![]() |
Re: Nissan Skyline GT-R vs. Porsche GT2
gt2 fara discutie, e o masina de circuit setata speciala pentru asa ceva. dar dupa parerea mea gt-r ul se compara mai bine cu 911 turbo,parerea mea.
|
Foarte des citesc un argument: daca bagi restul de bani in masina cutare esti mult mai rapid .....
Sa fim seriosi, cine isi cumpara de ex. un GT2 nu il intereseaza bani, la fel si el poate baga mai departe bani in masina lui.. Omul de aia isi cumpara GT2, ca are posibilitatile materiale si nu vrea o masina ieftina care sa aiba fiecare la coltul strazi!!!! Credeti ca daca bagam intr-o dacie restul de bani pana la un Veyron nu o facem mai rapida? Eu mi-as dori un GT2 ,dar sunt prea multi bani si am ceva asemanator, de aia probbil imi voi lua un GTR... Uni oameni isi cumpara masina cu portofelul in primul rand, eu o fac cu inima si dupa aia in functie de posibilitatile financiare. |
Quote:
Pe mine cel putin ma deranjeaza cand citesc "Porsche a avut profit record" sau "profitul foarte mare al Porsche" etc., mai ales ca nu vand milioane de masini pe an, mai ales ca la Cayenne au luat o platforma Touareg si au scos o masina mai proasta si mult mai scumpa, ma deranjeaza sa vad ca un 996 turbo la 20 mii de km are finisari de clasa medie (zbarnaie ceva in fata, zbarnaie ceva in spate), este o problema oarecum subiectiva pentru majoritatea dintre noi dar este o problema. Poate sunt eu cusurgiu dar intideauna m-a deranjat vanzarea brandului si nu a produsului. Aici sunt pareri personale si poate multe coincid si cu ale oamenilor care-si cumpara astfel de masini, sa nu crezi ca multi din ei nu se uita la bani, unii se uita la bani, altii la brand, etc., astia sunt cumparatorii. Eu ma bucur cand vad pretul unui GTR sau a unui Corvette pentru ca sunt un target realizabil si fara compromisuri de performanta si poate asta e valabil si pentru tine si pentru multi altii. Din punctul meu de vedere putea sa arate ca un Logan, pe mine ma intereseaza raportul pret/performanta, nu ma intereseaza sa se uite lumea la mine, imi voi lua o masina care sa-mi satisfaca placerile soferiei nu sa-mi fac o imagine si oricum nu or fi ele Porsche dar si GTR si Corvette mi se pare ff frumoase. |
poate fi vorba doar de marketing, poate fi vorba doar de gurile rele.poate fi vorba de alte materiale care nu prea se vad, calitatea lor si rezistenta lor.
daca facem un overall pana acum porsche nu a dat rateuri asa mari cum a facut nissan cu launch control :D toate chestiile astea te fac sa alegi un brand anume in defavoarea altuia ca spuneai mai sus ca unii se uita la brand. pe mine ma deranjeaza (nu ca as avea bani de vreuna:D) reclamele agresve ale niponilor cum e cea de la avensis ca "ar vrea si nemtii sa aiba asa ceva" sau cei de la nissan in comunicatul de presa ca am gasit noi nasul pt porsche, am facut o masina mai buna si mai ieftina decat a lor ca oricum ei scot recorduri profit sincer pana sa apara nissan cu zvonul ca porsche face profit record din vanzarea masinilor cu supra pret nu vorbea nimeni de asta. ceea ce au facut niponii mai sus a fost sa arunce cu noroi in concurenta, sa scoata in evidenta defectele lor sa vanda ei produsul. din punctul asta de vedere mi se pare ceva injositor... |
Quote:
Eu nu fac un overall pana acum, ca nu cumpar istorie ci cumpar masina, asa cum cu f multi ani in urma Porsche era cotata cea mai fiabila masina, asa cum nici Toyota acum nu este cea mai fiabila masina, asa cum Nissan iti comunica in cartea masinii folosirea si"problema" launch control (deci nu mint) si asa cum daca-mi pui maine 25 mii de Eur iti ofer un Porsche Cayenne S 2003, 67 mii km, sa il cumperi tu si sa i bafta de fiabilitatea lui mai mult decat am avut noi......... "nissan in comunicatul de presa ca am gasit noi nasul pt porsche" - pai asta cam asa este, pt. ca GTR a avut ca target 911 Turbo si in nici un caz GT2, si daca facem o comparatie Nissan GTR - $84,000 Porsche Turbo - $130,000 si ii cam rupe oasele pe unde il prinde http://www.fastestlaps.com/index.php...=4585844a79f19 Asta nu mai este marketing. P.S. Si vorbind de reclame rautacioase sa o privim pe asta, care de altfel este bestiala, dar rautacioasa si agresiva clar:) http://www.dpccars.com/car-videos-09...-home-town.htm asta este marketingul ,genul asta l-au folosit si japonezii si germanii. |
ok. ori nu ai inteles ce vroiam sa spun ori ai inteles dar vroiai sa`ti expui punctul de vedere ;)
acum crezi ca va face porsche un concurent direct pt gt-r care sa aiba aceleasi performante si un pret asemanator... cu o diferenta infirma sa zicem? sau sa punem problema altfel toyota sau lexus ar face un concurent direct pt x sau y hyundai doar ca sunt in aceleasi clase cu un pret asemanator? :) eu unul vad un design net superior al porsche`ului, cat la exterior si la interior (care cred ca e un mare pct minus pt gt-r) fata de nisan. si la incasarile lor nu ma int ca apar, ca asa apar si de toyota de ex care banuiesc ca are ceva incasari record si ei.... dar nu prea se vb de asta. pan la urma.... bravo lor. daca dau faliment asa pe zi ce trece cate un brand anume ce se intampla? doar de dragul sa aiba un pret competitiv pt concurenta |
Quote:
Exterior e chestie de gust, eu nu am zic ca este mai frumos GTR decat Porsche, am spus doar ca-mi place foarte mult GTR, iar vorbind de interior, designul este in favoatrea Porsche dar la finisari ramane de vazut iar informatiile pe care le ofera GTR sunt de 2 ori mai multe decat la Porsche. 2.Nu confunda incasarile cu profitul, Toyota a avut incasari si profit mare pentru ca a fost nr. 1 in vanzari. 3.Este o diferenta intre faliment si profit mare, iar cei care dau faliment poate si merita. Daca nu exista VAG si Fiat cred ca si Ferrari si Porsche dadeau faliment pana acum. |
Numai in Romania se incurca borcanele chiar asa:))
"Profit record" nu inseamna mai mult profit decat restul firmelor de masini!!!!!!!!! Si BMW face un "profit record" in fiecare an, asta inseamana ca producatorul a facut fata de anii trecuti un record...iar asta este simplu cand ai mereu modele noi... |
firmele dau faliment pantru ca costurile de producere cresc in continuu de la piesele si subansambele care se folosesc la salariile angajatiilor...si Lambo ar fi dat faliment la fel si Jaguar Aston Martin Bentley Rolls Royce..Porsche a avut cea mai mare rentabilitate : profit de 7.4 miliarde de euro la o productie de 97515 de unitati
|
Quote:
Desi mi se pare eronata declaratia ta, ar insemna 75885 de eur in plus de unitate vanduta ceea ce e exagerat, sa nu fie cumva vorba de incasari nu de profit. Quote:
|
[QUOTE=GTR;2330821]Pai la asta ma refeream, profit mare la nr mic de bucati vandute inseamna adaos mare ca altfel nu se poate.
Desi mi se pare eronata declaratia ta, ar insemna 75885 de eur in plus de unitate vanduta ceea ce e exagerat, sa nu fie cumva vorba de incasari nu de profit. http://www.curierulnational.ro/Speci...tru+Porsche+AG http://www.zf.ro/prima-pagina/porsch...aceri-3176372/ profitu din anul 2007 l-au mai facut si pe seama cresterii actiunilor VW pe care le-au cumparat Potrivit Capital, constructorul german Porsche a inregistrat un profit operational de peste patru miliarde de dolari in anul fiscal 2006-2007, iar veniturile companiei au atins 7,4 miliarde de euro. In mare parte, aceasta crestere a profitului s-a datorat investitiei efectuate in Volkswagen |
Am gasit aici profitul Porsche pe primul semestru al anului 2008.
http://www.corporatenews.ro/articol/...ru-fiscal.html Conform Wall-Street, Porsche Automobile Holding SE a inregistrat in primul semestru fiscal un profit inainte de impozitare de 1,66 miliarde de euro.In semestrul similar al anului fiscal precedent, Porsche a obtinut un profit inainte de impozitare de 1,34 miliarde euro. Veniturile obtinute in primul semestru al anului fiscal curent au crescut cu 14%, la 3,49 miliarde euro.Vanzarile s-au majorat si ele cu 19%, la 46.736 automobile. Adica 1.66 miliarde Euro impartit la 46736 automobile = 35518 adaos mediu de automobil. Sau daca faceti un simplu calcul intre incasari si profit o sa vedeti un adaos mediu de peste 90% - foarte mic :)) Si aici se refera la profit din vanzari, deci ce cumparam masina sau brand ??? Prefer GTR + Nokia + Diesel, Levis, Replay etc. decat Porsche + Vertu + Versace, Gucci, Luis Vuitton, etc. . |
Ce simplu este sa vorbesti pe banii altuia....
Nu este chiar asa usoara contabilitatea asta, nu se imparte castigul simplu pe masini vandute.....mai ales ca firmele mari ca porsche au si alte venituri din accesorii,piese de schimb...etc. "Recordul" se datoraza cheltuililor mici si veniturile mai mari...adica au cheltuit mai putin ca in anii anteriori si au avut un venit mai mare...din anumite motive, productie mai rapida,masini mai scumpe,angajati mai putini, piese de schimb mai multe vandute,accesori...etc. |
Quote:
Asta nu se numeste contabilitate, vanzari 3,49 miliarde euro din care profit 1,66 miliarde de euro, crezi ca iti trebuie vre-o facultate sa calculezi adaosul mediu (90.71 %) ??? Recordul se datoreaza adaosului mare, alti producatori cand cheltuiesc mai putin, cand maresc productia, cand fac reduceri de personal si micsoreaza cheltuileile micsoreaza si pretul masinilor, Porsche eventual mareste adaosul daca reduce cheltuielile ca pretul nu-l scade. |
Porsche's 1995/1996 fiscal year's net profit was €4.2 billion. Out of this €3.6 billion was from stock option transactions, most presumably from Volkswagen and its dividends
eu zic ca profitu din vanzari nu e asa mare porsche holding mai cuprinde si porsche austria si care detine niste reprezentante porsche romania ungaria polonia care comercializeaza SEAT VW AUDI LAMBO SI SKODA |
Quote:
|
Profit 90% ?? Nu exista asa ceva nicaieri in lume, poate la droguri :)) Cred ca glumesti, nici nu viseaza cineva la asa ROI, s ar apuca toate corporatiile mari de facut masini..
Ma rog, si cand spui 911 Turbo = performante mai slabe e parerea ta, nu si a mea ;) .. Din fericire fiecare alege ce vrea, eu chiar admir un Vertu, ai vazut cum e fabricat? Pt aia imi place, pt munca aia migaloasa "impachetata" in el, e ca o bijuterie care poate fii purtata de barbati, o bijuterie tehnologica (prefer varianta titan, nu aur..) Nu pt ca trebuie sa platesc 30k Euro pe el. La fel si cu un Turbo/GT2, daca mi l permit, mi l iau, simplu. Daca nu, caut ceva mai ieftin care sa mi ofere senzatia aceea speciala. Pe care GT-R ul nu mi o ofera (l am condus, pe pista inca, nu din auzite) Chestiune de gusturi? Poate unii se uita numai la raportul pret/performante..dar atunci mai bine iei un Z06 sau un Evo sau un Lotus, nu? sau o Skoda RS TDI? pana unde impingem asta? Pana unde ne tine buzunarul..Comparatia e intre GT2 si GT-R, daca vb de performanta GT2 castiga, daca vb de raport pret/performanta castiga GT-R, daca vb de feeling, castiga GT2 din nou..alegerea e a voastra. |
Quote:
Cum am mai spus, eu imi cumpar 99% un GTR dar asta nu inseamna ca GT2 este mai prost. Foarte multe produse sunt vandute cu un pret mai mare decut unul isftin asemanator, nu numai masinile...dar asta pt ca au un nume, daca Porsche are un nume si Nissan inca nu, atunci meritul trebuie respectat. Cine isi cumpara un GT2 vrea ceva mai exclusiv si mai deosebit.... Un GTR isi cumpara mai mult generatile noi...o sa gasim foarte putini doctori si avocati in varsta care isi vor lua un GTR, in schimb multi tineri cu un pic de succes in viata. |
Cine cauta gaseste:))
Porsche a avut ca singura firma din lume pana acum un castig mai mare decat incasari!!!!! Au avut incasari de 8,6 Miliarde si un castig de 11 miliarde!!!! Asta din cauza actiunilor cumparate de la VW....deci nu bani incasati din vanzarile de GT2:)) http://www.spiegel.de/wirtschaft/0,1518,568257,00.html |
Quote:
Porsche va castiga doar 1,2 miliarde de euro din vanzarea modelelor proprii, insa optiunile si dividendele de la Volkswagen, cel mai mare producator de autoturisme din Europa, vor contribui la profit |
Quote:
http://www.fastestlaps.com/index.php...xcludewet=true 2.Vertu este un telefon de epatare si basini, daca vrei ceva deosebit iti iei un ceas scump nu un telefon, bijuterie tehnologica e smartphone-ul, Vertu este doar o bijuterie nu si tehnologica, daca tie Nokia ala imbracat in bijuterie ti se mai pare telefon e treaba ta, eu il vad ca pe o basina proasta. 3.Pe langa senzatie ne referim si la performanta pura, adica timpi, asa ca senzatie fi sigur ca un Caterham sau un Ariel Atom este mult peste GT2 ca senzatie si da, se poate vorbi si de Z06 (mai slab insa ca GTR35), doar ca e vb de GTR in topic de-asta nu l-am mai adus in discutie, de altfel mai nou putem vb. si de ZR1 care rupe GTR-ul si care deocamdata a batut si 997 GT2. 4.Da GT2 castiga dar la o diferenta de timpi infima si la o diferenta de bani dubla, oare merita sa paltesti dublu si sa sa vezi niste faruri de GTR la mica distanta in spate??? |
GTR vorbesti fara sa stii...de unde stii tu ca au luat o platforma de tuareg si au scos o masina mai proasta? cayenne-ul e unul dintre cele mai vandute si cele mai performante SUV-uri la ora actuala...on si off road...iar despre platforma...sa stii ca sunt diferite...si nici sasiurile nu se fac in acelas loc....intradevar au o asemanare destul de mare...si poate ca usile si eu stiu ce elemente seamana..dar stii vorba aia..nu tot ce seamana si rasare..
iar cu GT2 vs GTR...discutia nu are rost...cine are bani cumpare GT2...restu GTR..sa se multumeasca cu garantia voalata daca conduci sportiv masina sau daca folosesti launch control...sau multe alte cretinimi de genul asta....sa fim seriosi..pe hartine masina se lauda foarte frumos...daca cand pui in folosinta "optzionalele" risti ramai cu buza umflata...nimeni nu zice ca nu ar fi o masina beton daca ar face tot ceea ce zice ca face...dar nu e asa… Si ca si parere personala…eu zic ca vechiul skyline era mult mai frumos… Quote:
|
Quote:
1. Luna trecuta am scapat de Cayenne S 2003 si tare ma bucur ca am scapat de experienta Cayenne. 2. Cata incultura auto sa ai si sa mai si "claxonezi" daca nu stii ca, Cayenne are platforma de Touareg. un exemplu din alte mii de rezultate pe GOOGLE "Porsche's Cayenne and Volkswagen's Touareg are brothers - built on the same platform with many shared parts. " http://www.autoexpress.co.uk/carrevi...s_cayenne.html 3. Singura problema GTR este plecarea dar problema rezolvata cu un kit pt cutia de viteze. Ce zice ca face si nu a facut?; garantia nu e voalata, daca o sa-i citesti cartea tehnica o sa gaseti totul acolo. "DA !! pentru ca mereu GTR va fi LOOOZER in lupta contra GT2" Vezi ca sunt cam la egalitate ba chiar are GTR un mic avantaj se pare si e cam rusinos pt GT2 o masina care costa dublu: http://www.fastestlaps.com/index.php...=46a06c22ab41a Incearca sa te documentezi inainte sa ma contracarezi asa vehemet, aici se vorbeste pe argumente reale nu din filme, vise sau pareri personale sentimentale si sa nu ma intelegi gresit, ador marca Porsche (mai putin Cayenne) dar mai mult apreciez raportul pret/performanta. |
poi parca era cam asa : porsche turbo < gt-r < gt2.
si toti cazusem de acord, ca performante cel putin, si ca gt2 e mai rapid pe pista. acum deunde e si peste gt2? |
ce e dedreptul hazliu e faptul ca de la inceputul topicului te lupti aici sa demonstrezi nu stiu ce(cred ca nici tu nu mai stii)...si mai si jignesti oamenii pentru o troaca(de ce e troaca? pt ca pt 98% din oamenii de aici e absolut indiferent ce stie si ce face un GTR sau un GT2).....momentan sunt implicat in proiectul "Colorado" care e urmatorul porsche cayenne....intradevar au destule piese comune sau care seamana...dar nu inseamna ca sunt aceeas masina si nici pe departe nu inseamna ca sunt masini rele...si pot sa te asigur ca google e doar reflexia discutiilor de pe forumuri...nu neaparat adevarul,
Cele doua masini nu se fac in acelas loc si difera substantial. pana la urma nu am inteles...tu ai un GTR? sau vrei sa-ti iei? |
Quote:
2. Troaca e Cayenne-ul ala in al carui proiect esti bagat tu si poate reusiti sa-l faceti si fiabil, dar daca lucrezi la un asemenea proiect cum de nu stiai ca au platforma comuna sau nu stii ce inseamna aia platforma??? 3.autoexpress uk nu e un forum - este un articol oficial 4."google e doar reflexia discutiilor de pe forumuri" - scuza-ma dar e cea mai mare ineptie, google este un motor de cautare si nicidecum exlusiv in forumuri 5. Procentul ala cu 98% din oameni e parerea ta bazata pe ...... nu stim pe ce, parerea mea este ca cei de aici sunt interesati de orice comparatie, doar este un forum auto nu de pictura. 6. Eu ce am afirmat am argumentat cu teste si articole, nu cu pareri strict personale. 7. Nu am GTR si nici nu este in un target neaaparat, mai nou exista si ZR1. Targetul urmator este un 4x4 bun si un STI. P.S. 1. Referitor la Cayenne - achizitionat de nou din Germania, nu a vazut niciodata off-road si nici un fel de camp sau noroi, nu a fost forjat deloc, a avut reviziile la timp, a facut 80 mii in 6 ani si a avut nenumarate probleme mai mult sau mai putin importante, dar la o masina cu pret de achizitie de peste 80 mii sa ai atatea probleme intr-un stil foarte linistit de exploatare si in asa putini km este inadmisibil. (fise bujii 2 randuri, bascule fata spate, flansa intermediara cardan, rabatare bancheta spate, senzori parcare fata, finisare proasta parte inferioara bord, crom degradat hayon, etc. si troncanea iar ceva pe fata cand am vadut-o.) Deci crede-ma ca in afara e Range Rover Sport si ARO nu am vazut "JEEP" mai prost. 2.Am un topic deschis "SUPERCAR roundup" si poate ti-e mai usor sa vezi voturile acordate de mebrii forumului pentru o gama mai mare. Dupa cum observi si in acest topic avantajul voturilor GTR este foarte clar asa ca nu sunt singurul care am o parere mai buna in comparatia de fata. Quote:
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...07#post2358807 |
Insusi modul tau de exprimare gen mitic este jignitor.
daca nu ai GTR si nu vrei sa-ti iei..nu stiu ce tot militezi atata pentru masina aia...daca e pana acolo GTR-ul se strica mai repede si mai des decat orice troaca de porsche...tot ce tre sa faci e sa-i dai o lansare cu launch control...si asta nu o spun eu...o spun...articolele. Google este un motor de cautare..exact..care cauta prin gunoaiele ce le scriem totzi...si daca 20 de incapatzanatzi scriu ca GTR e aur si GT2 e zacusca sau invers...google asta vede..tu asta vezi si asta crezi...ma intzelegi ce vreau sa spun? in final nici nu stiu de ce m-a bagat cu tine in discutie...parca am mai avut ceva discutii cateva pagini mai jos si tot fara rost...eu macar i-am mai dat niste credite la GTR..dar tu tot neclintit ai ramas...si am sa fac ce am facut si atunci....bine..ai tu dreptate..si daca ai si daca nu...tot una imi e. numa' bine! |
Quote:
Quote:
Nu te obliga nimeni sa dai lansare cu launch control, pleaca foarte bine si fara si iti mai explic inca 1data - a aparut remediu pentru launch control ca sa-l poti folosi in voie. Quote:
Quote:
numa' bine! P.S. Chiar daca GT2 este PUTIN mai rapid decat GTR pretul GT2-ului este mai mult decat dublu , este absurd sa dai 100 de mii de EURO in plus pe o masina pt istorie sau o diferenta minima de performnta. |
Quote:
|
Quote:
Remediumul la "launch control" a aparut!!! sau mai bine zis a disparut!!! Adica la modelele noi l-au scos de tot sa nu se mai foloseasca ca start de curse!!! Mie imi place la nebunie GTR-ul si o sa imi cumpar unul dar nu inteleg pe unii care cred ca este masina "totala", este o masina destul de ieftina pt ceea ce ofera, nimic mai mult. Este foarte bine ca exista masini scumpe gen:GT2,Ferrari,Lambo etc.... De ce sa nu ne putem distinge prin ceea ce conducem??? Ar fi o catastrofa sa conducem cu totii aceleasi feluri de masini si sa fu..em aceleasi femei!! Eu as cumpara oricand un GT2 sau un Bugatti sau un McLaren F1...chiar daca pt ceea ce pot sunt foarte scumpe, dar si foarte rare....si asta este mai important decat 1-2 sec undeva pe planeta asta masurate. |
Quote:
Subiectiv ai fost tu tot timpul, polologhie fara argumente. Eu am o incapatanare obiectiva (argumentata) tu si "morghen" aveti una subiectiva (neargumentata). Pentru voi GOOGLE culege informantii doar de pe forumuri :))) Wikipedia si Oxford Dictionary of English sunt niste prostii, cred ca ati gresit forumul, cautati forumul "savantilor necunoscuti". P.S. Poate-mi aratati si mie un argument adus de voi, nu doar pareri personale. Quote:
|
Offfff...nici nu stiu cum sa incep, avand in vedere ca postul meu anterior a fost sters datorita lipsei unui argument. Pai hai sa incep cu argumente...:)
Din punctul de vedere al unui iubitor de automobile as alege GT2 datorita faptului ca este o masina mai exclusivista si mult mai rara decat GT-R, este ceva rar... Din punct de vedere al conducatorului auto, al participantului la curse si al cetateanului cu un buget mediu as alege fara sa clipesc GT-R. O masina cu un potential fantastic, deloc comuna, o masina care te pune in situatia sa nu poti cere cat poate ea oferi. Nu pot sa ma apuc acum sa fac o analiza a celor doua masini pentru ca iar as fi pus in situatia de a alege intre Chuck Norris si Bruce Lee... Nissan a dat 7,29 min pentru un Nurburgring Lap, Porsche a venit si i-a acuzat ca mint spunand ca in Septembrie 2008 chiar ei au facut un tur de Nurburgring cu un GT-R in 7,54 min (fara nicio modificare si cu gumele stock). Un alt test facut in aceeasi toamna de catre Drivers Republic a avut urmatoarele rezultate: GTR - 7,55 si GT2 - 7,49 Pe pista celor de la Speedway Motors din Las Vegas, revista auto Motor Trend a testat atat GT-R cat si Ferrari 599 GTB Fiorano si Porsche 911 GT2 intr-un test comparativ. Rezultatele au fost urmatoarele aproximativ egale (un usor avantaj pentru ultimele doua). Ca o concluzie finala, in opinia mea sunt doua masini asemanatoare ca performanta (cu un mic plus pentru GT2), dar in ceea ce priveste raportul performanta/pret nu cred ca cineva (cunoscator sau necunoscator) ar putea vedea alt castigator in afara GTR-ului. |
Vă rog eu mult să nu o luaţi personal, nu vreau să şterg şi să modific posturi cu informaţii în ele doar din cauza agresivităţii în limbaj sau în păreri.
Puţină flexibilitate în opinii şi o notă de calm în postări n-ar strica... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
asa si acum on-topic: prefer GT2 pentru ca e mai frumos...si daca se strica ceva...porsche e in germania....iar nissan in japonia....si deci experienta service-urilor cu un porsche in europa e mult mai mare decat cu un GTR.
|
Quote:
Mă refeream la Morghen şi la GTR, şi vă rog din nou, lăsaţi termenii duri deoparte că nu e ok deloc să vă scuipaţi public. Nu sunteţi doi nfs-işti la primele posturi, ştiţi amândoi foarte bine cum stă treaba pe forum, nu e nevoie de nicio explicaţie în plus pentru voi ca să ştiţi ce nu e ok... |
va spun parerea sincera... habar nam cum se manevreaza habar nam cum is finisate.dar am hotarat sa aleg nissanul datorita faptului ca e o masina inovatoare...cu lookul la porsche deja suntem prea obisnuiti si deja se stie ca nu este o masina pentru orisicine...multa bafta...
p.s: in care serie nfs a aprut gtr:S? |
Eu nu compar GT 2 cu nissan ca nu are sens, e penibil, are 300 de kg mai putin si vreo 50 de cai in plus decat orezaria si tractiune spate deci pe circuit trebuie sa fii oligofren sa te dai cu ele intr-un versus sau sa aberezi timpi ca cei aberati de nissan,mie mi-ar fi rusine sa elucubrez la modu' ala, sincer va zic, ar trebui sa fiu disperat de viata.
compar orezaria cu 911 turbo. Ce nu pot eu sa inteleg este urmatorul lucru : comparam o masina cu 2 ani mai noua conceptual adica gtr 2008 vs porsche 2006, masini de putere egala desi 911 are motor mai mic, integrale, cu aceiasi cai doar ca 911 turbo e cu vreo 120 de kg mai usoara. Dar amazing, specificatiile alora de la nissan sunt mai bune si timpii pe circuit sunt de ordinul zecilor de secunde mai buni. Hai sa fim seriosi, cine pune botul la asemenea enormitati orezare nu are nici o treaba cu masinile. Spre deosebire de orezari, specificatiile date de porsche au fost tot timpul sub potentialul masinii, la porsche e invers, ei nu isi lauda masinile la modul asta desantat, te lasa pe tine sa descoperi chestiile placute DUPA ce le cumperi masina. Am vazut pe edmunds.com testat un gtr cu un zr1, fata de timpii dati de nissan de 3.3 secunde pana la suta, best time scos in realitate a fost 3.8, cu launch control, cu orice. Mie mi se pare clar ca mint de ingheata apele orezarii, e prima data cand am auzit de porsche ca protesteaza fata de un timp pe ring scos de o companie rivala si asta nu e putin lucru. Deasemenea, daca tot au o masina mai buna nissan, dupa cum se lauda, de ce n-au repetat testul impreuna cu porsche sa se pishe pe ei de sus, ce oportunitate de a-si face reclama mai buna decat asta era? 25 de secunde pe ring timp mai bun ca gt2, cred ca le propulsau vanzarile mai rau ca viagra administrata pe burta goala,de ce n-au facut-o? Think about it. Quote:
Quote:
|
Quote:
http://www.fastestlaps.com/index.php...=4585844a79f19 vezi ca astia nu sunt timpi facuti de orezari, sunt o gramada de natii si reviste majoritatea europene si inclusiv germane. |
odata la o saptm doua tre sa apara cineva cu vreo masina made in nemtia si sa posteze ca porsche e porsche , orezari, galbejiti, made in china sau mai stiu eu ce afirmatii inteligente .
@a3ds , esti liber sa postezi ce vrei , sa nu ma intelegi gresit dar citeste din paginile topicului ca sa mai discutat despre timpii orezarilor curios daca topicu asta se inchide vreodata ca se scriu acelasi lucruri , pana una alta "view poll results" |
| All times are GMT +2. The time now is 14:00. |
- Copyright 2026 4Tuning