Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Tico (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/91497-daewoo-tico.html)

Geo_ZGA 16-11-09 11:32

Re: Daewoo Tico

O singura observatie fac si eu... nu e in regula sa alergi motorul rece. In ambele poze cu top speed indicatorul de apa e la rece...

sabyutza 16-11-09 12:15

Asa sta el de cand am masina adik de noua.Era cald motorul iti garantez eu;)

y_u_s 16-11-09 16:04

Da, mai ales la viteza indicatorul de temperatura coboara foarte mult, cred eu din cauza racirii creata pe fondul vitezei, implicit racirea motorului.
In trafic in schimb sau cand stai foarte mult pe loc ura peste jumate chiar, cateodata.

YonutTico98 17-11-09 16:11

Quote:

Originally Posted by sorin_sorin95 (Post 2806894)
Bun ca a prins Seby experienta ,poate la vara ma apuc si eu un pic de motor . Apropo 155km/h am prins si eu cu motorul stock. Cat te-au ajuns segmentii?

da si eu tot 155 am ajuns mai mult nu a vrut sa ia:(

(!8Y_M 17-11-09 17:42

mi-ai luat-o inainte si cu segmentarea X( te sparg... lasa ca ma apuc eu de a mea si te chem:P dar pana una alta.. fa-mi si mie rost de 2 arcuri de spate.. traiti-ar tie:(((

de masina.. nu are rost sa mai zic... o stiu:)) asa ca.. baga mare cu ea

valitataye 21-11-09 16:07

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 2815767)
mi-ai luat-o inainte si cu segmentarea X( te sparg... lasa ca ma apuc eu de a mea si te chem:P dar pana una alta.. fa-mi si mie rost de 2 arcuri de spate.. traiti-ar tie:(((

de masina.. nu are rost sa mai zic... o stiu:)) asa ca.. baga mare cu ea

o sa ai timp si tu de segmentare...hai sa nu o mai dam in OFF-Topic e thread-ul omului:)...ceva noutati:d

y_u_s 22-11-09 01:12

Pai sincer sa fiu nu am mai facut nimic la masina, motivul principal fiind banii-pe primul loc, si tot pe primul loc, timpul, ambele prezentand o importanta deosebita.

Ce sa mai zic am vazut Tico ala cu motor de GSX-R si stateam si ma gandeam, acum ceva timp vorbeam cu un prieten, chiar cu mai multi, ideea de a pune un motor de motocicleta, pe spate desigur, era destul de avansata discutia, ne gandisem chiar si la diferential...cel de Damas banuiesc ca se potriveste, cu mici modificari, ar mai fi fost cardanul care trebuia facut "custom" cred plus montarea propsiu-zisa a motorului care dupa parerea noastra nu era un impediment. E drept la rollcage nu ne-am gandit :-P ...dar asta sa fi fost neajunsul, sa le fi rezolvat noi pe toate in rest. Ne-a luat-o un baiat inainte, felicitari lui!

PS: vorbim la telefon despre arcuri imi spui cand vrei si iti dau niste nr de telefon de la dezmembrarile gasesti sigur si destul de cheap.
Noroc!

theolino 23-11-09 12:22

Quote:

Originally Posted by sabyutza (Post 2812250)
Asa sta el de cand am masina adik de noua.Era cald motorul iti garantez eu;)

Si la mine sta tot la fel.Tind sa cred ca au o problema cu indicatoarele de temperatura.Ori ticozaurul are o racire criminal de buna.:D

y_u_s 23-11-09 20:06

Sincer sa fiu nu cred ca e nicio problema...Am mai spus la viteza, mi se pare normal sa se raceasca din cauza curentilor de aer care intra prin asa zisa "priza" de aer pe care o are tico. Ma rog, pe loc, stat o perioada porinta, chiar si la relanti, indicatorul sta cam la jumate, cand intra electroventilatorul in funtiune...e destul de logica treaba.
Bafta!

(!8Y_M 23-11-09 20:54

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 2825440)
o sa ai timp si tu de segmentare...hai sa nu o mai dam in OFF-Topic e thread-ul omului:)...ceva noutati:d

dar nu era deloc off.. am zis doar ca si-a facut omu motorul.. iar de masina.. nu are rost sa zic nimic (referitor la muzica).... avand in vedere ca stiu ce e in ea pt ca l-am mai ajutat si eu cu cate una.. alta..

iustine.. mai stii cea mai mare prob la ideea ta cu motorul de motocicleta montat in masina?:D ma tot stresa catalin.. "frate...nu avem marshalier".... ghici ce?:)) nici ala cu GSX-R nu are:)...

bft in continuare:)

y_u_s 23-11-09 21:03

Da bravo, si marsarierul era o problema, ideea e ca nu prea mai ai nevoie...o intorci cu acceleratie si ambreiaj... :-P

rob666 29-11-09 20:06

arata bine imi plac jantele de unde le-ai luat

y_u_s 29-11-09 22:33

Pai...sunt de vanzare. De pe un Hyundai coupe sunt luate. Daca te intereseaza ma poti contacta pe messenger: yus4ucar sau la telefon 0766449688-Iustin

johnsonxxl 29-11-09 22:33

belea masina...bravo ca ai facut dintr-un tico ceva frumos.. :d numai bine

y_u_s 30-11-09 13:15

Mersi, masina nu e cu mult diferita de una stock in prezent, sa zicem ca interiorul e cel care se diferentiaza putin si asta prin sistemul audio...e in termen inca...

Yonut21 22-01-10 00:51

Salutare, u erai acu cateva zile pe la big nu ? :) nu stiu cine tot deschidea portiera si ne facea cu mana :)))

y_u_s 22-01-10 20:16

Daa, cum sa nu stii cine, era BABANU, de la car audio, si iti deschidea hayonul si usa, eram haos toti! :-D

crysty.bobok 15-02-10 18:59

Foarte frumos ... De apreciat munca depusa la masinuta !!!

y_u_s 15-02-10 19:48

Multumesc, in martie 13-14 sunt sanse chiar sa isi faca si ea aparitia...mai sunt cateva necunoscute pana atunci, ramane de vazut daca le rezolvam.

(!8Y_M 15-02-10 19:52

lasa iustine:)) ca parca vad ca pe 12 martie pe la ora 9 vii ca vrei bormasina ca tre sa te apuci de cutie sau mai stiu eu ce:)) ca dor asa e frumos:P pe ultima suta de metri.. nu?:P

bft

y_u_s 15-02-10 20:00

:-D sigur, un garaj mai mult ca sigur ca o sa vreau, un garaj cald mai ales sa fie moale antifonu...:-D

(!8Y_M 15-02-10 20:31

garaj.. am..

garaj incalzit.. n-am:))

daca te hotarasti... stii unde sa ma cauti

y_u_s 15-02-10 21:42

Stiu nenea, nici nu se pune problema iti sunt dator grav pentru cat m-ai ajutat, vedem sunt niste chestii fine de rezolvat, daca iese totul cum trbuie mai mult ca sigur suntem prezenti si mai ales pentru locul I la Romexpo in martie, bafte! ( a.k.a. "succesuri")

(!8Y_M 15-02-10 22:13

ce dracu dator ma... la ce bun prietenii? ai vazut si u.. desi erai in trecere.. ai si sarit sus pe masina sa tragi de cutie ca sa intre motorul:P.. apropo.. ms:D

y_u_s 15-02-10 22:16

:-P nici nu incape in discutie, datoria o am si nu uit niciodata, mie mi-a facut placere sa vad motorasu pus pe babuta, as fi vrut chiar sa il si aud si sa ii si vad/aud mersul, sunt convins ca ai intinerit-o, cel putin ai scos-o din "menopauza" deabia astept sa o vad la treaba.

y_u_s 13-11-10 19:47

Revin si eu cu o rugaminte adresata posesorilor de Tico, si nu numai, prin care va solicit niste recomandari de service-uri, eventual de niste mecanici, pentru a putea niste probleme, legate de:
-electromotor, nu mai invarte...
-consumul exagerat de combustibil, pana acum l-am sustinut, pretul benzinei creste... (probabil carburator dereglat, infundat...etc)
Ar mai fi cate ceva pe la electrica, nu functioneaza un far, semnalizarea pe partea dreapta de asemenea si mici astfel de problemute, insa cele doua mentionate la inceput sunt primordiale....Multumiri!

valitataye 13-11-10 19:51

In leg cu,carburatoru ia legatura cu GR-26-ALE... te poate ajuta sigur;)...restu pot fi probleme electrice:cry:

(!8Y_M 13-11-10 21:10

Quote:

Originally Posted by y_u_s (Post 3809802)
Revin si eu cu o rugaminte adresata posesorilor de Tico, si nu numai, prin care va solicit niste recomandari de service-uri, eventual de niste mecanici, pentru a putea niste probleme, legate de:
-consumul exagerat de combustibil, pana acum l-am sustinut, pretul benzinei creste... (probabil carburator dereglat, infundat...etc)
Ar mai fi cate ceva pe la electrica, nu functioneaza un far, semnalizarea pe partea dreapta de asemenea si mici astfel de problemute, insa cele doua mentionate la inceput sunt primordiale....Multumiri!

sa-ti raspund cum mi-ai raspuns si tu?:))

ce iustine? consumatori? mai bagam un alternator:)) nu eliminam nimic=)).. bine.. la tine sunt deja eliminati:-?

y_u_s 14-11-10 02:24

Din pacate la mine a venit si vremea eliminarilor, ce sa fac trebuie sa reduc cheltuielile, sper sa il pun la punct zilele astea sa pot sa circul cu el ca in perioada urmatoare nu prea voi mai avea masina de la munca.... :-(

B-99-SAA 15-11-10 08:11

Quote:

Originally Posted by y_u_s (Post 3809802)

Pentru electromotor si electrica... incearca la King Auto Service, nu au preturi mari (mecanica cel putin). Pentru consum si carburatie, uite aici!

y_u_s 20-02-11 19:46

Masina este de vanzare, faceti o oferta serioasa si e ca si a voastra...

B-99-SAA 20-02-11 20:10

Baga si tu niste poze cu starea actuala...:rolleyes2

y_u_s 20-02-11 20:20

2 Attachment(s)
Iata poze...

y_u_s 23-02-11 00:22

Tico "tunat" de vanzare! heftin! nu mai incepe nimeni proiecte, nu vrea nimeni sa il termine? :D

y_u_s 08-03-11 20:19

Nimeni nu vrea masina de car audio? o dau la pret de amplif de 5kw, unii stiu despre ce e vorba :-P

y_u_s 08-04-11 22:32

Desi utilitatea pentru care a fost reconceputa masina nu va reusi sa fie folosita, masina va avea parte de una inedita, va putea fi vazuta in cadrul Romexpo 13-14-15 Mai...still for sale... pretul creste... :-P

tuddor.tsn10 26-06-11 15:16

Salut.Spune-mi te rog din ce cauza e masina asa de joasa?are suspensie sport sau..?mersi mult.

y_u_s 26-06-11 16:57

Quote:

Originally Posted by tuddor.tsn10 (Post 4423372)
Salut.Spune-mi te rog din ce cauza e masina asa de joasa?are suspensie sport sau..?mersi mult.

Suspensie sport :P dar custom, home made...

y_u_s 03-07-13 21:36

Masina a ajuns la dezmembrat, in cazul in care va doriti anumite repere de pe masina va stau la dispozitie... :sad:

All times are GMT +2. The time now is 04:55.

- Copyright 2026 4Tuning