazul in care masina dvs este blocata cu fata in parapet si nu puteti sa dati in marsarier(pt ca masina nu are marsarier). daca folositi reset-ul pentru a va repune pe pista, fie ca vati dat peste cap, fie ca sunteti blocati in nisip, veti fi descalificati, o sa urmaresc evolutia fiecaruia inainte de a da rezultatele finale.

Nr 23 O. Serghe va primi drive through pentru chat excesiv in timpul calificarilor, si pentru participarea cu numele neoficial.

Rudi82 06-12-08 19:01

Vreau sa ma inscriu si eu :)
LFSWORLD NAME: Rudi25
Racer name: RudiOltcit
Real name: Petuker Rudolf
82 Rudolf

Raz6633 06-12-08 22:09

Cursa s-a terminat.... felicitari tuturor celor care au terminat cursa...

Rezultatele finale se vor afisa luni...

Pana atunci aveti timp sa depuneti protesturile sau plangerile. o zii buna

Sorin.Faur 08-12-08 11:14

Eu vreau sa remarc evolutia impecabila, de exceptie si binevoitoare a celui care prin neprezenta la timp a reusit sa opreasca pentru 20 de minute Pamantul din rotatia sa in jurul propriei axe, fara sa cunoasca traseul si fara setup, apoi pe pista s-a dovedit foarte combativ cu cei ce il depaseau cu 1, 2, "fara numar" ture nu conteaza, avand scris MARE SI ALBASTRU blue flag orice o fi insemnand ala, mentinand o traiectorie curata si de invidiat.

Pe acel traseu si probabil pe urmatorul in lista (si alte care vor veni) se depaseste destul de greu iar daca cel care este depasit cu un tur are aproximativ acelasi ritm cu cel ce ar trebui sa il depaseasca si nu se sinchiseste ca pe liniile drepte sa incetineasca predictibil pentru a fi depasit poate duce la multe ture cu mesajul blue flag orice o fi insemnand acela pentru cel intarziat, sau o mica greseala a celui care ar trebui sa depaseasca. exemplu: subsemnatul turul 15 sau 16 (nu am replay-ul la mine). Daca asa se procedeaza promit ca pe viitor si pe mine sa ma doara in banana de mesaju' ala - blue flag - orice ar inseamna.

mosu92 08-12-08 12:07

Vreau sa ma inscriu si eu
LFSWORLD NAME: mosu92
Racer name: mosu[ROM]
Real name: Chiulan Costin

Raz6633 08-12-08 12:26

Quote:

Originally Posted by Sorin.Faur (Post 1908703)
Eu vreau sa remarc evolutia impecabila, de exceptie si binevoitoare a celui care prin neprezenta la timp a reusit sa opreasca pentru 20 de minute Pamantul din rotatia sa in jurul propriei axe, fara sa cunoasca traseul si fara setup, apoi pe pista s-a dovedit foarte combativ cu cei ce il depaseau cu 1, 2, "fara numar" ture nu conteaza, avand scris MARE SI ALBASTRU blue flag orice o fi insemnand ala, mentinand o traiectorie curata si de invidiat.

Pe acel traseu si probabil pe urmatorul in lista (si alte care vor veni) se depaseste destul de greu iar daca cel care este depasit cu un tur are aproximativ acelasi ritm cu cel ce ar trebui sa il depaseasca si nu se sinchiseste ca pe liniile drepte sa incetineasca predictibil pentru a fi depasit poate duce la multe ture cu mesajul blue flag orice o fi insemnand acela pentru cel intarziat, sau o mica greseala a celui care ar trebui sa depaseasca. exemplu: subsemnatul turul 15 sau 16 (nu am replay-ul la mine). Daca asa se procedeaza promit ca pe viitor si pe mine sa ma doara in banana de mesaju' ala - blue flag - orice ar inseamna.

Cele scrise mai sus, au fost de mult luate in considerare, si deja demersuri au fost facute, cel in cauza a fost avertizat, si daca continua acest comportament neadecvat va fi descalificat pentru etapa, si apoi pentru campionat.

ND4SPD 08-12-08 20:35

S-au afisat rezultatele pe prima pagina.

Mersi Razvan pentru creare tabele.

Rudi82 08-12-08 23:48

Trebuia sa primesc un 1pct ,am fost prezent la cursa!

Raz6633 09-12-08 04:28

Da mii de scuze, daca te uiti in rezultatele etapei vei vedea ca ai primit 1 punct... o sa rectific clasamentul general.... cand ajung acasa.

Bambo 11-12-08 16:32

Mai sa fie! Nici nu stiam ca avem o comunitate LFS dapoi o liga! Ei bine ma inscriu si eu in aceasa competitie.:D

LFSWORLD NAME: Bambo
Racer name: [SR]Bambo
Real name: Demetrius Adelin

ND4SPD 11-12-08 16:34

Bun venit Bambo

Bambo 11-12-08 16:35

Multumesc, sper sa am parte de multe curse bune in acest campionat cu voi.

zoinxtorque 12-12-08 11:24

mai baieti gata cu cearta, fiti va rog seriosi ca ii speriati pe cei nou veniti, in alta ordine de idei daca vreti sa avem o liga separata cu domeniu propriu .ro bagati impresiile voastre aici , eu dau 30 lei pentru domeniu, care mai vrea sa dea sa posteze aici, si lasati copilariile chiar daca sunteti copii, maturizativa odata , pa

mosu92 12-12-08 12:45

Quote:

Originally Posted by zoinxtorque (Post 1916270)
mai baieti gata cu cearta, fiti va rog seriosi ca ii speriati pe cei nou veniti, in alta ordine de idei daca vreti sa avem o liga separata cu domeniu propriu .ro bagati impresiile voastre aici , eu dau 30 lei pentru domeniu, care mai vrea sa dea sa posteze aici, si lasati copilariile chiar daca sunteti copii, maturizativa odata , pa

30 RON...pai cred k atat costa domeniu .ro:):))....ala de .com era acu 1 an 45 RON...acu..nush...

ND4SPD 12-12-08 12:49

mersi zoinxtorque,
@ mosu92
vrem sa cumparam domeniu permanent. ala costa in jur de 120 ron.
Avem 80 ron in total, cine se mai ofera o sa aiba drepturi de moderator pe forum.

Astazi sunt calificarile, see ya on the track.

mosu92 12-12-08 12:51

cat tre sa dam?30???vb deseara...sa vad...ca sa ma duc sa scot de pe card...eu dau...traiasca LFS ROMANIA:)

Raz6633 12-12-08 17:11

Salut baieti, in seara asta la 9 calificari, see you on track.

Am o mica/mare rugaminte... datorita programului meu de munca... maine seara o sa fiu la servici si nu o sa am posibilitatea si nici timpul necesar(la servici) pt a modera cursa.

As avea mare rugaminte, daca putem sa mutam cursa la ora 7 dupamasa... deoarece eu la 8:30 cel tarziu trebuie sa plec ca sa ajung la 9 la servici, mai ma intorc home abia pe la 2-3 dimineata.

Vreau sa aud parerile voastre... eu nu pot sa iau lfs-u cu mine la servici, pentru ca realmente nu o sa am timp de lfs cat voi fi la munca.

world_eye007 12-12-08 17:13

putem sa o mutam chiar la 5-6... ca sa fie destul timp si sa fie totul ok :-P

ND4SPD 12-12-08 17:14

e ok la 7, eu plec maine dimineata din bacau si sper sa ajung pana la 7 inapoi acasa...daca nu asta e...

Opportunity 12-12-08 18:00

eu zic sa iti dai demisia razvan

mosu92 12-12-08 18:02

eu unu sunt de acord sa muti:)

Raz6633 12-12-08 18:16

Quote:

Originally Posted by Opportunity (Post 1917158)
eu zic sa iti dai demisia razvan

Wow marele moderator, vezi ca esti offtopic.

All times are GMT +2. The time now is 16:31.

- Copyright 2026 4Tuning