Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/92424-12-octombrie-2008-cursa-accelerare-delta-speedline-challenge-tulcea.html)

SEJ 06-10-08 09:17

Re: 12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 1794692)
Se poate sau nu trece cu BAC-ul pe la Braila? Ce periodicitate are pe la Galati? Intelesesem ca pe la Braila vine din 15 in 15 minute. La Galati?

La braila din 15 in 15 min, la galati din ora-n ora... se poate trece foarte usor bacul, pe la braila, incepand cu orele 6:00 e trecere bac cu tarif normal pana la orele 22:00,dupa care mai aveti 80km pana in tulcea.

Viddy 06-10-08 09:28

Salutare, eu nu am mai intrat de mult pe site, dar ash vrea sa va fac o propunere:
Eu am in cap sa fac o mica afacere, sa fie ceva si de care sa fiu pasionat, si m-am gandit de ce sunt cu adevarat pasionat si pierd o gramada de timp din zi pe net: masini.
Apoi m-am gandit sa fie ceva sa profite toti pasionatii de masini, adika curse legale, drag, liniute.
Teren suficient am, adika 20 m latime si vreo 700 m lungime, pe care se poate face ceva destul de frumos, eu ma gandesc ceva in genul celor din occident: masurare timpi, un bar, si asa mai departe, dar toate se vor realiza intr-un timp mai lung sau mai scurt in functie de disponibilitati.
Dezavantaje pentru mine, autorizatii, vreo 25.000 EUR asfaltare pista, si asa mai departe, cu alte cuvinte ceva investitie (cel putin pentru mine).
Problema mea este urmatoarea: terenul este undeva la 120 km de Bucuresti, dar se ajunge destul de repede (o ora si un pic, 100 km autostrada soarelui si inca vreo 20 km), eu (normal vreau sa-mi amortizez investitia), la tarife ma gandeam in felul urmator: 20 EUR/masina participanta/zi si 10 lei spectatorii.
Ash dori ca organizatorii de curse sa ma contacteze pentru a-mi da anumite idei, si de asemenea de a discuta in prealabil anumite colaborari.

mikafly 06-10-08 09:58

Quote:

Originally Posted by Viddy (Post 1794747)
Salutare, eu nu am mai intrat de mult pe site, dar ash vrea sa va fac o propunere:
Eu am in cap sa fac o mica afacere, sa fie ceva si de care sa fiu pasionat, si m-am gandit de ce sunt cu adevarat pasionat si pierd o gramada de timp din zi pe net: masini.
Apoi m-am gandit sa fie ceva sa profite toti pasionatii de masini, adika curse legale, drag, liniute.
Teren suficient am, adika 20 m latime si vreo 700 m lungime, pe care se poate face ceva destul de frumos, eu ma gandesc ceva in genul celor din occident: masurare timpi, un bar, si asa mai departe, dar toate se vor realiza intr-un timp mai lung sau mai scurt in functie de disponibilitati.
Dezavantaje pentru mine, autorizatii, vreo 25.000 EUR asfaltare pista, si asa mai departe, cu alte cuvinte ceva investitie (cel putin pentru mine).
Problema mea este urmatoarea: terenul este undeva la 120 km de Bucuresti, dar se ajunge destul de repede (o ora si un pic, 100 km autostrada soarelui si inca vreo 20 km), eu (normal vreau sa-mi amortizez investitia), la tarife ma gandeam in felul urmator: 20 EUR/masina participanta/zi si 10 lei spectatorii.
Ash dori ca organizatorii de curse sa ma contacteze pentru a-mi da anumite idei, si de asemenea de a discuta in prealabil anumite colaborari.

Cred ca cel mai bine discutam dupa cursa de pe 12......dar in orice caz ..sumele vehiculate de tine..sunt destul de mari dar insuficiente......o sa ajunga mult mai mult.Hai totusi sa pastram acest topic strict pt aceasta cursa.Fara offtopic

Iulian GTO 06-10-08 10:04

[QUOTE=U_TUNING;1794679]Cel mai simplu este sa vii pe la Galati.....trecerea Bac este foarte buna , la fel ca si bac-ul.

Dar ....totusi nu inteleg de ce vii tu cu bac-ul cand vad ca esti din bucuresti .....exista drum direct Bucuresti - Tulcea fara sa treci cu nici un bac!!![/QUOTE
Vroiam sa vin prin Braila pentru ca sunt nascut si crescut acolo,vroiam sa imbin utilul cu placutul....sa trec sa-i vad pe ai mei....veneam de sambata la Braila,imi pregateam masina si duminica dimineata,plecam spre Tulcea,dar mai vedem pana atunci.

U_TUNING 06-10-08 10:19

Deci cel mai bine este sa treceti pe la Galati (nu fac reclama de nici un fel) deoarece conditiile sunt ceva mai bune dacat la Braila(asta pentru cei cu garda la sol joasa), distantele sunt aceleasi(ori pe la Galati ori pe la Braila).Distanta de la Smardan(pe partea cealalta de Braila cand treci cu bacul) este de 17 km pana la I.C.Bratianu(pe parte cealalta de Galati cand treci cu bacul) care este egala cu distanta de la Braila la Galati pe dig.

Bac-ul la Galati costa 18 ron.

Nu stiu daca m-am facut inteles....dar parerea mea e sa treceti pe la Galati.

Pinky 06-10-08 20:09

Eu nu inteleg o treaba... de ce sunt mai multe grupe peste 250cp (F,G,H) decat masini de peste 250cp care o sa vina? :) Intreb asta pt ca excluzand liberele (care ce-i drept, sunt cele mai fun)... grupa VIP e populata de CZR, grupa G de Elspa, grupa F de mine si inca 1-2 masini cred... si cam atat :) Si sa zicem ca o sa mai fie inca 1-2 masini pt fiecare din grupele astea la fata locului, ne-anuntate pe forum. Deci cam o cursa in fiecare grupa si atat.

Nu ca as fi carcotas.. da de ce nu se fac din astea 3 grupe macar 2 daca nu una singura ? :)

Si nu ca as fi fan CZR :P dar e un pic penibil sa vina omu 300km din bucuresti sa se dea singur... cat despre libere - nimeni n-o sa se dea cu cineva cu care crede ca are sanse sa piarda, ca asa e in tenis si in romania. Deci tot un drac...

szilarddobre 06-10-08 20:20

pinky a trebuit sa intru la preinscrieri sa vad cu ce masina te dai dupa ce am citit mai sus. Ma speriasem un pic.. Poate imi rezervi si mie un loc la libere cu tine sau nu te dai cu astia mai slabi?? si de masini puternice nu-ti face probleme.. are balta peste!! (ca doar mergem la tulcea ;) )

Pinky 06-10-08 22:17

sorry, nu ma dau cu fetitele care se sperie asa usor :)

florin_ 06-10-08 22:40

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 1794692)
Se poate sau nu trece cu BAC-ul pe la Braila? Ce periodicitate are pe la Galati? Intelesesem ca pe la Braila vine din 15 in 15 minute. La Galati?

da ,sunt 3 puncte de trecere cu plecari din 15 15 minute
anul acesta am trecut de trei ori si tot deatatea ori am atins un prag/spoiler /esapament ,etc,nu ar fi fost o problema da acum am vopsit masina si mi-ar parea rau sa ajung cu ea zgariata la tulcea -poate o cumpara careva:D,
dar chiar de va trebui sa urc cu spatele pe bac si sa cobor la fel tot ajung la cursa
daca vrea cineva sa mergem in coloana, eu la 8,30 sunt la bac=

DragosT 06-10-08 22:43

Quote:

Originally Posted by florin_ (Post 1796090)
daca vrea cineva sa mergem in coloana, eu la 8,30 sunt la bac=

Noi plecam la 07.00 din Buzau 5 masini participante. Ne gasim la BAC intre 08.15 si 08.45 (sa fie si marja de eroare)? La 10.00 trebuie sa ajungem deci vom face tot posibilul sa ne incadram in interval.

LE: care 3 puncte de trecere? in Braila? spune o denumire sau punct de reper ca ma bagasi in ceata

florin_ 06-10-08 22:50

dragos_t ,toate cele 3 puncte sunt de fapt in acelasi loc (trecere bac stanca),
daca vreti va astept la intrarea in oras ca oricum ma duc sa alimentez la omv.ok
conduc un volvo 480 turbo verde,usor de recunoscut

andy_x3m 06-10-08 22:55

Prezent si eu... pe post de fotograf, evident.

DragosT 06-10-08 23:06

Quote:

Originally Posted by florin_ (Post 1796111)
dragos_t ,toate cele 3 puncte sunt de fapt in acelasi loc (trecere bac stanca),
daca vreti va astept la intrarea in oras ca oricum ma duc sa alimentez la omv.ok
conduc un volvo 480 turbo verde,usor de recunoscut

Intre 08.00 si 08.15 ajungem la OMV. Merci frumos!

szilarddobre 07-10-08 01:07

pinky nu stiu care se sperie de care....ne vedem la tulcea...

daniwmk 07-10-08 09:22

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 1794802)
Deci cel mai bine este sa treceti pe la Galati (nu fac reclama de nici un fel) deoarece conditiile sunt ceva mai bune dacat la Braila(asta pentru cei cu garda la sol joasa), distantele sunt aceleasi(ori pe la Galati ori pe la Braila).Distanta de la Smardan(pe partea cealalta de Braila cand treci cu bacul) este de 17 km pana la I.C.Bratianu(pe parte cealalta de Galati cand treci cu bacul) care este egala cu distanta de la Braila la Galati pe dig.

Bac-ul la Galati costa 18 ron.

Nu stiu daca m-am facut inteles....dar parerea mea e sa treceti pe la Galati.

trecerea bac pe la braila este ok am fost de 2-3 ori cu masina mea pe acolo in ultimele luni

vitezoman 07-10-08 09:46

dar in Bucuresti de ce nu mai se fac liniute legale pe aerpotul Baneasa tot e inchis:cry::cry::cry::?:

bogdan 07-10-08 10:12

ca sa te miri tu !!!

kidu2006 07-10-08 14:35

BOGDAN..lasa`l ma:lol::lol::lol:
PINKY..in legatura cu "datul"..cine e mai fetita,el sau ... PINKY?:))
Dragose .. inscrierile nu se fac la 08:30 ma?:???:

DragosT 07-10-08 16:37

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1796990)
.. inscrierile nu se fac la 08:30 ma?:???:

"de la" vad in program. Eu am vorbit cu cineva de acolo si in jur de 10.00 suntem asteptati.

T-E-N 07-10-08 18:57

Quote:

Originally Posted by Iulian GTO (Post 1792992)
Cine mai vine din Braila?....Cum e trecerea cu bacul de la Braila-Smardan?...au mai facut si ei ceva la pontoanele alea? Sa nu ne trezim ca ajungem si nu putem trece.....ma refer la cei care au suspensii si garda f.joasa la masini....anul trecut pe vremea asta,Dunarea era f.scazuta si era greu accesibil si pentru o masina cu garda normala...

Nu aveti nicio problema la trecerea bac , nici la Braila nici la Galati ... am garda coborata bine si nu am avut probleme...am fost in ultima luna de aproximativ 20 de ori pe ruta Tulcea-Galati , Braila-Tulcea...

T-E-N 07-10-08 19:20

Alte informatii ajutatoare :

1) Tarife Bac :
Galati 18 lei (autoturism) 1,2 lei (persoana) soseau pana la garvan (unde la intersectie faceti stanga) este acceptabila , dupa intersectie fiind absolut impecabila ;
Braila 17 lei (autoturism) 1 leu (persoana) soseaua pana la Macin foarte buna , va recomand sa tineti drumul Macin - Isaccea - Tulcea , un drum impecabil , sau puteti alege varianta alternativa dar nu mai ajungeti in Tulcea ci la 2-3 km de aeroport. drumul fiind bunicel

2) La intrarea in Tulcea puteti intra pe varianta daca va grabiti desi nu va recomand (sosea execrabila ) , cu ocazia asta puteti vedea si orasul :P

Voi revenii :P

street_racer 08-10-08 03:22

Am si eu o nedumerire fata de "coeficientul de tractiune" !!! Am facut cateva calcule simple, de plictiseala si .. "ceva imi da cu virgula". Dau un exemplu care ma priveste fix pe mine, la clasa A.

Renault Clio 98 cp X 0.95 = 93.1 => Clasa A
Alta masina 105 cp X 0.95 = 99.75 => Clasa A

Acum vin intrebarile :
Vi se pare corect ca la aceasi clasa sa participe un motor aspirat 1.4 16v(98cp, cuplu 120N\m) care cu un chip , o evacuare si un filtru de aer (o investitie de aprox 450-500 E) ajunge la 115 cp, si un 1.9 TDI de 105cp, cuplu aproape dublu fata de motorul de 1.4 care cu un chip numai (250-300 E) ajunge la 135 ???
Sigur , aici mai intervine si factorul greutate , dar diferenta nu este asa mare intre greutati fata de putere (ex : clio -> 1180 kg , golf 5 1300 parca). + TDI-ul mai poate sa isi tranteasca lejer un intercooler , o evacuare , caz in care viata clioului nu mai e deloc roz. Sa nu mai zicem ca mai sunt si alte exemple ... ex un GOLF 4 ... nu stiu nr de inmatriculare sau nume ... care mai participa la legale si ar intra la clasa A si mai are o turbina schimbata (in loc de 0.8 - 0.9 bari, sau cat baga de obicei presiune , actuala baga 1.4-1.5).
DUPA CUM ZICEAM : " MIE IMI CAM DA CU VIRGULA !!! "

mikafly 08-10-08 07:39

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 1798251)
Am si eu o nedumerire fata de "coeficientul de tractiune" !!! Am facut cateva calcule simple, de plictiseala si .. "ceva imi da cu virgula". Dau un exemplu care ma priveste fix pe mine, la clasa A.

Acum vin intrebarile :
Vi se pare corect ca la aceasi clasa sa participe un motor aspirat 1.4 16v(98cp, cuplu 120N\m) care cu un chip , o evacuare si un filtru de aer (o investitie de aprox 450-500 E) ajunge la 115 cp, si un 1.9 TDI de 105cp, cuplu aproape dublu fata de motorul de 1.4 care cu un chip numai (250-300 E) ajunge la 135 ???
Sigur , aici mai intervine si factorul greutate , dar diferenta nu este asa mare intre greutati fata de putere (ex : clio -> 1180 kg , golf 5 1300 parca). + TDI-ul mai poate sa isi tranteasca lejer un intercooler , o evacuare , caz in care viata clioului nu mai e deloc roz. Sa nu mai zicem ca mai sunt si alte exemple ... ex un GOLF 4 ... nu stiu nr de inmatriculare sau nume ... care mai participa la legale si ar intra la clasa A si mai are o turbina schimbata (in loc de 0.8 - 0.9 bari, sau cat baga de obicei presiune , actuala baga 1.4-1.5).

Si cum zici tu ca e mai corect?......sa te bagam la A1?......nu mai e corect fata de cei de acolo.Si stai linistit ca acel Golf de care zici nu va veni........o sa ai de furca cu Logan 16v.......astea-s incadrarile.

CRC'ul 08-10-08 09:42

@ street_racer

daca e vb de golful rosu care a fost si la Buzau ...nu-ti face griji masina face ~140 CP si intra la A1 :), mai e si golful din Iasi (Johan ..sau ceva de genu) care face si mai mult dar intra la A....asa e in tenis (cum spunea cineva mai inaite)

street_racer 08-10-08 12:27

Nu vreau sa va ganditi la precedentul meu post ca la o acuza , dar aseara chiar n-aveam ce face. stiu de care logan e vorba! SEJ-ul , nu ?
In nici1 caz nu ceream sa fiu inscris la A1 mikafly.
Am aruncat doar o vorba cum ca coeficientul de tractiune e cam aiurea pus acolo !!!

DragosT 08-10-08 13:35

O dam dubios de gard inca inainte de cursa... oare ce va urma dupa ea?

Eu vin cu masina stock, dar vin ca sa ma distrez, ca sa merg in coloana cu baietii din clubul meu, sa papam o ciorba ceva pe undeva departe de casa, sa ajutam la organizare, sa ma dau la libere, sa cunoasc oameni si masini noi, sa ma plimb cu BAC-ul, sa n-o ard aiurea ca-n orice zi de duminica etc. . Si, puii mei, si daca pic sa ma dau cu Porsche (gluma), aia e, bafta mea. Un loc I nu-mi face masina sa mearga mai tare decat poate acum. Nici II nici III.

PS: inca 2 masini de la noi vin in aceiasi setare diabolica de curse, adica stock. Motivele pentru care se deplaseaza sunt aceleasi ca si ale mele.

ERY 08-10-08 13:49

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 1798715)
Un loc I nu-mi face masina sa mearga mai tare decat poate acum. Nici II nici III.

Bine zis....;)

U_TUNING 08-10-08 14:04

Laser Dragos...........foarte bine pusa problema si mai ales expusa!!!!!!

U_TUNING 08-10-08 14:21

Quote:

Originally Posted by T-E-N (Post 1797449)
Alte informatii ajutatoare :

1) Tarife Bac :
Galati 18 lei (autoturism) 1,2 lei (persoana) soseau pana la garvan (unde la intersectie faceti stanga) este acceptabila , dupa intersectie fiind absolut impecabila ;
Braila 17 lei (autoturism) 1 leu (persoana) soseaua pana la Macin foarte buna , va recomand sa tineti drumul Macin - Isaccea - Tulcea , un drum impecabil , sau puteti alege varianta alternativa dar nu mai ajungeti in Tulcea ci la 2-3 km de aeroport. drumul fiind bunicel

2) La intrarea in Tulcea puteti intra pe varianta daca va grabiti desi nu va recomand (sosea execrabila ) , cu ocazia asta puteti vedea si orasul :P

Voi revenii :P

Rectific.........la galati.....un pasager este 1.5 ron

leonard 08-10-08 14:36

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 1798251)

Acum vin intrebarile :

nu ai cum sa multumesti pe toata lumea...asta clar....tot timpul vor fi avantajati sau dezavantajati. totul depinde de ce masina ai. sa zicem ca nu s-ar fi facut cu coeficienti de tractiune.... atunci sareau cu gura posesorii de tract fata..clar dezavanajati fata de 4x4. asta e doar un exemplu...si iar zic...totul deinde de ce masina ti-ai ales....daca iti alegeai un g5 105 cai erai avantajat...acuma nu e nimeni de vina ca unii au aspirate si altii turbo sau unii 700kg si altii 1600. crede-ma nu se poate afce un regulament perfect....iar asta eu zic ca este cel mai aproape de adevar .

DragosT 08-10-08 15:01

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 1798813)
...totul deinde de ce masina ti-ai ales...

... pentru ce? Pentru un timp cat mai bun pe 402 metri in niciun caz, pentru ca, nu-i asa, nu avem sistem dedicat cronometrarii acestui tip de cursa.

Incadrarile astea romanesti lasa loc la multe necunoscute. Oricum, mai bine nemultumit si sa vii decat nemultumit si sa nu vii. Experienta soferul o primeste, nu masina. In F3 masinile sunt la fel, diferenta o face pilotul. Aici, daca masinile nu sunt la fel, inseamna ca soferul nu mai conteaza? Prea vrem sa iasa totul perfect, dar in conditiile noastre si cu raspunderea pe umerii altilor.

In mod normal, daca se ia drept etalon exclusiv momentul startului (perechi) si nu cel al finishului individual (ca in WRC, VTM, F1 etc.) ar trebui sa avem free-run-uri. Dar deh, daca lumea cere cupe... eu am 1, mai am nevoie de 5 sa fac un set de cafea. Daca stau bine si ma gandesc una costa cat o taxa de inscriere... sa mai vin?... sa nu mai vin?
Lasand gluma la o parte, cupele astea nu sunt recunoscute, spectatorii nici nu mai stau pana la premiere sa zici ca te uzi tot de placerea aprecierii publice. Mai rau, daca ai ghinionul sa castigi, te injura toti pe forum ca ai furat, ca ai masina usoara, ca ai gume durex, iar pana la urmatoarea cursa lumea te-a si uitat. Mai sunt si cazurile in care cineva cu o masina mult mai slaba ca a ta te roaga insistent sa te dai, desi e constient ca si-o ia, dar vrea sa vada cum sta cu tine. Atunci nu mai e cupa la mijloc insa sau cum? Eu nu m-as supara decat daca nu s-ar tine si libere, pentru ca locul permite o desfasurare fluenta a curselor.

Vremea fie cu noi! Abia astept :D

leonard 08-10-08 17:14

deci...am vrut sa zic...ca unii posesori de o categorie de masini sunt avantajati iar altii sunt dezavantajati intr-un fel sau altul....prin natura constructiei masinii ex turbo ..masina usoara ,mai grea...aspirat ...4x4....etc...sunt prea multe variabile....iar unele masini sunt mai tunabile altele mai putin...si deci nu poti sa satisfaci pe toata lumea. si ai dreptate....vi sa te dai de placere...in cazul in care ai o masina stock..sau una cu un potential scazut...normal ca nu vi ptr cupa.

mikafly 08-10-08 17:40

Daca tot sunt atatea comentarii legate de grupe.......hai sa facem grupe monomarca.....in sensul Golf4 1.9 tdi de 105 cai.........Golf GTI de 200....si tot asa.....si pun pariu ca si atunci o sa fie comentarii...nu ca eu sunt mai gras nu e corect...ca ai trisat ca te-ai usurat inainte" te-am vazut eu la buda".......asta este gandirea romaneasca.....oricum ar fi.....scuze se gasesc..si motive de carcoteala........infinite.

Horhe_STI 08-10-08 18:01

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1799150)
Daca tot sunt atatea comentarii legate de grupe.......hai sa facem grupe monomarca.....in sensul Golf4 1.9 tdi de 105 cai.........Golf GTI de 200....si tot asa.....si pun pariu ca si atunci o sa fie comentarii...nu ca eu sunt mai gras nu e corect...ca ai trisat ca te-ai usurat inainte" te-am vazut eu la buda".......asta este gandirea romaneasca.....oricum ar fi.....scuze se gasesc..si motive de carcoteala........infinite.

:lol::lol:
Deci sunt perfect de acord ! Am vorbit cu Fly si Iani_ST si am convenit ca noi, organizatorii, nu vom deschide WC-urile ecologice decat ATENTIE : DUPA CURSA!
Astfel vom oprii TRISHORII NESIMTITI care isi vor micsora greutatea mergand la toaleta in mod nepermis si ilegal.
De asemenea, pe cine prindem ca executa problema 1. sau problema 2. pe pista/camp/iarba/balize sau oriunde pe suprafata aeroportului Delta - Kogalniceanu, se vor lua masuri drastice care includ :
1. Descalificare
2. Biciuire
3. Moarte

Nu este posibil sa nu pastram totusi spiritul de fair-play. Chiar nu ne putem abtine sa mergem la WC inainte de cursa? Ce inseamna asta ????

:lol::lol::lol:

szilarddobre 08-10-08 20:12

Fratilor o veste buna sa va dau: Nu va ploua duminica!! Cat despre cursa.. eu sincer vin sa iau cupa! La inceput pana sa apara coeficientii intram la D dar mai nou am picat la C. Abia astept sa se faca duminica sa vin sa-i rup dintii pe la Tulcea!! Multa bafta la toata lumea!!

bobby_gsi2 08-10-08 20:34

E bine ca esti optimist si ca din start ai mentalitate de invingator....dar vezi ca s-au mai intamplat surprize.

doru_mwe 08-10-08 21:19

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 1794679)
Cel mai simplu este sa vii pe la Galati.....trecerea Bac este foarte buna , la fel ca si bac-ul.

Dar ....totusi nu inteleg de ce vii tu cu bac-ul cand vad ca esti din bucuresti .....exista drum direct Bucuresti - Tulcea fara sa treci cu nici un bac!!!

yo ami iau scandurile in portbagaj ca sa urc pe bac:))

jipianu 08-10-08 22:10

Quote:

Originally Posted by szilarddobre (Post 1799403)
Fratilor o veste buna sa va dau: Nu va ploua duminica!! Cat despre cursa.. eu sincer vin sa iau cupa! La inceput pana sa apara coeficientii intram la D dar mai nou am picat la C. Abia astept sa se faca duminica sa vin sa-i rup dintii pe la Tulcea!! Multa bafta la toata lumea!!

Gandesti bine... conteaza mult si optimismult si increderea pe care o ai in tine in momentu acela
Nu toti gandesc ca tine

Ce sa zic ... iti urez noroc...

kidu2006 08-10-08 23:54

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 1798715)
, sa cunoasc oameni si masini noi, .

Ok duminica sa fluieri dupa mine sa ne cunoastem si noi Dragose,si daca tot ai zis ceva de ciorba aia departe de casa,te las s-o dai tu ca tot ai pomenit .. poa sa fie si supa cu galushte:???:

Joke...daia vin si yo..poate si castig ceva mai mult de data asta..io unu de abia astept,cu toate ca stiu ca o sa am grupa naspa..dar asta e;)

flipper 09-10-08 01:46

Lasati cupele fratilor si diplomele.....mergem sa ne distram si sa ne simtim bine.:-)

All times are GMT +2. The time now is 11:15.

- Copyright 2026 4Tuning