![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
cauta si tu la sectiunea piese de vanzare kit m-power e36 si ai sa-ti satisfaci dorintza de a avea asemenea bara dar nush daca se vinde pe piese la cineva..creca doar tot kitu care include bara fatza,bara spate+difuzer,si praguri
|
Cumperi tot, opresti defuser-ul si restul vinzi! ;)
|
DAN18bt pt oricum pt parere ;)
|
1 Attachment(s)
Uite ceva mai "fin"! E 80 de euro!
|
1 Attachment(s)
dar ala e fusta ...prelungire de la bara normala de e36...asa arata o bara de M3 e36 si asa trebuie sa arate
|
Am gasit si eu fusta daia, dar arata mai interesant cu defuser-ul
|
2 Attachment(s)
Da asa e! In fine e doar o chestie ornamentala! Ca sa fie si utila ar trebui sa arate cam asa:
|
defuserul vine cu tot cu bara ...asa ca daca vrei sa ai asa ceva banuiesc ca trebuie sa-ti cumperi bara spate de M
|
defuserul asta in sinea lui e facut pt a dispersa aerul care vine de sub mashina in spate..deci e pt aerodinamica dar nu o sa functioneze la tine decat ca aripa de avion la cat de inalta e pisika ta
|
2 Attachment(s)
De exemplu asta mi se pare kitch!
|
ala e super kitch ...
|
N`are nimic DJSeba, vreau sa`mi iau ariiiiiiiipi k beau ReeeeedBoooollllllll.
Poate asa te pot face pe 400m cu pisicutza mea, contra brotacelului tau ;) |
:D...nici nu-ti face probleme in legatura cu facutu ca nu ma bag la treburi dinastea....imi pare rau sa te dezamagesc...dar am vrut sa subliniez ceva si fara suparare cam asa e....primele chestiii care se fac la o mashina sunt jantele si suspensiile,deabia dup-aia te gandesti la kit ext....
|
Eeeehh si`aici intervine: fiecare cu parerea lui, si cu ideile lui, mie asa`mi place sa investesc in masina mea......
Stii ce curiozitate am eu ref la tine: iti dai cu parerile pe fel si fel de thread-uri despre E36 dar tu ai Peugeot sau cum s`o scrie + k park ti`am mai zis sa`ti prezinti si tu masina ;) |
De facut........am km vazut ce poate un Peugeot dala cu 90hp :???:
|
te-nseli in privintza mashini mele....nu este peugeot.......Este Kia Cee'd....si imi dau cu parerea pt ca stiu ce poti sa faci cu un e36 si cunosc cate ceva despre bmw dat fiind ca este mashina mea preferata....e36...si banuiesc ca ti-ai dat si tu seama un pic ca stiu
|
aaa si nu am 90 ci am 2.0 gsl de 145 hp/6000
|
Pai vinde tata atunci Cee`du` si ia`ti E36, e mult mai bun si rezistent + k stii multe despre ea, deci ti`ar fi mult mai usor decat cu Kia, kiar daca e din
`07-`08, + k BMW e marca din orice an ar fi el. |
stai linistit ca nu ma grabesc...toate la timpu lor....o sa am si e36 .....si atunci o sa stiu ce sa-i fac si cum sa iasa, si sa nu crezi ca, daca eu dau sfaturi le dau cu rea intentzie
|
N`am zis ca le dai cu rea intentie, am zis ca da`i sfaturi-pareri, dar tu nici macar n`ai E36 sa`i cunosti toate coltisoarele ascunse si neascunse (nu se compara sa`l vezi la prieteni ce si cum face si cum arata), plus ca nici nu`ti prezinti masina.....sau poate o fi a lu`taticu ;)
|
daca ar fi avut taticu carnet creca ar fi cel mai in varsta sofer din Romania...:D glumesc oricum stai linistit ca nu e alui ci e a mea si e a day to day car......
|
creca ar fi cazu sa revenim la subiect ca prea multe off topic si inca o chestie eu nu am ce sa prezint ...daca te supara faptu ca dau sfaturi poti sa spui si ma opresc
|
Cum tata n`ai ce sa prezinti? Ce, Kia Cee`d nu e masina?
Poti continua, n`am nimic impotriva, este free for write |
8):) Ai dreptate.. e cam stresant sa te critice cineva care nici macar nu are o astfel de masina.
|
M am uitat la "Fast tracks"! Bun filmul, super masini!
|
Ai vazut ce poa`sa faca un 5-ciar ? :shock:
Buna blonda :rolleyes2 |
Ai p. m.
|
3 Attachment(s)
A venit si xenonu`in projectoare ;)
|
aoleu da ai o boala cu luminile...:P:))
|
acuma iar ai de gand sa ma orbesti ?:))))ca in seara aia
|
foarte misto faza cu xenonu peste tot dar veneau mult mai bine proiectoarele pe o bara de M :D
|
bjp`ule:)) n`ai tata tupeu sa iti pui si in strobo :P, cand mai iesim si noi la un cico ?
|
Gata, am terminat si cu luminile.
Da, veneau mai bine pe`o bara de M, dar daca m`apuc de paket M trebuie sa`l pun complet (bara fata-spate, praguri, oglinzi), si e c`am mare investitia in momentu asta. O sa fac acum proiectoarele clare si smoker iar la anu (k nu mai e mult) interioru refacut complet. In strobo.....nu pun ;), am dat geamurile alea juma albastre, juma rosii, si`am pus pe cele albe, clare, dar trebe sa le afum si palea. De intalnit Trafy.....de luni in colo k acum sunt plecat. Stima E36 !!! |
3 Attachment(s)
S`a pun si cu eleronul c`am uitat :rolleyes2 + narile cele negre ;)
|
2 Attachment(s)
O liniutza 2,3,4 :-P
Si o achizitie Xplod :arrow: |
bvooooooooo.....in sfarsit ai scapat de nari.......e dragutz si subtil eleronu .........
|
nu se inteelge nimic din liniuta. Data viitoare pune pe altcineva sa filmeze...din dreapta.!~
|
Ms pt aprecieri.
Ref la filmat.......intradevar nu`i cine stie ce, dar e bine si asa dkt deloc, era 4 dimineata, n`am avut pe cine sa iau cu mine, eram fiecare singuri in masini. Data viitoare o sa iau cameramanu`cu mine ;) |
me me me :)))
|
Vrem burnout!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning